Προς το περιεχόμενο

Βασικός Μισθός

stelios_2809

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να δουμε λοιπόν. σήμερα ο αδερφός του boss κανοντας πλακίτσα είπε τι θα τον κεράσω που θα φτιάξει τα χαρτιά μου με ίκα οαεδ ...

του λεω για να δούμε πόσα θα πάρω πρωτα και θα σου πω...(ελπίζω να μην μου μείνει μονο το χαβαλεδιστικο ύφος της συνομιλίας)

έχω ακόμα 2 ερωτήσεις.

1. άδεια δεν δικαιούμαι σωστα? θα θελα πολυ έστω μια μέρα να την κολλήσω σε π/σ....

2. 27 αυγουστου και 6-7 σεπτεμβρίου δινω τα τελευταία μαθήματα.

---------- Προσθήκη στις 17:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:12 ----------

θα δικαιούμαι να τις παρω αυτες τις μερες σαν φοιτιτική άδεια η κάτι άλλο? η θα μπλέξω με το ότι δεν δικαιούμαι για κανέναν λόγο?

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δικαιούσαι 2 μέρες τον μήνα άδεια, άρα αν έκλεισες ενα μήνα ναι δικαιούσαι.

Τώρα....σε συννενόηση με τον διευθυντή/προϊστάμενο θα μπορούσες να ζητήσεις την άδεια μέχρι τα Χριστούγεννα ή ξέρω γω τον Νοέμβρη προκαταβολικά. Βέβαια όπως είπες τώρα είναι η πολύ δουλειά, οπότε χλωμό να στη δώσουν.

Όσον αφορά τις εξετάσεις...δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε πρόβλημα να πας να δώσεις εκείνες τις μέρες. Το πολύ να τις αφαιρέσουν απο την νόμιμη άδεια που δικαιούσαι.

Δημοσ.
Υπέγραψα πριν το κλείσιμο ένα χαρτί 835 ευρώ έλεγε .. Μικτά φαντάζομαι ...

Στέλιο με τι ειδικότητα προσλήφθηκες; ρώτα τον λογιστή και πες μας.

αν έχεις 835 μικτά σημαίνει 700 καθαρά. Ρώτα όμως την ειδικότητα. Αυτά τα πράγματα να τα ρωτάς, είναι σημαντικά.

Δημοσ.

Βρε Στέλιο δεν ξέρεις τί υπέγραψες; Δεν είναι κακό να πείς "δωστε μου μια μέρα να μελετήσω την σύμβαση" ή τέλος πάντων εκεί επι τόπου να ρίξεις μια καλύτερη ματιά

Αν είσαι υπάλληλος γραφείου πάντως είναι κοροϊδία τα 835 μικτά. Προφανώς δεν σου έχουν αναγνωρίσει το πτυχίο. Εκτός αν έχει περάσει ο νέος νόμος με τον μειωμένο βασικό μισθό (αν και δεν το νομίζω). Θα σου έλεγα να ζητήσεις να αναγνωρισθεί το πτυχίο σου.

Πάντως αν δεν πληρώνεις νοίκι και όντως η πιστεύεις ότι η δουλειά αυτή συμβάλλει στους επαγγελματικούς στόχους σου κάτσε. Όπως και να έχει άρχισε να στέλνεις βιογραφικά.

Δημοσ.

Καλα το να σου αναγνωρισουν πτυχια σε καθε σκατοδουλεια που πας ειναι πονεμενη υποθεση. Σε οσες δουλειες και αν εχω παει κανενας δεν μου αναγνωρισε το πτυχιο του ΙΕΚ (με πιστοποιηση) αλλα ουτε και το proficiency αγγλικων. Μαλωμενοι απο την πρωτη μερα που λεμε.

Δημοσ.

Αθήνα με 835;;

Εγώ στην Κοζάνη με 900 καθαρά και δεν την παλεύω... και δουλεύω στην Τηλεόραση στην παραγωγή....

Δημοσ.
Προφανώς δεν σου έχουν αναγνωρίσει το πτυχίο. Εκτός αν έχει περάσει ο νέος νόμος με τον μειωμένο βασικό μισθό (αν και δεν το νομίζω). Θα σου έλεγα να ζητήσεις να αναγνωρισθεί το πτυχίο σου.

μα δεν έχει παρει πτυχίο λέει. όταν πάρει μπορεί να ζητήσει αναπροσαρμογή σύμβασης υποθέτω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...