black_widow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Σε όσες δουλειές έχω πάει για συνέντευξη τώρα τελευταία για 750 καθαρά με 800 μου λένε και εννοείται δε πέφτω παρακάτω αλλά λόγω άλλων παραγόντων ( απόσταση ή αντικείμενο σπουδών ) δεν έχω πάει. ΤΟ πτυχίο μου δεν το έχω πάρει ( χειμώνα θα το πάρω) και είμαι σε ΤΕΙ. Είσαι σε ΑΣΣΟΕ ( που είναι και καλή σχολή) και ρίχνεις τόσο τον εαυτό σου; Σίγουρα πρέπει να υπογράψεις σύμβαση με 800+ μίνιμουμ καθαρά + bonus αφού ασχολείσαι με πωλήσεις.
jazzcho Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Θα απογοητευτείς. Εύχομαι να μην γίνει έτσι, αλλά φοβάμαι πώς έμπλεξες.
stelios_2809 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Θα απογοητευτω από τον μισθό μου; Η από την κατάσταση στον ιδιωτικό τομέα ;; Sent from my iPhone using Insomnia.app
De@th L0rd Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Θα απογοητευτω από τον μισθό μου;Η από την κατάσταση στον ιδιωτικό τομέα ;; Sent from my iPhone using Insomnia.app Από τα δύο αυτά μαζί + το γεγονός οτί δεν έχεις το θάρρος (δε σε λέω δειλό) να αντιμετωπίσεις τον εργοδότη σου, όπως και θα έπρεπε. Σε ήρεμους τόνους και με αυτοπεποίθηση. Αν πας με την ουρά στα σκέλια ή στο αντίθετο άκρο φορτσαρισμένος το πιθανότερο είναι να μη σε πάρουν στα σοβαρά.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πάντως διαφωνώ, δεν είναι πωλητής λιανικής. Είναι Junior Account Manager ή Junior Sales Engineer. Έχει μεγάλη διαφορά. Συμφωνα με την Εθνική Συλλογική Σύμβαση ναι ίσως έχεις δίκιο, αλλά στον Ι.Τομέα αυτά δεν ισχύουν. Ισχύει ότι συμφωνήσεις με τον εργοδότη σου. Αυτά που λες μοιάζουν με τίτλους σπουδών στο IEK ακμή και στο Deree. Στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν οι ειδικότητες που σου λέω. Αν θελήσεις να συμφωνήσεις αμοιβή μεγαλύτερη από την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας (σε νέο εργαζόμενο ούτε για ανέκδοτο δεν το λες στην αγορά), με γεια σου με χαρά σου, αλλά και πάλι η ειδικότητα είναι αυτή που είπα. Στην παλιά μου εργασία (που δεν ήταν σοβαρή επιχείρηση), τα παιδιά που τελείωναν τη πρακτική τους και ήταν απόφοιτοι ΑΕΙ έπαιρναν 870€. Αυτό που έκαναν όλη μέρα ήταν να παίρνουν τηλέφωνο σε εταιρείς να να "πουλάνε" προγράμματα επιδότησης. Πωλητές δηλαδή. Λάθος και πάλι. Ήταν υπάλληλοι γραφείου/τηλεφωνητές και όχι πωλητές.
The_Judas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Στέλνε βιογραφικά καλού-κακού και σε άλλες δουλειές. Στο τέλος του μήνα θα μάθεις τον μισθό σου. Αυτά που λένε πολλοί για τσαμπουκάδες και σθένος στο αφεντικό τα ακούω πολύ εκ του ασφαλούς. Εσύ κοίταξε να έχεις και άλλες επιλογές για να έχεις διαπραγματευτική ισχύ. Μην σηκωθείς να φύγεις χωρίς να έχεις βρει κάτι άλλο.
Dark_son20 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 καθώς είχα κατεύθυνση σε logistics. πιο τμήμα της ασοεε είναι αυτό?
stelios_2809 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Διοικητικής επιστήμης κ τεχνολογίας Sent from my iPhone using Insomnia.app
RubiksCube Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Στο τέλος του μήνα θα μάθεις τον μισθό σου. Αυτά που λένε πολλοί για τσαμπουκάδες και σθένος στο αφεντικό τα ακούω πολύ εκ του ασφαλούς. Δεν είναι τσαμπουκάς να ρωτήσεις πόσα παίρνεις. Γενικά είναι απαράδεκτο να συμφωνήσεις σε οτιδήποτε χωρίς να έχει γίνει τέτοια κουβέντα πριν. Δηλαδή αν στο τέλος του μήνα σου δώσουν ψίχουλα θα έχεις ΑΠΛΑ χάσει 1 μήνα από τη ζωή σου??? Είναι σαν να συμφωνείς ότι αγοράζεις ένα σπίτι χωρίς να έχεις μιλήσει για την τιμή, δεν γίνεται....
