tarantules Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Ποιος είναι ο καλύτερος keylogger για να τεστάρω το pc μου από θέμα τόσο ασφάλειας όσο και ικανότητας καταγραφής των keystrokes?
isay Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Σε πειράζει άμα χτυπάει το anti-virus? Προφανώς τον ενοχλεί γιατί το υποψήφιο θύμα θα καταλάβει ότι του έχουν βάλει κοριό.
thanos713 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Προφανώς τον ενοχλεί γιατί το υποψήφιο θύμα θα καταλάβει ότι του έχουν βάλει κοριό.Ας μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα...
Code_Assassin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ardamax Keylogger 3.0 είναι αρκετά καλό ελπίζω η χρήση να είναι καλόβουλη ! ! !
tarantules Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Προφανώς τον ενοχλεί γιατί το υποψήφιο θύμα θα καταλάβει ότι του έχουν βάλει κοριό. Όχι δεν με πειράζει γιατί το υποψήφιο θύμα (το οποίο είμαι εγώ) δεν έχει anti-virus... Προσπαθώ να βρώ ένα τρόπο να μπερδεύω με αναγραμματισμό κυρίως το password και όχι τόσο το username σε διάφορους λογαριασμούς μου για να μην καταγραφεί από τον keylogger η σωστή σειρά των keystrokes ώστε εαν πχ μπώ από κάποιο public pc ή κάποιο ελεύθερο wi-fi hotspot και θέλω να δω τα mail μου στο λογαριασμό μου να μην μου υποκλαπούν οι κωδικοί μου από πιθανό εγκατεστημένο keylogger στο public pc. Προφανώς εδώ μέσα πολλοί μόλις ακούνε για keylogger κια τα σχετικά δεν πάει το μυαλό τους οτι τα χρειαζομαστε και για τη δική μας ασφάλεια και όχι (πάντα) για να κάνουμε καζούρα σε διάφορους άσχετους
sofiathereal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μπορείς να κάνεις το έξης: Ας πούμε ότι το πας είναι asdfg12345 αρχίζεις και γράφεις asdhj με το mouse μαρκάρεις το hj και αντικαθιστάς με "fg" και συνεχίζεις γράφοντάς 12333 και το ίδιο κάνεις και εδώ μαρκάρεις τα last 2 τριάρια και τα αντικαθιστάς με "34" έτσι εσύ έχεις γράψει τον password σου και άσε των άλλο να βγάλει άκρη μετά. Επίσης υπάρχει το virtual keyboard του kaspersky που όμως τότε είσαι αρκετά σίγουρος ότι δεν έχεις logger μιας και ο ρωσσος είναι από τα καλύτερα A/V Γενικός όμως είσαι πολλή εκτεθειμένος από την στιγμή που είσαι χωρίς Α/V
lexmark Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Θα μπορουσες να δημιουργησεις ενα live usb με καποια διανομη linux πανω για να κανεις αυτη τη δουλεια χωρις να πολυ μπερδευεσαι με πειραματισμους και τα τοιαυτα. Απλα με αυτη τη λυση ξεχνας τα internet cafe μιας και δεν θα εχεις προσβαση στο ιντερνετ με το live usb.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Θα μπορουσες να δημιουργησεις ενα live usb με καποια διανομη linux πανω για να κανεις αυτη τη δουλεια χωρις να πολυ μπερδευεσαι με πειραματισμους και τα τοιαυτα. Απλα με αυτη τη λυση ξεχνας τα internet cafe μιας και δεν θα εχεις προσβαση στο ιντερνετ με το live usb. και τι να το κάνει χωρίς internet ; O προβληματισμός του είναι να μην καταγράφεται το password όταν κάνει login σε διάφορα sites.
