Προς το περιεχόμενο

Mac Pro '09 - εκτιμηση τιμης για αγορα λογο "παραιτησης"!

filippostsak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ!

Μολις γραφτικα στο φορουμ αν και το επισκευτομαι συχνα.

Σημερα με αφορμη ενα δυσαρεστο γεγονος αποφασισα να γραψω καθως χρειαζομαι λιγη βοηθεια. :-(

Παραιτηθηκα απο την δουλεια μου καθως εδω και μηνες ημουν απληρωτος. Τα χρηματα που μου χρωστανε ειναι αρκετα και καθως ο εργοδοτης μου δεν εχει ρευστο του προτεινα να μου δωσει το Mac που χρησιμοποιουσα συν την οποια διαφορα χρηματων και συμφωνησε.. (Ειμαι γραφιστας και θα μου χρησιμευσει στο σπιτι)

Δεν ξερω ποσο το ειχε αγορασει και απο ερευνα σε καταστηματα δεν βρηκα τιμες εκεινης της περιοδου. Ειναι Mac pro μοντελο τελη 2009 αν δεν κανω λαθος. Καποια απο τα βασικα specifications ειναι αυτα:

Processor Name: Quad-Core Intel Xeon

Processor Speed: 3 GHz

Number Of Processors: 2

Total Number Of Cores: 8

L2 Cache (per processor): 12 MB

Memory: 6 GB

System Version: Mac OS X 10.5.7

Disc Burning: OPTIARC DVD RW AD-7170A

Graphics/Displays: NVIDIA GeForce 8800 GT, 512 MB

Οθονη Cinema Display 24 ιντσες

Θα ηθελα την γνωμη σας για το ποσο περιπου κοστιζει αυτο το μηχανημα μαζι με την οθονη ετσι ωστε να μην με πιασει κοροιδο.

Ειμουν ο μονος χρηστης του και γνωριζω οτι ειναι σε αριστη κατασταση. Επισης γνωριζω οτι δεν εχει πια εργοστασιακη εγγυηση... Αυτα!

Ευχαριστω και ελπιζω για την βοηθεια σας!!!!!

Δημοσ.

Πρώτα από όλα λυπάμαι. Εν συνεχεία μία σελίδα που συχνά πυκνά αναφέρετε όταν το θέμα είναι η τιμή πώλησης ενός mac είναι η http://www.mac2sell.net

Αν είναι σωστή/κοντά/μακριά από την πραγματικότητα αυτό δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...