Προς το περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη - Άρτα gilera runner 200cc

kyriakos2121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , καταρχήν να σας ευχηθώ και να προσέχετε με τις μηχανές , είμαι 18 χρονών και έχω καψούρα μεγάλη και με τις μηχανές αλλά και με τα ταξίδια κυρίως . Έβαλα στον νου μου να κάνω το ταξίδι που αναφέρω στο τοπικ Θεσσαλονίκης - Άρτας με το μηχανάκι μου που είναι μόλις 200 κυβικά , για να πάω να δω την κοπέλα μου και να απολαύσω και το ταξίδι ... Μπορείτε να μου πείτε καταρχήν πρώτα από'λα θα αντέξει το μηχανάκι ? Τετράχρονο είναι και σίγουρα θα κάνω αρκετές στάσεις ... Και κατά Δεύτερον , πριν ξεκινήσω με την μηχανή τι θα πρέπει να προσέξω , να κάνω αλλαγή λαδιών; ( έχει 4 μήνες που το έκανα το τελευταίο του σέρβις ) Τι να ρυθμίσω για να είμαι ασφαλής ; Σίγουρα αλλαγή τα τακάκια ...ΑΝ μπορείτε να μου λύσετε αυτές τις 2 απορίες θα μου κάνατε μεγάλη χάρη !!! Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να πας με λεωφορείο ποιο γρήγορα ποιο ασφάλεια αν όμως θέλεις τόσο να πας με το μηχανάκι πρόσεχε μην σε πάρει σβαρα κανένας ταξιδιωτης λόγο ταχύτητα και σε πετάξει με τον αέρα τα λάδια είναι καλά που τα έκανες σέρβις αλλά λόγο διαδρομής και ζέστης πάρε μαζί σου για καθε ενδεχόμενο γιατί θα το ζορισεις αρκετά μπουζι πρόσεχε ελαστικά όπως και διποτε πάρε να έχεις νερό μαζί αρκετά ευρωπουλα κράνος στολή γενικότερα και τα ματιά 14

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Nα ερθεις Αρτα και προσχη τεραστια..

Το μηχανακι σαφως δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα φροντισε μονο να εχει σχετικα φρεσκα λαδακια και ναδουλευει σε νορμαλ θερμοκρασιες..

Επισης εννοειται κρανακι και μην κανεις αστειο και ξεκινησεις με κανα τιραντε με στρινγκ παντοφλιτσα γιατι θα ζεματιστεις απο τον ηλιο.. ;)

Δημοσ.
Nα ερθεις Αρτα και προσχη τεραστια..

Το μηχανακι σαφως δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα φροντισε μονο να εχει σχετικα φρεσκα λαδακια και ναδουλευει σε νορμαλ θερμοκρασιες..

Επισης εννοειται κρανακι και μην κανεις αστειο και ξεκινησεις με κανα τιραντε με στρινγκ παντοφλιτσα γιατι θα ζεματιστεις απο τον ηλιο.. ;)

χαχαχαχα , σίγουρα θα τα κάνω όλα αυτά , αλλαγή λαδιών να μην κάνω λες ε?

Δημοσ.

Αν έκανες σέρβις πριν από 4 μήνες, κι εκτός κι αν δεν το πήδηξες στη χρήση, δε νομίζω ότι χρειάζεται αλλαγή λαδιών.

Τσέκαρε σίγουρα όμως μήπως έχει πέσει η στάθμη και χρειαστεί να προσθέσεις.

Επίσης τα λάστιχα σου αν είναι σε καλή κατάσταση.

Όσο για τα φρένα, με έναν έλεγχο που μπορείς να κάνεις α) σε στάση, β) σε μια σύντομη διαδρομή (αφού ζεσταθούν) και βεβαιωθείς ότι πιάνουν, μπορείς να φύγεις χώρις να τα αλλάξεις.

Επίσης: δεν θα πηγαίνεις με το γκάζι τσίτα. Νορμάλ ταχύτητα θεωρείται πιστεύω τα 3/4 της διαδρομής. Και συχνές στάσεις.

Ξεκίνα πρωί, μην φας και όλο το λιοπύρι στη μάπα.

Και καλή διαδρομή. :-)

Δημοσ.

τι προβλημα να εχει 4χρονο και υδροψυκτο.

απλα να παρακολουθεις την θερμοκρασια...

ταχυτητες 100-110

εχω γνωστο που εκανε μερικες φορες θεσ/κη-αθηνα με 2τ 180αρη:P.βεβαια ηταν πιο γρηγορο αλλα 2χρονο...

