jazzcho Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Στο εξάμηνο ο λογαριασμός γίνεται "αδρανής". Σε αρκετές τράπεζες, όταν πας στο ταμείο αρκεί η έγκριση όποιου έχει Α/Β υπογραφή για να γίνει η κίνησή σου, αλλά ο λογαριασμός δεν βγαίνει αυτόματα από το status. Πολλες τράπεζες παρακολουθούν τους αδρανείς λογαριασμούς καθώς συνήθως μέσω αυτών κλέβουν απατεώνες υπάλληλοι.
katrinara Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Εγώ να δείτε τι τραβάω. Είχα κοινό λογαριασμό με την μάνα μου (παλιός λογαριασμός κ έμεινε έτσι) κάθε φορά που πληρωνόμουν έβαζα αρκετά λεφτά μέσα. Πρώτο όνομα αυτή, δεύτερο εγώ. Μαλλώσαμε, έφυγα από το σπίτι πέρσυ κ την επόμενη μέρα πάει κ μου τα κλειδώνει. Μου τα δεσμεύει κ από πάνω που σημαίνει ότι εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνο εκείνη κ αν τα ξεδεσμεύσει. Πήγα στην τράπεζχα κ μου τα παν. Τίποτα δεν μπορώ να κάνω. Γνωρίζει κανείς κάτι διαφορετικό? Είναι στην εθνική.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Εγώ να δείτε τι τραβάω. Είχα κοινό λογαριασμό με την μάνα μου (παλιός λογαριασμός κ έμεινε έτσι) κάθε φορά που πληρωνόμουν έβαζα αρκετά λεφτά μέσα. Πρώτο όνομα αυτή, δεύτερο εγώ. Μαλλώσαμε, έφυγα από το σπίτι πέρσυ κ την επόμενη μέρα πάει κ μου τα κλειδώνει. Μου τα δεσμεύει κ από πάνω που σημαίνει ότι εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνο εκείνη κ αν τα ξεδεσμεύσει. Πήγα στην τράπεζχα κ μου τα παν. Τίποτα δεν μπορώ να κάνω. Γνωρίζει κανείς κάτι διαφορετικό? Είναι στην εθνική. Πονεμενη ιστορια οι συνδικαιουχοι σε τραπεζικους λογαριασμους. Επειδη ειχα παρομοιο θεματακι με κληρονομια θα σου πω τι παιζει χοντρικα. Μανα βαρια αρρωστη, συνδικαιουχος με τα 2 παιδια της σε λογαριασμο που ειχε δικα της λεφτα και τους ειχε πει με ποιο τροπο θα μοιραστουν. Πηγε το ενα εκ των δυο παιδιων σηκωσε ολα τα λεφτα και τελος λιγες ημερες πριν το θανατο (και μετα να ηταν το ιδιο ειναι). Νομικα το αλλο παιδι δεν μπορει να κανει απολυτως καμια κινηση. Κι αποτι μας ειπαν οι δικηγοροι ακομα και διαθηκη να υπηρχε, δεν θα μπορουσαμε να διεκδικησουμε το ποσο, καθως η πραξη του αλλου ειναι καθ'ολα νομιμη και μαλιστα αποδεδειγμενα (ως συνδικαιουχος στο λογαριασμο).. Οποτε μαλλον δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο νομικης αποψης. Να ελπιζεις μην στα εξαφανισει κιολας... Συμβουλεψου ομως και δικηγορο απτη στιγμη που και οι 2 βρισκεστε εν ζωη ισως να υπαρχει τροπος να διεκδικησεις στα δικαστηρια μερος του λογαριασμου. ontopic: εχω μεινει λαλακας με την περιπτωση της HSBC που αναφερθηκε...Ειναι δυνατον τραπεζα να σου δεσμευει τα λεφτα και να σου λεει οτι χαθηκαν, χωρις να σε ενημερωσει καν και ενω βρισκεισαι εν ζωη? wtf ποιος π0υστης νομος τις καλυπτει να κανουν κατι τετοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.