Προς το περιεχόμενο

Ποιο τροφοδοτικό????

rafail1994

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγάζοντας το τροφοδοτικό αυτό που αντικρίζω είναι στην εικόνα 1 και όταν βγάζω και αυτό εικόνα 2 δεν υπάρχει κανένα φίλτρακι. Αξίζει να βάλω η να το αφήσω έτσι όπως είναι;

εικονα1

εικονα2

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το έχει έτσι για μπορείς να βάλεις το τροφοδοτικό στο πάνω μέρος του κουτιού και να τοποθετήσεις 2 12αρηδες extra intakes στο συγκεκριμένο μέρος. Τι να σου πώ, εξαρταται τι σκόνη μαζεύει το πάτωμα εκεί που το έχεις. Προσωπικά θα έβαζα, αν και βλέπω εκεί που πατάει είναι ποιο ψηλά και ισως να μην χρειάζετε καν

Δημοσ.
το έχει έτσι για μπορείς να βάλεις το τροφοδοτικό στο πάνω μέρος του κουτιού και να τοποθετήσεις 2 12αρηδες extra intakes στο συγκεκριμένο μέρος. Τι να σου πώ, εξαρταται τι σκόνη μαζεύει το πάτωμα εκεί που το έχεις. Προσωπικά θα έβαζα

Επειδή μου αρέσει και το pc να είναι πάντα καθαρό χωρείς σκόνες αν είναι κάθε μηνά θα βλέπω αν έχει μαζέψει σκόνη και θα το καθαρίζω.Η εκτός αν έχουν τέτοια φίλτρα στο πλαίσιο ,multirama,vision studio όπου να μπορώ να το πάρω εκείνη την στιγμή :-) αν και δεν νομιζω:P

Δημοσ.

Δείτε το οπτικό αποτέλεσμα ;):-)

Εβγαλα το ένα σίδερο ώστε να έχει καλύτερη ροη ο αέρας

Και δυο μαζί με την κάρτα γραφικών που αύριο θα πάει για αλλαγή :lol:

post-87161-129063130606_thumb.jpg

post-87161-129063130615_thumb.jpg

Και από πίσω που γίνετε ο χαμός από καλώδια

post-87161-129063130624_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια χαρα τωρα.Καλο αυτο με το σιδερο , μπορει να το κανω και εγω.Παντως απο καλωδια πιστεψε με δεν ειναι πολλα.Εμενα με δυσκολια κλινει το πισω μερος.Να φανταστεις μονος μου δεν μπορω(θελω τουλαχιστον εναν να κραταει κοντρα).

Δημοσ.
Μια χαρα τωρα.Καλο αυτο με το σιδερο , μπορει να το κανω και εγω.Παντως απο καλωδια πιστεψε με δεν ειναι πολλα.Εμενα με δυσκολια κλινει το πισω μερος.Να φανταστεις μονος μου δεν μπορω(θελω τουλαχιστον εναν να κραταει κοντρα).

Στην άρχει επειδή από πίσω τα είχα παρά πολύ ανακατωμένα :-D δεν μπορούσε να κλίσει ούτε έμενα αλλά μετά από κάμποση ώρα για να τα συμμαζεύσω έκλεισε χωρίς καμία πιέσει :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετα απο αυτο το σχολιο δεν μπορω να πω κατι περισσοτερο....Μου θυμησε οταν ελεγαν πως τα τροφοδοτικα ενως Ελληνα ( Δεν θυμαμαι τωρα το nickname του ) ηταν φοβερα, σουπερ ντουπερ κτλ κτλ κτλ....Στο τελος η εταιρεια που τα φτιαχνει ειναι η Seventeam και οχι ο ιδιος οπως ισχυριζοταν.....