tarantules Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μπορείς να κάνεις το έξης: Ας πούμε ότι το πας είναι asdfg12345αρχίζεις και γράφεις asdhj με το mouse μαρκάρεις το hj και αντικαθιστάς με "fg" και συνεχίζεις γράφοντάς 12333 και το ίδιο κάνεις και εδώ μαρκάρεις τα last 2 τριάρια και τα αντικαθιστάς με "34" έτσι εσύ έχεις γράψει τον password σου και άσε των άλλο να βγάλει άκρη μετά. Ακριβώς αυτό κάνω αλλά θέλω να δω τι ακριβώς καταγράφει το πιο εξελιγμένο keylogger.Ψάχνω να βρω δηλαδή αν υπάρχει keylogger που καταγράφει εκτός από τα keystrokes τη θέση του κέρσορα και την επιλογή highlight. Επίσης υπάρχει το virtual keyboard του kaspersky που όμως τότε είσαι αρκετά σίγουρος ότι δεν έχεις logger μιας και ο ρωσσος είναι από τα καλύτερα A/V Το virtual keyboard δεν το χρησιμοποιώ γιατί κάπου εδώ μέσα αναφέρθηκε οτι υπάρχει τρόπος και καταγράφετε το πιο πλήκτρο πατάς. Γενικός όμως είσαι πολλή εκτεθειμένος από την στιγμή που είσαι χωρίς Α/V Δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο.Είμαι αρκετά χρόνια χωρίς A/V χωρίς να έχω κολήσει το παραμικρό (τσεκαρισμένο αραιά και που από online A/V).Έχω φτοιάξει καθαρά image διαφόρων εκδοχών του λειτουργικού που θέλω με σεταρισμένες τις εφαρμογές που συνήθως χρησιμοποιώ και εαν υποψιαστώ έστω και το παραμικρό φορτώνω πάλι καθαρό image μέσα σε 4-5 λεπτά συνολικής διαδικασίας.Επιπλέον έχω αρκετή εμπειρία στο τι κατεβάζω,που μπαίνω και πως να είμαι υποψιασμένος εαν κάτι δεν πάει καλά στο pc μου. Επίσης να ξέρεις οτι κανένα A/V ακόμα και το ποιο ενημερωμένο δεν σε καλύπτει από τα zero day threats. Προσωπικά τα A/V τα θεωρώ τα πιο μούφα προγράματα που μπορεί να έχει κάποιος στο pc του.Συν οτι σου κάνει το pc να σέρνεται κυριολεκτικά
sofiathereal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 http://monitoring-software-review.toptenreviews.com/index.html Δεν ξέρω αν βοηθάνε αυτά πιθανόν η τριαλ εκδόσεις να είναι για κλάματα όμως. Σχετικα με τα Α/ν εχεις δικιο η ολη ιστορια πιστευω ειναι στιμενη απο τις εταιριες κατα κυριο λογο. Παντος αν εχεις ορεξη καμια μια δοκιμη σε αυτο http://gr.gdatasoftware.com/ Έχει τριαλ 30ημερων πολλή ελαφρύ και μακράν το καλύτερο σε review's test' comparison's οπως θες πες τα ο λόγος που είναι άγνωστο αν τυχόν δεν το γνωρίζεις το gData είναι ότι πολλή άπλα δεν σπάει σε αντιθεση με ρωσσο εσετ κτλπ... Και τα hardcore settings του πραγματικά πιστεύω μετράνε αν δεν σου σπάνε τα νευρά τα αναδυόμενων.
tarantules Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Χρήσιμα...Θα τα δοκιμάσω...Ευχαριστώ πολύ!
flik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Γενικά μιλώντας, τα προγράμματα antivirus δεν ήταν ποτέ τόσο αποτελεσματικά απέναντι σε keyloggers. Το kaspersky είναι απο τα καλύτερα σε αυτό, όπως και το norton και το gdata. Αλλά γενικά δεν σε καλύπτουν. Αν φοβάσαι, καλύτερα κάνε τις όποιες συναλλαγές σου με τη βοήθεια του keyscrambler. Απο τις καλύτερες λύσεις ενάντια σε keyloggers.
tarantules Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Παντος αν εχεις ορεξη καμια μια δοκιμη σε αυτο http://gr.gdatasoftware.com/ Έχει τριαλ 30ημερων πολλή ελαφρύ και μακράν το καλύτερο σε review's test' comparison's οπως θες πες τα ο λόγος που είναι άγνωστο αν τυχόν δεν το γνωρίζεις το gData είναι ότι πολλή άπλα δεν σπάει σε αντιθεση με ρωσσο εσετ κτλπ... Τι εννοείς δεν σπάει; Γιατί το έχω βρει σπασμένο και μάλιστα το full πακέτο GDATA total Care.Υπάρχει κάτι που δεν σπάει στις μέρες μας; Έβαλα την trial εκδοση έτσι για πλάκα να δω τι θα μου βγάλει και θα το κάνω απεγκατάσταση ---edit--- Όπως το περίμενα.Το σύστημα πεντακάθαρο.(Τουλάχιστον με βάση το gdata )
sofiathereal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 γνωρίζω ότι δεν σπάει και ότι τυχών "σπαστιρια" είναι trojan κτλπ η όταν τελικός το σπας ανιχνεύεσαι πολλή σύντομα. Είσαι respect πάντως με το Image και με το clean pc. Έκανες δουλεία με τα προγραματα από την σελίδα τελικά ? Αν βρήκες κάνα κάλο share και σε μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.