black_widow Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 αν ξερει καποιος... οσον αφορα τα 700, 740 δεν ειναι ο κατωτατος; ή 740 μικτα; Υπάρχει η ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ http://www.taxheaven.gr/laws/circular/index/circular/11371 http://www.pim.gr/downloads/%CE%A0%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%91%CE%A3%20%CE%95%CE%93%CE%A3%CE%A3%CE%95%202008_2009.pdf και υπάρχουν και οι κλαδικές συμβάσεις: http://www.taxheaven.gr/labordoc
azio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Υπάρχει η ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ http://www.taxheaven.gr/laws/circular/index/circular/11371 http://www.pim.gr/downloads/%CE%A0%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%91%CE%A3%20%CE%95%CE%93%CE%A3%CE%A3%CE%95%202008_2009.pdf και υπάρχουν και οι κλαδικές συμβάσεις: http://www.taxheaven.gr/labordoc ωραια και με βαση ποια υπολογιζω εγω το μισθο που πρεπει να παιρνω? συλλογικη ή κλαδική?
black_widow Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 ωραια και με βαση ποια υπολογιζω εγω το μισθο που πρεπει να παιρνω? συλλογικη ή κλαδική? Ανάλογα που δουλεύεις και τι ειδικότητα είσαι, στα links που έχω βάλει βάλει μπορείς να βρεις κάθε σύμβαση ποιούς κλάδους αφορά και τι ειδικότητες. Π.χ. κλασικό παράδειγμα οι τράπεζες, κάνουν προσλήψεις με εταιρείες προσωρινής απασχόλησης, δηλαδή συμβάσεις δανεισμού ( 2 εργοδότες, άμεσος και έμμεσος) και αυτοί οι υπάλληλοι πληρώνονται με ΕΓΣΣΕ αντί να πληρωθούν με τη κλαδική των τραπεζών επειδή ο άμεσος εργοδότης τους ( και αυτός που χειρίζεται τη μισθοδοσία τους) είναι οι Εταιρείες Προσωρινής Απασχόλησης.
azio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ανάλογα που δουλεύεις και τι ειδικότητα είσαι, στα links που έχω βάλει βάλει μπορείς να βρεις κάθε σύμβαση ποιούς κλάδους αφορά και τι ειδικότητες. Π.χ. κλασικό παράδειγμα οι τράπεζες, κάνουν προσλήψεις με εταιρείες προσωρινής απασχόλησης, δηλαδή συμβάσεις δανεισμού ( 2 εργοδότες, άμεσος και έμμεσος) και αυτοί οι υπάλληλοι πληρώνονται με ΕΓΣΣΕ αντί να πληρωθούν με τη κλαδική των τραπεζών επειδή ο άμεσος εργοδότης τους ( και αυτός που χειρίζεται τη μισθοδοσία τους) είναι οι Εταιρείες Προσωρινής Απασχόλησης. ναι αυτο θελω να πω, οτι αν εγω πχ εργαζομαι στον κλαδο υπηρεσιων, πως θα καθοριστει αν θα αμοιφθω βαση κλαδικης ή συλλογικής? ευχαριστω
azio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 ναι αυτο θελω να πω, οτι αν εγω πχ εργαζομαι στον κλαδο υπηρεσιων, πως θα καθοριστει αν θα αμοιφθω βαση κλαδικης ή συλλογικής? ευχαριστω αν ξερει καποιος... ευχαριστω
ZAKKWYLDE Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 700 πήρα . Άρχισες να στέλνεις βιογραφικά αλλού;
stelios_2809 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ναι κάτι κάνω . Από αγγελίες και γνωστούς . Sent from my iPhone using Insomnia.app
Fan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Ξέρει κανένας πού μπορώ να βρω τον πίνακα με τους βασικούς μισθούς για το 2010; YE - ΔΕ - ΤΕ - ΠΕ (υπάρχει επίδομα ή αύξηση με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό
stelios_2809 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 πρωτο μήνα 700. δευτερο μήνα 668. ρωταω γιατι, μου λενε το πρωτο μηνα δεν σε ειχαμε ασφαλισει ολες τις μερες και έιχες λιγότερες κρατήσεις. .... 99% παιρνω πτυχιο τωρα. Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) αν μου το αναγνωρίσει , ποσα θα παιρνω????