ZAKKWYLDE Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Αυτά που λες μοιάζουν με τίτλους σπουδών στο IEK ακμή και στο Deree. Στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν οι ειδικότητες που σου λέω. Αν θελήσεις να συμφωνήσεις αμοιβή μεγαλύτερη από την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας (σε νέο εργαζόμενο ούτε για ανέκδοτο δεν το λες στην αγορά), με γεια σου με χαρά σου, αλλά και πάλι η ειδικότητα είναι αυτή που είπα. Αυτά που είπα είναι ειδικότητες στο 90% των σοβαρών επιχειρήσεων. Δεν είναι πωλητής στο Πλαίσιο ή σε μαγαζί με παπούτσια. Είναι πωλητής με συγκεκριμένη τεχνική και θεωρητική κατάρτιση, συνεπώς δεν πέφτει στην ίδια κατηγορία με τους πωλητές λιανικής - απόφοιτους λυκείου. Λάθος και πάλι. Ήταν υπάλληλοι γραφείου/τηλεφωνητές και όχι πωλητές. Ποια η διαφορά. Θα μπορούσε και στον τηλεφωνητή ανετότατα να πεί. "Μεγάλε τι έγινε που τελείωσες ΑΣΣΟΕ, εγώ τηλέφωνα θέλω να παίρνεις στον κόσμο και να του τα πρίζεις..σιγά μη σου αναγνωρίσω και το πτυχίο".
Bounty Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ποια η διαφορά. Θα μπορούσε και στον τηλεφωνητή ανετότατα να πεί. "Μεγάλε τι έγινε που τελείωσες ΑΣΣΟΕ, εγώ τηλέφωνα θέλω να παίρνεις στον κόσμο και να του τα πρίζεις..σιγά μη σου αναγνωρίσω και το πτυχίο". Έχει τεράστια διαφορά. Στον υπάλληλο γραφείου αναγνωρίζεται το πτυχίο ΑΕΙ εφόσον το έχει, ενώ στον πωλητή όχι. Μάλλον δεν ξέρεις πολλά από μισθοδοσία ε;
stelios_2809 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 την παρασκευη έδωσα τα στοιχεία μου για ικα κλπ. η λογιστρια με κάλεσε .. για λεφτά δεν μιλήσαμε. ακόμα δεν έχω υπογράψει τπτ. μια συνάδελφος που ηρθε τώρα..(είχε δουλέψει πάλι εδώ πριν 2 χρόνια και ξαναπροσλήφθηκε κάτι για 600και κάτι μου έλεγε)
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Να τους δώσεις να καταλάβουν ότι ξέρεις πόσα πρέπει να παίρνεις. Ως πωλητής πρέπει να παίρνεις στο χέρι τουλάχιστον 760 ευρώ.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 την παρασκευη έδωσα τα στοιχεία μου για ικα κλπ.η λογιστρια με κάλεσε .. για λεφτά δεν μιλήσαμε. ακόμα δεν έχω υπογράψει τπτ. μια συνάδελφος που ηρθε τώρα..(είχε δουλέψει πάλι εδώ πριν 2 χρόνια και ξαναπροσλήφθηκε κάτι για 600και κάτι μου έλεγε) Καλά, αν είναι για 600 φύγε με τη μία. Αν είναι για 760 κάτσε και παράλληλα ψάξε για κάτι άλλο. Έπρεπε πάντως να αναφέρεις το θέμα του μισθού. Αλλοίμονο αν σε διώξουν γιατί ρώτησες "πόσα παίρνω".
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καλά, αν είναι για 600 φύγε με τη μία. Αν είναι για 760 κάτσε και παράλληλα ψάξε για κάτι άλλο. Έπρεπε πάντως να αναφέρεις το θέμα του μισθού. Αλλοίμονο αν σε διώξουν γιατί ρώτησες "πόσα παίρνω". Αν τον διωξουν για τετοιο λογο τοτε τυχερος θα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.