Εγω συνεχιζω να μην εμπιστευομαι οτιδηποτε Εγχωριο οσο αφορα τα PC, εσυ μπορεις να κανεις οτι θελεις :)

ΥΓ πιστευω για να κανεις ενα τετοιο review για ενα τροφοδοτικο μονο και μονο για να πεις οτι ειναι μουφα πρεπει να χαλασεις καμια 10αρα και να τα δεις οχι μονο ενα και βγαζεισ το συμπερασμα με την μια...

δεν νομιζω να υπαρχει εταιρια που να μην εχει βγαλει χαλασμενα προιοντα :o

οτι σου κατσει ειναι εσενα εκατσε μουφα και πεθανε γρηγορα για αυτο υπαρχει και η αποδειξη.

αυτα ηθελα να πω τελευταιο μηνυμα μου ;)

1) Τα μονα συστηματα που οντως σεβομαι ειναι τα Chroma, εκει μιλαμε ομως για ΠΟΛΛΕΣ χιλλιαδες ευρω και δυσκολο εως απιθανο να πετυχεις review site που οντως να εχει κατι τετοιο στην κατοχη του. Καποια εκ των πολυ μεγαλων εταιρειων παιζει να μου στειλει ενα αλλα και παλι "παιζει".

2) Βαζοντας GTX295 σε SLI καθως και αλλα καλουδια και στρεσσαροντας ενα συστημα με πολλαπλους τροπους εχεις ενα πολυ καλο και αξιοπιστο αποτελεσμα στα χερια σου. Οι χρηστες εχουν PC, οχι Chroma. Το PC ποτε δεν μπορει να στρεσσαρει ενα τροφοδοτικο με τον ιδιο τροπο και γιαυτο κατεμε μπορει το τεστ με το Chroma να ειναι πιο σωστο για να δεις τα αληθινα ορια ενος τροφοδοτικου αλλα δεν ειναι ρεαλιστικος. Ειναι σαν να παρεις ενα αμαξι και να το τερματισεις σε μια ευθεια 40 χιλιομετρων, η σε ενα dyno, θα σου βγαλει βεβαια την αληθινη τελικη του αλλα ειναι κατι που ποτε δεν θα δεις στον δρομο για πολλους λογους οπως αποσταση, ποιοτητα ασφαλτου κτλ κτλ κτλ. Και να την πιασεις ομως δεν θα την κρατησεις ωρα ωστε το αμαξι να σου δημιουργησει θεμα. Ε το Chroma και παρομοιες λυσεις κατι αναλογο κανουν.

3) Οσο για Ripple εχω να δω "Αληθινο" θεμα με Ripple, οπου αληθινο= να δημιουργει οντως θεμα, αρκετα χρονια και για αυτο δεν ασχολουμαι με αυτο, οι περισσοτεροι το κανουν αυτο το τεστ ειτε απο συνηθεια, ειτε γιατι καποτε ετσι επρεπε, ειτε για να εντυπωσιασουν, οπως και να εχει με την πλεον τεχνολογια στα τροφοδοτικα για μενα ειναι κατι ανωφελο και μαζι μου συμφωνουν πολλοι engineers απο αρκετες εταιρειες κολλοσους στο ειδος. Φυσικα μιλαω για Name τροφοδοτικα και για Καλα τροφοδοτικα και οχι των 20-50ε.

Tα μισά psu της corsair είναι φτιαγμένα από CWT, την ίδια CWT που φτιάχνει και την toughpower σειρά της thermaltake.

Tα άλλα μισά είναι από Seasonic, ένα σκαλί παραπάνω imho.

Και επειδή έχει γεμίσει τον νετ reviewers, το να πάρει κάποιος ένα psu, να το βγάλει 5 φωτό, να το κουμπώσει σε ένα απαιτητικό σύστημα και να του βάλει ένα θερμόμετρο και ένα πολύμετρο δε το λες review.

Υπάρχουν ευτυχώς αντικειμενικά site με σοβαρούς και πανάκριβους load testers που κάνουν αναλυτικότατα review.