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρει κανένας πού μπορώ να βρω τον πίνακα με τους βασικούς μισθούς για το 2010; YE - ΔΕ - ΤΕ - ΠΕ (υπάρχει επίδομα ή αύξηση με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό Πες μας για τι δουλειά πρόκειται, τι ειδικότητα.
black_widow Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 πρωτο μήνα 700.δευτερο μήνα 668. ρωταω γιατι, μου λενε το πρωτο μηνα δεν σε ειχαμε ασφαλισει ολες τις μερες και έιχες λιγότερες κρατήσεις. .... 99% παιρνω πτυχιο τωρα. Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) αν μου το αναγνωρίσει , ποσα θα παιρνω???? 699, κάτι είναι τα καθαρά σύμφωνα με τις μικτές αποδοχές που είχες γράψει σε προηγούμενο post σου με όλες τις ημέρες ασφάλισης. Τι σου λένε ότι δεν σου βάλανε όλες τις ημέρες ένσημα και από που και εως που να μη σου βάλουν τα κανονικά ένσημα; Το δεύτερο μήνα είχες λείψει καμία μέρα μήπως; Δεν είναι σωστά τα λεφτά ( σύμφωνα πάντα με τα μικτά που έχεις πει ότι υπέγραψες και υποθέτοντας ότι δεν έχεις λείψει κάποια μέρα). Υποθέτω ότι δουλεύεις με πλήρη απασχόληση, έτσι; Βεβαιώσεις αποδοχών έχεις πάρει ή απλά στα δίνανε στο χέρι και υπέγραφες σε καμία λαδόκολλα; Αν δε μας πεις ακριβώς την ειδικότητα και σε ποιά σύμβαση υπάγεσαι, τότε πώς να σου απαντήσουμε, στην τύχη; Πρέπει να καταθέσεις το πτυχίο στον εργοδότη για να πάρεις το επίδομα , αν το δικαιούσαι.
stelios_2809 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δουλεύω 9 ωρες και 1-2 Σάββατα τον μήνα. Ελειψα μια μέρα για να δώσω μάθημα . Υπέγραψα ένα χαρτί μισθοδοσίας από 1/8 ως 31/8 με ημέρες εργασίας 25. Μικτά 835,00 κρατήσεις σύνολο 167,00. Καθαρά 668,00. Sent from my iPhone using Insomnia.app
black_widow Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δουλεύω 9 ωρες και 1-2 Σάββατα τον μήνα. Ελειψα μια μέρα για να δώσω μάθημα .Υπέγραψα ένα χαρτί μισθοδοσίας από 1/8 ως 31/8 με ημέρες εργασίας 25. Μικτά 835,00 κρατήσεις σύνολο 167,00. Καθαρά 668,00. Sent from my iPhone using Insomnia.app H απόδειξη μισθοδοσίας δεν αναλύει περισσότερο τι είδους κρατήσεις είναι αυτές; ( δε γίνεται να είναι κρατήσεις για Φόρο μισθωτών υπηρεσιών, μήπως έχετε κάποιο επικουρικό ή κάποια πρόσθετη ασφάλιση).Μη μου πείς ότι απλά υπέγραψες και δεν την πήρες την απόδειξη. Με 16% ΙΚΑ βγαίνουν 700 καθαρά. Τα 835 είναι λίγα για 9ωρο και Σάββατα. 25 ασφαλιστικές μέρες αντιστοιχούν σε 5ημερη εργασία . Τις εβδομάδες που δουλεύεις Σάββατα παίρνεις ρεπό μέσα στην βδομάδα;
stelios_2809 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 οταν δω το χαρτι θα σας πω αναλυτικα. οχι δεν παιρνω ρεπό. δεν ειναι μονο τα 32 ευρω. ειναι η ξενερα ρε, απογοητευση. εδω ζηταω επανελημενα αντιγραφο συμβασης και κανουν τη παπια. οτι θα κοιταξουμε τι μπορουμε να κανουμε κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.