TheoKent Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω ένα laptop για μια γνωστή μου που θα πάει με Erasmus στην Γαλλία. Σκεφτόμουν κάτι κατηγορίας Eee PC, αλλά επειδή έχω το 1001ΗΑ και είναι αρκετά δύσχρηστο (ειδικά το πληκτρολόγιο) και επειδή θα ασχολείται ώρες, θα γράφει εργασίες και θα μιλάει στο skype, μάπα-book, κλπ κλπ, αύξησα λίγο τις απαιτήσεις σε: - Ανάλυση μεγαλύτερη απο 1024χ600 και οθόνη μεγαλύτερη απο 10inch (ξέρετε όλοι το πρόβλημα με τα XP και αυτή τη ανάλυση) - Διπύρινο (αν γίνεται), πάντα 2 είναι καλύτερα απο 1 - 2GB μνήμη (must σε όλα τα PC) - Τουλάχιστον 160GB δίσκο έχουν όλα τα laptop - εννοείται WiFi, αν και ΟΛΑ τα laptop πια το έχουν standard - προεραιτικά κάμερα - και σε καμία περίπτωση το πληκτρολόγιο σε κλίμακα (όπως το έχουν τα μικρά EeePC) - Βάση στην μπαταρία δεν δίνω λόγω του ότι η βασική του χρήση θα είναι στην πρίζα και πιστεύω ότι οποιοδήποτε laptop τέτοιας κατηγορίας θα κρατάει 1-2 ώρες εκτός ρεύματος. - Παιχνίδια ΔΕΝ παίζει, κύρια ασχολία... ταινίες και μουσική Τέλος πάντων... είδα το VIEWSONIC VIEWBOOK VNB120 στο Crazy Sundays με 370€ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908258&sid=1 έκατσα και το σύγρινα με άλλα laptop και το βρήκα σχετικά πλήρες, το μόνο που με ξινίζει είναι η μάρκα για τον λόγω ότι την έχω συνηθίσει να βγάζει οθόνες... έχει κανένας κανένα σχόλιο ή κάτι αντίστοιχο να προτείνει; Πιστεύετε ότι πρέπει να πάμε σε μεγαλύτερο laptop? Ευχαριστώ.
ss13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Πάρε αυτό με δυο χρόνια πολύ καλή εγγύηση και είσαι εντάξει !! http://www.info-world.gr/index.php?target=products&product_id=54661
TheoKent Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μιλάμε πάντα για σχετικά μικρό laptop, η επιλογή σου αν και αρκετά καλή σε καλή τιμή, δυστυχώς (και επειδή το πρότεινα αυτό ακριβώς σαν καλός χρήστης που το αντέχει το έξτρα βάρος) ξεφεύγει από την έννοια του μικρού, ελαφρύ, βολικού κλπ κλπ. Πρέπει να κινείται σε πλαίσια αν τίστοιχα ενός EeePC… max 12inch, max 2kg Και εγώ το Lenovo θα έπαιρνα… αλλά δυστυχώς δεν είναι για μένα…
damastes Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 για κοίτα και αυτά : Toshiba Satellite T110-10X ASUS EΕΕ PC 1101HA αλλά μάλλον αυτό βλέπω να πέρνεται HP Pavilion DM1-1020SA
antonl Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Εφόσον προορίζεται για «βασικό» υπολογιστή, θα πρότεινα να αποφύγεις τα συστήματα με Atom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.