Προς το περιεχόμενο

Σύνταξη γράμματος

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα καταλαβαίνει όπως αυτή θέλει; Δεν έχει fb email κλπ κλπ; Μήπως το παίζει πολύ μοιραία + ότι είναι πολύ κακομαθημένη; Μήπως αντί για γράμμα να της δώσεις καμία σφαλιάρα; :P

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα καταλαβαίνει όπως αυτή θέλει; Δεν έχει fb email κλπ κλπ; Μήπως το παίζει πολύ μοιραία + ότι είναι πολύ κακομαθημένη;

οχι καμια σχεση

το αντιθετο θα ελεγα

Δημοσ.
Θα σου πω τι έχω δει να συμβαίνει μπροστά στα ματια μου

Aντρας να προσφέρει γράμμα σε γυναικα που δουλεύει σε beach bar.Αυτή το παίρνει το πετάει στο μπλέντερ μαζί με κάτι άλλο που έφτιαχνε εκείνη την ώρα και αφού τελειώσει το σερβίρει σε ένα ποτήρι και του το δίνει.Και του λέει στο τέλος:στην υγεία σου μην με ξαναενοχλήσεις (σε ψηλούς τόνους).

Σαν βρεγμένο σκυλί έφυγε ο τύπος

Γαμάτο!!!!!!

Δημοσ.
Θα σου πω τι έχω δει να συμβαίνει μπροστά στα ματια μου

Aντρας να προσφέρει γράμμα σε γυναικα που δουλεύει σε beach bar.Αυτή το παίρνει το πετάει στο μπλέντερ μαζί με κάτι άλλο που έφτιαχνε εκείνη την ώρα και αφού τελειώσει το σερβίρει σε ένα ποτήρι και του το δίνει.Και του λέει στο τέλος:στην υγεία σου μην με ξαναενοχλήσεις (σε ψηλούς τόνους).

Σαν βρεγμένο σκυλί έφυγε ο τύπος

birth-of-a-super-villain.jpg

Δημοσ.

νομιζω οτι το παρασκεφτεσαι. γραφτο, πεσ τα ολα, ετσι κι αλλιως λες δεν θελει να σε βλεπει,

οποτε βγαλε εσυ απο μεσα σου τα παντα, δωστο το ρημαδι να φυγει, κι αν το διαβασει το διαβασε.

ετσι κι αλλιως δεν περιμενεις απαντηση. σωστα?

[οσο για το α) και το β) μαλλον ειμαστε ηδη στο ξαναδιαβασμενο και διορθωμενο,ε? :)]

ps - κορυφαιος ο βιλαιν παραπανω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...