Προς το περιεχόμενο

φωτια σε παραλια

memtsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

χτες ημουν με κατι φιλους (μεγαλη παρεα, 15 ατομα σχεδον) στο καβουρι στην αθηνα. ειμασταν στην παραλια λιγα ποτα, κιθαρες κλπ κλπ και αναψαμε και μια φωτια, μικρη πιο πολυ για το φως. με ηυλα που ειχαμε φερει εμεις. ολα αυτα στην αμμο διπλα στο κυμα.

ηταν και αλλη μια παρεα εκει διπλα. και κατα τις 2 περασε η πυροσβεστικη και μας ειπε να τι σβησουμε. οκ τη σβησαμε τι να κανουμε. και μετα απο καμια ωρα περασε και ενα περιπολικο της αστυνομιας(δε σταματησε ομως, η φωτια ηταν σβηστη)

ο πυροσβεστης μας ειπε πως τη δευτερη φορα πας αυτοφωρο. και ερωτω εγω.

ποιος ο λογος (λογικος) να απαγορευεται καποιος να αναψει φωτια στην αμμο μιας παραλιας? κινδυνος πυρκαγιας? μολυνση παραλιας?

τι βλακειες ειναι αυτες! αμαν!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου σόρρυ αλλα νιώθεις καθόλου?>??? Μια σκλήθρα να πεταχτεί και να μην την δείς ότι ξερό υπάρχει έχει αρπάξει αμέσως.... Και υπάρχει συγκεκριμένη περίοδος που απαγορεύεται να ανάψει κάποιος φωτιά!!!!

Δημοσ.

Το ότι δίπλα σου έχεις άπειρους τόνους αλατόνερο δε σημαίνει ότι είναι ασφαλές. Υπάρχουν άπειρα ξερόχορτα, σκουπίδια... για πλάκα πιάνει φωτιά το μέρος. Και να είσαι σίγουρος, άμα πιάσει φωτιά... δε θα προλάβεις με τις χούφτες σου να τη σβήσεις με νερό από τη θάλασσα ή άμμο.

Πολύ καλά σας είπε ο άνθρωπος. Δεν είναι εποχή για φωτιές. Δε λέω, κάνει ωραία ατμόσφαιρα. Αλλά δε παύει να είναι φωτιά.

Δημοσ.

Πολλα ειναι επικινδυνα... Αν το παμε ετσι...

Αλλα μια νυχτα με καθολου η λιγο ανεμο αντε 3 μποφορ και να εχεις αμμο για 200 μετρα κ εσυ βαλεις φοτια 5 μετρα απο το κυμα δεν νομιζω πως υπάρχει κινδυνος....

Δεν ειναι παντα επικινδυνο...

Δημοσ.

Και πολύ καλά έκαναν, άμα πιάσει δηλαδή φωτιά τι θα κάνεις, με το στόμα σου θα φτύνεις νερό απ' την θάλασσα, ή θα την κατουρήσεις για να σβήσει;

Δημοσ.

αν μαζεύατε τα καμένα μετά εγώ δεν θα είχα πρόβλημα ( ίσως άκυρο αλλά δεν μου αρέσουν τα καμμένα στην παραλία)

Δημοσ.
καλησπερα,

χτες ημουν με κατι φιλους (μεγαλη παρεα, 15 ατομα σχεδον) στο καβουρι στην αθηνα. ειμασταν στην παραλια λιγα ποτα, κιθαρες κλπ κλπ και αναψαμε και μια φωτια, μικρη πιο πολυ για το φως. με ηυλα που ειχαμε φερει εμεις. ολα αυτα στην αμμο διπλα στο κυμα.

ηταν και αλλη μια παρεα εκει διπλα. και κατα τις 2 περασε η πυροσβεστικη και μας ειπε να τι σβησουμε. οκ τη σβησαμε τι να κανουμε. και μετα απο καμια ωρα περασε και ενα περιπολικο της αστυνομιας(δε σταματησε ομως, η φωτια ηταν σβηστη)

ο πυροσβεστης μας ειπε πως τη δευτερη φορα πας αυτοφωρο. και ερωτω εγω.

ποιος ο λογος (λογικος) να απαγορευεται καποιος να αναψει φωτια στην αμμο μιας παραλιας? κινδυνος πυρκαγιας? μολυνση παραλιας?

τι βλακειες ειναι αυτες! αμαν!

Πολλα ειναι επικινδυνα... Αν το παμε ετσι...

Αλλα μια νυχτα με καθολου η λιγο ανεμο αντε 3 μποφορ και να εχεις αμμο για 200 μετρα κ εσυ βαλεις φοτια 5 μετρα απο το κυμα δεν νομιζω πως υπάρχει κινδυνος....

Δεν ειναι παντα επικινδυνο...

Πως θα πιασει φωτια ρε παιδια;; Αμα ειναι μακτια απο ξυλα και τετοια τι θ αρπαξει;;

http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B1+%CF%83%CE%B5+%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&aq=f&aqi=&aql=&oq=%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B1+%CF%83%CE%B5+%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1&gs_rfai=&fp=681c1f46533aa10c

Δημοσ.

jason επειδή και εγώ μόλις αυτό κοίταγα ΄, την φωτιά την είχαν δίπλα στα πεύκα όχι οτι και μακριά να είναι δεν πάει ...

εγώ έψαχνα για νομοθεσία αλλά @@@@

Δημοσ.

Tα links του jason δε μιλάνε για φωτιά σε πλάζ. Για χωράφια, χαράδρες και πευκόφυτες εκτάσεις μιλάνε.

---------- Προσθήκη στις 00:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:29 ----------

seriously, αν η πλάζ είναι άμμος για καμμιά 200 μέτρα κίνδυνος για φωτιά δεν υπάρχει. Θα γεμίσει το μέρος κάρβουνα και το πρωί που θα έρθουν τα γυναικόπαιδα για μπάνιο θα είναι χάλια.

Δημοσ.

Οκ σε καποιες παραλιες ισως ειναι δυσκολο εως αδυνατο να πιασει κατι φωτια.

Σε πολλες αλλες ομως ειναι πολυ ευκολο.

Για καποιο λογο δεν εχουν κανει διαχωρισμο στον νομο, και απαγορευεται παντου.

Εκει τελειωνει η υποθεση λοιπον.

Μην ξεχνατε οτι ζουμε σε μια χωρα που εχει μεγαλο προβλημα με τις φωτιες. Αφου μας αφηνουν να ψηνουμε και στις αυλες μας, παλι καλα να λεμε.

Δημοσ.

Παιδια μια αναμένη σκληθρα να πάρει ο αέρας μπορεί να γίνει χαμός.

Θα πείτε δεν είχε αέρα, το θέμα είναι οτι δεν γίνετε να επιτρέπεται ανάλογα με το πόσο αέρα έχει. Απαγορεύεται την καλοκαιρινή περίοδο οποιαδήποτε φωτιά....

Δημοσ.

Δεν ξερω τι παιζει με τις δαδες που χρησιμοποιουν αρκετοι.

Εμεις ειχαμε παει στην παραλια της Βαρκιζας για να αραξουμε και ηταν γεματος ο τοπος με παρεες που τις χρησιμοποιουσαν (οπως και εμεις αλλωστε).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...