N0sferatus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά.. Έχω ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και λίγο καιρό με τις θύρες USB του σταθερού μου.. Το πρόβλημα είναι κοινό και σύνηθες αλλά όσο και αν εψαξα στο ουεμπ τίποτα... Έχω λοιπόν ένα USB hub 4θυρο 2.0 προφανώς.. Το οποίο όταν το συνδεω στις πίσω θύρες του πισι καθυστερεί καθε συσκευή που κουμπωνω με αποτέλεσμα να με ενημερώνει καθε φορά πως "this USB device can perform faster" Τεσπα είπα μάλλον φταίει το hub και λογικό θα ταν..έλα όμως που στις 2 μπροστινες USB παίζει άπταιστα..:S Όλες οι υπόλοιπες συσκευές παίζουν κανονικά και στις πίσω.. Το καλώδιο του ανταπτορα είναι κ αυτό 2.0. μήπως δν παίρνουν αρκετό ρεύμα οι πίσω ώστε να υποστηρίξουν το hub...??? Έχει κανείς καμία λύση / σκέψη / πρόταση;;;;;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Το πιο <<φυσιολογικό>> θα ήταν να βγάζει αυτό το μήνυμα γα τις μπροστά θύρες. Δοκίμασε να κάνεις update τους drivers.
N0sferatus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Το πιο θα ήταν να βγάζει αυτό το μήνυμα γα τις μπροστά θύρες.Δοκίμασε να κάνεις update τους drivers. Σε windows 7? Κουλο να μην είναι προεγκατεστημενα default... Αν ήταν χρ θα ταν το πρώτο που θα δοκίμαζα Αλλά αχρειαστο σε 7αρια.. Είναι μια ιδέα όμως...I ll try
sistah Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Τσεκαρε στο bios τι επιλογη εχεις για τις usb θυρες. Πρεπει να ειναι επιλεγμενο το Hi Speed 2.0 Και εγω εχω ενα 4port hub με 1.5 μετρο καλωδιο που παει στις πισω θυρες και ειχα κανει την φανταστικη κινηση να βαλω τον external σκληρο.. Το αποτελεσμα: υπολειτουργουσε, ελεγε οτι η θυρα δεν ηταν 2.0 κτλ. Συμπερασμα: δεν περναει επαρκες ρευμα στα μακρια καλωδια (και κακης ποιοτητας μη σου πω)
N0sferatus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Τσεκαρε στο bios τι επιλογη εχεις για τις usb θυρες.Πρεπει να ειναι επιλεγμενο το Hi Speed 2.0 Και εγω εχω ενα 4port hub με 1.5 μετρο καλωδιο που παει στις πισω θυρες και ειχα κανει την φανταστικη κινηση να βαλω τον external σκληρο.. Το αποτελεσμα: υπολειτουργουσε' date=' ελεγε οτι η θυρα δεν ηταν 2.0 κτλ. Συμπερασμα: δεν περναει επαρκες ρευμα στα μακρια καλωδια (και κακης ποιοτητας μη σου πω)[/quote'] Εννοείται είναι χιλιοτσεκαρισμενο το βιος.... καλά με βλέπω να ψάχνω για usb με επιχρυσομενες άκρες... Αλλά ένα π χα απο ένα wd σκληρό μ ήταν 2μετρο αλλά ένα καλώδιο τούμπανο σε πάχος...και έτρεχε bullet...μάλλον πρόβλημα κόβω να χει το hubaki αλλά χου νοΟυζ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.