ZAKKWYLDE Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Το μόνο που έχει να κάνεις είναι να ψάχνεις εντατικά αλλού. Δυστυχώς οι εποχές είναι δύσκολες και υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων που παρακαλάνε να τους δεχτούν με 500!!!
black_widow Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 οταν δω το χαρτι θα σας πω αναλυτικα.οχι δεν παιρνω ρεπό. δεν ειναι μονο τα 32 ευρω. ειναι η ξενερα ρε, απογοητευση. εδω ζηταω επανελημενα αντιγραφο συμβασης και κανουν τη παπια. οτι θα κοιταξουμε τι μπορουμε να κανουμε κλπ. Καλά το έχω ζήσει πολλές φορές αυτό που λες και ένσημα μου έχουνε φάει , πάνω στην ανάγκη πατάνε. Πάντως το σωστό είναι να παίρνεις επιτόπου αντίγραφο των όρων ατομικής σύμβασης ( που λέει το ωράριο, μέρες κ.λ.π. - δεν υπογράφεις σε όλες τις δουλειές τέτοιο χαρτί) όχι μετά από καιρό και επίσης να παίρνεις αντίγραφο της αναγγελίας πρόσληψης αφού έχει σφραγιστεί - υπογραφεί από ΟΑΕΔ ( που σημαίνει ότι έχει κατατεθεί). Πρόσφατα έμαθα για περίπτωση πλαστογραφίας σύμβασης εργαζομένου που ενώ είχε υπογράψει για μισθωτή εργασία τον εμφάνισαν όταν τον απόλυσαν ως συνεργάτη με σύμβαση με υπογραφή που δεν ήταν δική του και δε του δίνουνε αποζημίωση ( τώρα πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα , σε ασφαλιστική εταιρεία έγινε αυτό). Γενικά τη σημερινή εποχή ευχαριστείς που έχεις και δουλειά και προσέχεις να έχεις βρει άλλη δουλειά οπωσδήποτε πριν φύγεις.
LiquidOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό είναι σίγουρο που λες? Γιατί και εγώ πριν λίγο καιρό έτσι νόμιζα αλλά μου είπαν ότι είναι 1,8 τον μήνα και 20 ημέρες τον χρόνο και όχι 24 που νόμιζα... Τι ισχύει εντέλει? Όταν δεν έχεις προϋπηρεσία είναι 20 μέρες. Όταν συμπληρώσεις 10 χρόνια στον ίδιο εργοδότη ή 13 συνολικά είναι 24. Αυτά είναι σίγουρα. Ενδοιασμούς έχω γιά τα ενδιάμεσα... Νομίζω τον 2ο χρόνο στον ίδιο εργοδότη παίρνεις 21 μέρες και τον 3ο χρόνο 22. Όσο γιά τα μισθολογικά, μιά ερώτηση στην επιθεώρηση εργασίας βάση της ειδικότητας που αναγράφει η σύμβαση, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Προσέχουμε τι υπογράφουμε, γιατί είναι συνήθης λαμογιά πολλών εργοδοτών να δηλώνουν άλλα αντί άλλων.
stelios_2809 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 επιτελους σημερα πηρα αντιγραφο της σύμβασής μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.