panathas1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Παιδια καλησπερα μηπως μπορειτε να μου δωσετε μια ιδεα απο ποια εταιρια να ξενικινησω να παιζω πολυ καλα λογια ακουσα για την betfair ..Ξερω υπαρχει και αλλο θεμα αλλα ειναι πολυ παλιο και λιγο δε βγαινεις απο μεσα ..
mrfan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Η betfair είναι ανταλλακτήριο,όχι εταιρεία.Παίζεις εναντίον άλλων παικτών,όχι εναντίον book. Ξεκινα από betfair,δες και τα bonus άλλων εταιρειών (αν αυτό είναι κριτήριο επιλογής) και διάλεξε. Η betfair έχει από τις καλύτερες αποδόσεις στην αγορά
tempo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 λάθος εποχή διάλεξες να ξεκινήσεις φίλε μου, τώρα δεν έχει πρωταθλήματα και αγώνες....απο Αύγουστο αρχίζουν τα καλά.
panathas1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 τι ενοοεις τις τιμες τις βαζουν αλλοι παικτες οχι οι μπουκς??? υπαρχει κανα σιτε αν ξερεις που εχει μαζεμενα τα μπνους κ.τ.λ για διευκολινσει? ---------- Προσθήκη στις 16:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:36 ---------- λάθος εποχή διάλεξες να ξεκινήσεις φίλε μου, τώρα δεν έχει πρωταθλήματα και αγώνες....απο Αύγουστο αρχίζουν τα καλά. κανονικα επαιζα τοσο καιρο απο οπαπ απλα τωρα ειναι τα προκριματικα και ειπα να παιξω οκ δεν αργουν πολυ και τα πρωταθληματα!
mrfan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Τις τιμές τις βάζουν οι παίκτες και η betfair παίρνει ένα ποσοστό επί των κερδών Δες αυτό για bonus : http://www.freebets.gr/ Διάβασε προσεκτικά τα ψιλά γράμματα που αφορούν τα bonus Καλά κανεις και ξεκινάς τώρα που έχει προκριματικά να πάρεις μια ιδέα για να είσαι έτοιμος από Σεπτέμβρη
panathas1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 δηλαδη φιλε μου προτινεις την betfair ..θα κανω καποιες αποριες που ισως ακουστουν καπως ηλιθιες λλα συγχωρεστε με δεν ειμαι και κανας εμεπειρος..η μπετφεαρ μπορω να παιξω κανονικα ολα τα στοιχηματα και συνδιασμους απλα το μονο διαφορετικο θα ειναι οι τιμες που στην ουσια για μενα δεν θα εχει διαφορα γιατι εγω θα ειμαι ο παιχτης αυτος που θα τις βαζεις εγω θα τον βλεπω κανονικα σαν τον μπουκ ετσι?? ενοω μπορω να παιξω π.χ ενα στοιχημα που να περιλαμβαμει ενα παιχνιδι 1 ενα παιχνιδι χ-1 αλλο οβερ κ.τ.λ ..μπορω να παιξω και συστημα ..ειναι αξιοπιστη εταιρια στις πληρωμες??μπορω και γω να κανω τον μπουκ??..επησης εχει καλο λιβε μπετ?? και επησης λεει στην σελιδα που μουδωσες οτι θελει 30ευρω τουλαχιστον καταθεση για να δωσει μπονους εγω εχω να βαλω μονο 25..τι θα ελεγες και για την betoto kai tin unibet kai vistabet ειδικα η τριτη με τραβαει
casabel Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 φίλε Πανάθα, ξεκίνα με τις παρακάτω: 1)bwin 2)sportingbet 3)B365
panathas1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 bwin το σκεφτομαι και για sportingbet απ αυτην θα αρχιζα αλλα οταν μπηκα καπου πατησα και ελεγε οτι ειναι προσωρινα κληστει για αναβαθμισεις...bet365 ακουσα πολλα οτι δεν ειναι και πολυ αξιοπιστη αρα την αφηνω πισω
basilis5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 bwin το σκεφτομαι και για sportingbet απ αυτην θα αρχιζα αλλα οταν μπηκα καπου πατησα και ελεγε οτι ειναι προσωρινα κληστει για αναβαθμισεις...bet365 ακουσα πολλα οτι δεν ειναι και πολυ αξιοπιστη αρα την αφηνω πισω sportingbet απο εμενα αν θες bonus καθως αν κανεις καταθεση 100 ευρω και σου δινει αλλα τοσα, και μετα τραβας τα 100 δικα σου και παιζεις με τα bonus. και δεν εχει ορους πως να παιξεις το bonus σου. επισης δεν εχει προμυθεια στην καταθεση ενω μερικοι αλλοι κρατανε 1-3% αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με ανταλλακτηρια στοιχηματων τοτε betfair ειναι μονοδρομος.εχει πολλες ομοιοτητες και με χρηματοοικονομικες αγορες,οποτε αν εχεις ασχοληθει και λιγο με χρηματιστηριο ισως το βρεις γοητευτικο