Δημοσ.

επειδή είναι πολλά τα κμ που θα κάνεις και δεν είναι ότι καλύτερο να σου βγάλει βλάβη σε ξένη πόλη η μηχανή σου να κοιτάξεις: πόσα κμ έχει το μηχανάκι;πριν πόσα κμ άλλαξες λάδια; ιμάντα; τα φρένα σου τα ξέρεις ήδη αν είναι καλά ή όχι. Από κει και πέρα θα χρειαστείς ένα καλό κράνος εννοείτε όχι κοντομάνικα, ένα αδιάβροχο στην τσάντα για καλό και για κακό. Αν δεν έχεις ρουχισμό μηχανής( όλο και κάποιος φίλος θα έχει ) τουλάχιστον jean παντελόνι και παπούτσια. Δεν ξέρω αν τα λάστιχα σου είναι με σαμπρέλα ή όχι για να έχεις μαζί σου ένα αφρό σε περίπτωση που πάθεις λάστιχο να μπορέσεις να φτάσεις στο κοντινότερο βουλκανιζατερ.

αυτά απο μένα

Δημοσ.

Φιλε το μηχανάκι ειναι τζετ μονο βάλε κράνος ΚΑΛΟ ντύσου(τζιν,σκληρό παπούτσι και κανα δερμάτινο αν εχεις)και φευγου,υποπτεύομαι θα πας απο Εγνατία,το νου σου κακομοίρη!! τερμα δεξια και τα μάτια 200,με μηχανάκι για τους άλλους οδηγούς απλά δεν υπάρχεις.

Δημοσ.
Φιλε το μηχανάκι ειναι τζετ μονο βάλε κράνος ΚΑΛΟ ντύσου(τζιν,σκληρό παπούτσι και κανα δερμάτινο αν εχεις)και φευγου,υποπτεύομαι θα πας απο Εγνατία,το νου σου κακομοίρη!! τερμα δεξια και τα μάτια 200,με μηχανάκι για τους άλλους οδηγούς απλά δεν υπάρχεις.

καταρχήν να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλα τα παιδιά για τις χρήσιμες πληροφορίες , το μηχανάκι έχει 26000 χιλίομετρα στα 24 το είχα κάνει μεγάλο σέρβις , άρα τώρα θα ελέγξω μόνο την στάθμη , όσο για τον ρουχισμό εγώ λέω να πάω με μια ζακέτα και μια βερμούδα .. θα πάρω και ένα αδιάβροχο μαζί μου για καλό και για κακό !!!!B)

υ.γ. λέω να πάρω μαζί και ένα gps , ξέρει κανείς κανένα που να ταιριάζει , γενικά μια εύκολη λύση ? Για να μην χαθώ το λεώ !

Δημοσ.
καταρχήν να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλα τα παιδιά για τις χρήσιμες πληροφορίες , το μηχανάκι έχει 26000 χιλίομετρα στα 24 το είχα κάνει μεγάλο σέρβις , άρα τώρα θα ελέγξω μόνο την στάθμη , όσο για τον ρουχισμό εγώ λέω να πάω με μια ζακέτα και μια βερμούδα .. θα πάρω και ένα αδιάβροχο μαζί μου για καλό και για κακό !!!!B)

υ.γ. λέω να πάρω μαζί και ένα gps , ξέρει κανείς κανένα που να ταιριάζει , γενικά μια εύκολη λύση ? Για να μην χαθώ το λεώ !

Eγω παλι θα ελεγα αντι για ζακετα και gps να να πας να αγορασεις ενα μπουφαν μηχανης..

Πιο χρησιμο ειναι για το ταξιδι το καλο μπουφαν μηχανης παρα ενα ζακετακι και gps

Επισης φορα Κρανος και οχι απο τις παπαριες π ειναι ανοιχτα αλλα απο τα full face :-)

Δημοσ.
Βερμούδα?Full face κράνος, μπουφανάκι, γαντάκια, μακρί παντελόνι.

πάντα φουλ κρανος.... όσο αλέξανδρε για το gps το σκέφτομαι !!!!

Δημοσ.

Όπως προείπε κάποιος άσε τα gps. Από Εγνατία πως να χαθείς; Κράνος fullface και αν δεν δίνεις τόσα λεφτά για μπουφάν αγόρασε επιγονατίδες τουλάχιστον.(τις βάζεις μέσα απο το τζιν μην αγχώνεσαι για την εμφάνιση ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...