Π.χ

Αγαπητοί φίλοι,

συγνώμη εκ των προτέρων που ξεθάβω το παρόν θέμα, τώρα μόλις υπέπεσε στην αντίληψη μου. Οι παραπάνω παραθέσεις είναι ενδεικτικές, δεν θέλω να θίξω κανέναν.

Είμαι μέλος του TheLab.gr και μέλος της Διοικητικής Ομάδας του ιστοχώρου.

Με λυπεί αφάνταστα που διαβάζω αυτές τις απόψεις, που με σχετική άνεση μειώνουν μια προσπάθεια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, στην οποία έχει πέσει πάρα πολύς κόπος, ιδρώτας και χρήμα από τις τσέπες μας.

Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ο ίδιος και υπεύθυνος της ομάδας παρουσιάσεων στον ιστοχώρο, σας διαβεβαιώ ότι όλες οι παρουσιάσεις μας στον τομέα των τροφοδοτικών ακολουθούν τα υψηλότερα στανταρ και προτυποποίηση που έχει οριστεί με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση και αξιολόγηση της λειτουργίας του τροφοδοτικού που μελετάται. Δεν έχουμε στήσει, ούτε έχουμε ποτέ σκοπό να στήσουμε παρουσιάσεις.

Για τον σκοπό αυτό γίνεται χρήση εξοπλισμού πολλών χιλιάδων ευρώ, εργαστηριακού επιπέδου με συγκεκριμένες ανοχές. Δεν είναι τυχαίο που το TheLab.gr είναι αναγνωρισμένο διεθνώς ως αξιόπιστος Reviewer PSU. Μπορείτε να δείτε τα πάντα σχετικά με τα όργανα που χρησιμοποιούνται εδώ: http://www.thelab.gr/apo-to-ergastiri/project-faganas-thelab-gr-psu-load-tester-75191.html (Βελτιώσεις στο αρχικό μοντέλο γίνονται διαρκώς, όπως μπορείτε να δείτε κοιτώντας το thread)

Ενδεικτικά θα σας αναφέρω ότι, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, ο "ταπεινός" στα μάτια σας φαγάνας (η διάταξη δοκιμών), που αποτελεί σχέδιο εξ ολοκλήρου δικό μας, με αυτοματοποιημένα προγράμματα μέτρησης για την αποφυγή λαθών του χειριστή, αυτήν την στιγμή έχει την δυνατότητα και πραγματοποιεί test όπως τα Advanced Transient Tests, που δεν γίνονται ούτε από τον καταξιωμένο JohnyGuru, παρά μόνο από το [H]OCP και όχι μάλιστα και στην ίδια έκταση με εμάς.

Δείγμα του προγράμματος δοκιμών:

BPS-450C_05-06-10_200329.jpg

BPS-450C_05-06-10_200327.jpg

9-6-2010-15-09-20.jpg

9-6-2010-15-09-28.jpg

9-6-2010-15-09-45.jpg

Αναγνωρίζω ότι έχετε αμφιβολίες, μιας και η εμπιστοσύνη δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται. Και δεν απαιτώ την εμπιστοσύνη σας. Παρακαλώ μόνο η κριτική σας να είναι καλοπροαίρετη και να έχετε λιγό πιο ανοιχτό μυαλό. Για το τροφοδοτικό της επίμαχης παρουσίασης, το σφάλμα που παρουσίασε ήτανε πρωτοφανές και η εταιρία δεν θέλησε να σχολιάσει επ'αυτού, να το ζητήσει πίσω για εξακρίβωση του σφάλματος ή να στείλει νέο για επανάληψη της δοκιμής, σε οποιαδήποτε από τις οποίες περιπτώσεις θα είχαμε δεχθεί να αναθεωρήσουμε.

Ευχαριστώ,

Αλέξανδρος Π.

alexis2044

PR/Reviews - TheLab.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...