Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με θερμοκρασια ?

endj3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν Phenom 9950 BE.

Συμφωνα με την AMD εχει max temp. 64 C.

Οταν παιζω ομως εχω 81 C :shock::shock:

Υπαρχει προβλημα?(λογικα ναι!)

Εχει πανω ψυκτρα (μια Zalmann, δεν ειμαι σιγουρος για το μοντελο, μου την εβαλαν στο e-shop οταν πηγα το PC για σερβις.)

Ειπαν οτι ειχε προβλημα με την θερμοκρασια οποτε εβαλαν την ψυκτρα και 3 ανεμιστηρακια αλλα η θερμοκρασια ειναι ΠΟΛΥ υψηλή!

Αυτο εχει ως αποτελεσμα οταν παιζω για πολυ ωρα να εχω προβληματα με BSOD's

(η θερμοκρασια πρεπει να φταιει γιατι τα εξαρτηματα εχουν ελεγχθει ενα-ενα καθως και εχουν φορτωθει καινουργια windows)

και ο υπολογιστης καθαριζεται τακτικα!

Υ.Γ :Το κουτι ειναι midi case

Full Specs:

Phenom 9950 BE

ATI HD4890

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν νομιζω να ξεχασαν να βαλουν θερμοαπαγογικη παστα ,μαλον δεν θα βαλανε καλη...

λεω να δοκιμασεις αλαγη παστας

Δημοσ.

Δεν την εχω αγγιξει ποτε!δεν ξερω καν πως βγαινει!

ποια θερμαγωγικη ειναι καλη για να βαλω?

Δημοσ.

το πλαισιο δεν τα έχει άμεσα διαθέσιμα...

όταν είχα πάρει εγώ είχε καμιά 10αρια!

ας σου προτείνει κάποιος άλλος γιατί την δικιά μου δεν την έχει πια..

εκτός αν την παραγγιλεις και τους πάρεις τηλέφωνο για να τους ρωτήσεις πότε θα έρθουν

Δημοσ.

Η θερμοκρασια σου ειναι αρκετα υψηλη και δεν νομιζω οτι φταιει η παστα.

Δεν νομιζω οτι η παστα μπορει να δωσει τρελες διαφορες στην θερμ. (απο προσωπικη εμπειρια)

Δημοσ.

[semi-offtopic]

ρε παίδες επιδή το βλέπω που το λέτε πολύ αυτό με την πάστα. Δοκιμάσα τον επεξεργαστή μου και με και χωρίς πάστα και η διαφορά θερμοκρασίας είναι στουσ 2 άντε 3 βαθμούς. Τίποτα σημαντικό.

Δεν ξέρω μπορεί να έχω και άδικο πάντος εγώ με το test που έκανα αυτό μου βγήκε.

[/semi-offtopic]

Δημοσ.
[semi-offtopic]

ρε παίδες επιδή το βλέπω που το λέτε πολύ αυτό με την πάστα. Δοκιμάσα τον επεξεργαστή μου και με και χωρίς πάστα και η διαφορά θερμοκρασίας είναι στουσ 2 άντε 3 βαθμούς. Τίποτα σημαντικό.

Δεν ξέρω μπορεί να έχω και άδικο πάντος εγώ με το test που έκανα αυτό μου βγήκε.

[/semi-offtopic]

εχεις αδικο , η διαφορα ειναι τεραστια σε βαθμο που χωρις παστα να εχει φοβο να σου καει κατι.

• Moderators
Δημοσ.

+1 στο οτι η διαφορα δεν ειναι τεραστια, μπορει απλα η ψυξη να ειναι ανεπαρκης (καλοκαιρι γαρ) ή να μην εχει τοποθετηθει απολυτως σωστα.

Δημοσ.

Το πιο πιθανο ειναι να μην εχει τοποθετηθει σωστα η ψυχτρα....

Συμβαινει συχνα και ευθυνεται πολλες φορες για υψηλες θερμοκρασιες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...