panathas1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 οχι καμια σχεση ...μαλλον θα ξεκινησω με σπορτινγκ μπετ τωρα μου ειναι οκ..αλλα θελω να κανω μια ερωτηση θα κανω καταθεση 25 ευρω ποσο μπονους δικεουμε??και δεν υπαρχουν τιποτα οροι που σε ξεγελανε ..ειναι καθαρα ?? α και ευχαρηστω για την βοηθεια παιδες
mrfan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Κοίτα να δεις.Όταν παίζεις στην betfair και επιλεγεις ένα σημείο πχ τον άσσο η σελίδα στο βγάζει σε μια απόδοση 2.00.Εσύ μπορείς να αλλάξεις το 2.00 και να το κανεις 3.00.Το ότι θα το κανεις 3.00 δεν σημαίνει ότι θα το πάρεις κιόλας.Το αν θα δεχτεί το στοίχημα σου το σύστημα εξαρτάται από τα φράγκα που έχουν παιχτεί στο x και στο διπλό.Το παράδειγμα βεβαια δεν είναι ρεαλιστικό.Τις πιο πολλές φορες μπορείς να πάρεις αντί για 2.00 2.10 ,2.20 άντε 2.30 και πάλι δύσκολα.3.00 σε καμια περίπτωση. Αν παίζεις χρονια στοίχημα ξέρεις ότι +0.30 στην αρχική απόδοση δεν είναι λίγο. Όσον αφορά τα στοιχήματα μπορείς να συνδυάσεις σημεία αλλα δεν συνδυάζεις σημεία με over/under.Συνδυάζεις αν θες over/under μεταξύ τους.Μπορείς να παίξεις παρόλη όπου οι αποδόσεις είναι λίγο μικρότερες αλλα δεν παίρνει ποσοστά η betfair.Μπορείς να παίξεις κανονικά τα συστήματα που έπαιζες στον οπαπ. Επίσης οι betfair είναι από τις πιο παλιές στο χώρο και είναι αξιόπιστη σε καταθέσεις/αναλήψεις.Έχει πολλές επιλογές. Για τα bonus σου είπα.Διάβασε προσεκτικά τα ψιλά γράμματα.Πολλοί δίνουν bonus αλλα δεν σε αφήνουν να κανεις ανάληψη μέχρι να τζιράρεις το ποσο του bonus,άλλοι σου λένε παίξε πρώτα το ποσο του bonus και μετά θα στο δώσουμε και πάει λέγοντας.
casabel Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 θα πάρεις άλλα 25ελογικά και πρέπει να τα παίξεις όλα μαζί 3-4 φορές πριν κάνεις τη 1 σου ανάληψη..πρόσεξε το αυτό γιατί την πατάνε πολλοί με τα bonus
panathas1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 8. Πρέπει να στοιχηματίσετε ολόκληρο το ποσό της κατάθεσης και το μπόνους ως αποτέλεσμα αυτής της προσφοράς πέντε φορές (x40 στο Καζίνο και x20 στο Gamesroom). Δηλαδή ποσό κατάθεσης και μπόνους πρέπει να στοιχηματιστούν x5. Αν κάνετε μια ανάληψη πριν ολοκληρωθούν αυτοί οι όροι θα χάσετε οποιαδήποτε μπόνους έχουν απονεμηθεί. Μπορείτε όμως να κάνετε ανάληψη κερδών μόλις η κατάθεση συν το μπόνους έχουν στοιχηματιστεί πέντε φορές στο αθλητικό κουπόνι σε αγώνες που έχουν απόδοση μεγαλύτερη από 1,50. αυτος ειναι ορος της σπορτινγκ μπετ..τι λεει με απλα λογια???
CROM271 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Φιλε οσον αφορα την bet365 μην ακους τις μ@λ@κιες που λενε κατα καιρους μερικοι. Εχουν ακουστει εξαλλου κατα καιρους για ολες τις εταιριες. Ειναι ατομα που απο οτι συμπαιρενω ειναι καινουργια στο στοιχημα και μπερδευονται με τους ορους και προυποθεσεις π,χ στα bonus. H bet365 ειναι απολυτα αξιοπιστη και αυτη τη στιγμη η εταιρια που δινει γενικα τις καλυτερες αποδοσεις με παρα πολυ καλο live bet. Εγω το 90% των στοιχηματων που παιζω ειναι εκει. Οσον αφορα την betfair εχει τις καλυτερες αποδοσεις αλλα ΜΟΝΟ για μονα αποδεκτα. Αν θες να παιξεις παρολι ειναι μαλλον η χειροτερη. Γραψου σε οσες περισσοτερες μπορεις και παρε τα μπονους (Διαβασε προσεκτικα ομως τους ορους και προυποθεσεις να μην κλαιγεσαι και εσυ μετα πως σε ξεγελασαν) Σου προτεινω να γραφτεις (εχω παιξει σε ολες οσες σου λεω) bet365 sportingbet vistabet unibet expekt betclic betfair betoto bwin γραψου σε ολες και εκμεταλευσου τα bonus.
casabel Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 αν βάλεις 25ε και μαζί με bonus έχεις 50 σύνολο, για να τα κάνεις ανάληψη πρέπει πρώτα να παίξεις 250ε σε στοιχήματα που να έχουν απόδοση πάνω απο 1.50
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.