Προς το περιεχόμενο

εσεις τι θα κανατε?

**moka-chan**

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απομυθοποίησέ το. Δεν είναι κάτι. Μπορεί να είναι φρικιαστικό να ξέρεις ότι αυτό το κρέας είσαι εσύ αλλά σιγά. Πάντως μην ανησυχείς. Άμα φας ανακοπή απ' το σοκ όταν το δεις δε θα το καταλάβεις καν. Τους γύρω σου να σκέφτεσαι.

Κάνε μια ασφάλεια ζωής πρώτα, να πάρει τίποτα η οικογένειά σου... :P

Δημοσ.

Φαντάζομαι dvd γέννας...

έλα μωρό μου σπρώξε! σπρώξε! Όχι εσύ ρε πούστη γιατρέ, η γυναίκα, εσύ τράβα! =ρ

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου δε θα ρωτούσα αυτά είναι θέματα που δεν αφορούν τους άλλους.

Αν νιώθεις δυνατή να το δεις.

Ξέρω μια παρόμοια περίπτωση που δε το έχει δει τουλάχιστον όχι ακόμα

Δημοσ.
Φαντάζομαι dvd γέννας...

έλα μωρό μου σπρώξε! σπρώξε! Όχι εσύ ρε πούστη γιατρέ, η γυναίκα, εσύ τράβα! =ρ

χα χα εχω δει τετοιο ζωντανα απο το 0-6:X

---------- Προσθήκη στις 21:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:28 ----------

Κάνε μια ασφάλεια ζωής πρώτα, να πάρει τίποτα η οικογένειά σου... :P

μωρε καλα τα λες εσυ:-)

---------- Προσθήκη στις 21:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:29 ----------

Χμ. Τώρα που το σκέφτομαι ο δικός μου γιατρός ήταν πιο μπροστά. Μου είχε δώσει τη σκωληκοειδίτιδά μου. Δεν είχαμε dvd εκείνη την εποχή βλέπετε.

τι να τη κανεις? λες να σκεφτηκε οτι θα σου λειπει:mrgreen:

---------- Προσθήκη στις 21:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:33 ----------

Πλέον όλοι το κάνουν, ανταγωνισμός βλέπεις. Μαζί με τα dvd δίνουν και cd, ένθετα, βιβλία, etc.

τουλαχιστον παλι καλα που δεν λενε ''και του χρονου'' η ''να μας ξαναρθετε''.

Δημοσ.

Δες το άφοβα, θα φαίνεται ΜΟΝΟ η "ανοιχτή" περιοχή και τα διάφορα εργαλεία που κόβουν-ράβουν. Είναι ό,τι πιο αηδιαστικό μπορείς να φανταστείς αλλά δεν θα καταλάβεις ότι είσαι εσύ...

Δημοσ.

σιγα μωρε δεν εχει τυχει να δεις ιατρικες σειρες που εχουν κοψοραψιματα??

εγω στη θεση σου θα το εβλεπα απο την πρωτη μερα και το πολυ πολυ αν δεν αντεχα αλλο να το κλεινα

ΥΓ>γμτ εγω ειχα ζητησει να παρω τον θυροειδη μου σε βαζακι και δε μου το δωσανε. Εσυ εχεισ ολοκληρο dvd και δε το εκτιμας :P :P

Δημοσ.
Οι ορθοπεδικές εγχειρήσεις δεν έχουν αίματα.Δες το dvd.Δεν θα πάθεις τίποτα

αντιθετως. καποια ορθοπεδικα χειρουργια ειναι πολυ splatter!

ρε φιλε/η αφου θα το δεις τελικα, αφου σε τρωει φαινεται, τι καθεσαι και το συζητας?

ασε που αν η εγχειρηση ηταν ανοιχτη δεν θα βλεπεις και πολλα πολλα. το χειρουργικο πεδιο (μια κοκκινη περιοχη αναμεσα σε γαλαζοπρασινα πανια).

Δημοσ.

Ο φίλος είπε έκανε εγχείρηση στο γόνατο.Οι εχείρησης στο γόνατο γίνονται αρθροσκοπικά.Εγώ που είχα μηνίσκο δεν είχε ίχνος αίματος στο dvd

Δημοσ.

φαντάζεστε να χρειάζεται η επέμβαση άμεση επαφή με το σώμα και να μην έχει ρούχα ο ασθενής.. αμα το δεί αυτό σε dvd τον εαυτό του γυμνό και να περιφέρονται κάποιοι απο πάνω του παίζει να μείνει .. :PPP

πάω στοίχημα ότι οι γιατροί του φόρουμ θα γελάνε μέχρι δακρύων με την πάρτη μας... :D

xaxaxaax ισχύει :PP!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...