PSYHAS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Τι λετε για αυτο http://computers.xpatit.gr/6-%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A3/376-Laptop-Nexoc-E-715-17.3-/GTX280/i7-720QM-16/4GB/500.html εχω διαβασει πολυ καλα λογια για ποιοτητα κατασκευης αλλα δεν ξερω κανεναν που να εχει αυτην την μαρκα.Ειναι γερμανικα απο οτι ξερω.Καποια γνωμη?
kostasfalcon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Ειναι λίγο ακριβο ή μου φενεται; Το αντιστοιχο του πλαισιου ειναι ακριβοτερο.....εχω την εντυπωση πως εχει και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.
Dragonheart Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Το αγορασα προσφατως και ειναι απλα θηριο, τα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω. Αν σε ενδιαφερουν οι υψηλες επιδοσεις τοτε αγορασε το! Η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη, στιβαρο και με απιστευτη οθονη (OLED).
PSYHAS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ποιο μοντελο, τι τιμη και απο που,αν επιτρεπεται? επισης με εγγυηση και after sale support τι παιζει? πρεπει να φευγουν καμμια Γερμανια αν τυχει κατι ή παντως σε καποιο μαγαζι(τουλαχιστον Θεσσςαλονικη) δεν τα εχω δει, μονο μεσω ιντερνετ.
rigo0sotirhs Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ε όχι και θηρίο με 4 ram;;;;; Απο την αλλη 280 είναι θηρίο Δεν περιλαμβάνει λειτουργικό;;;;;;;; usb 2 μόνο;;;;;;
Dragonheart Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ποιο μοντελο, τι τιμη και απο που,αν επιτρεπεται? επισης με εγγυηση και after sale support τι παιζει? πρεπει να φευγουν καμμια Γερμανια αν τυχει κατι ή παντως σε καποιο μαγαζι(τουλαχιστον Θεσσςαλονικη) δεν τα εχω δει, μονο μεσω ιντερνετ. Η εταιρια που τα εισαγει στην Ελλαδα ειναι η Hassler & Miller (http://www.hnm.gr) η οποια ειναι και επισημος αντιπροσωπος. Εγω το πηρα απο αυτους απο το ηλεκτρονικο καταστημα τους και το laptop ειναι αυτο: http://www.hnm.gr/ns1/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=306&category_id=13&option=com_virtuemart&Itemid=142 Ε όχι και θηρίο με 4 ram;;;;;Απο την αλλη 280 είναι θηρίο Δεν περιλαμβάνει λειτουργικό;;;;;;;; usb 2 μόνο;;;;;; Τα usb ειναι 4, λειτουργικο ΔΕΝ περιλαμβανει στην τιμη και ναι ειναι θηριο! Hdmi, firewire,e-sata, express card, DVI, SPdif ψηφιακη εξοδο, δυο σκληρη δισκοι, fingerprint. Απιστευτη οθονη, καλος επεξεργαστης, απιστευτη καρτα γραφικων και πολυ καλη κατασκευη (στιβαρη οχι ψευτικη). Το συγκεκριμενο laptop βγαινει και με πιο δυνατο επεξεργαστη (i7 920) μεγαλυτερη μνημη (8gb) και bluray writer αλλα σε πιο τσιμπημενη τιμη. Πριν το παρω διαβασα σε πολλα ξενα φορουμ και γενικα ολοι λενε τα καλυτερα χωρις να εχει ακουστει το παραμικρο προβλημα, ουτε καν με θερμοκρασιες! Οποιος εχει καποια ερωτηση ευχαριστως να τον βοηθησω!
ss13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Γιατί να μην πας σε κάτι τέτοιο με i5 ; http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=33187 Παίρνει και ρέστα και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο !!
rigo0sotirhs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Κάλοοο το toshiba αλλα να ειχαι και i7, αυτό και αν ηταν θηρίο τότε. (με i7)
lioyf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Φίλε μου με 1000 ευρώ για δες αυτό εδώ .... http://www.skroutz.gr/s/265709/Asus-N61JQ-JX004V.html Με i7-720 ati 5730 καρδιά δυνατή .... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
rigo0sotirhs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Το ιδανικό laptop για μένα: Intel i7 και όχι αυτόν τον 720QM πιστεύω ότι υπάρχουν και καλύτεροι…. 8 ram 2 σκληροί 1 ssd 80αρης και ένας 500αρης στις 7200 Καρτα γραφικών 360 ή 380(αν υπάρχει) ή 280 nvidia με δυνατότητα επιλογής μεταξύ της κάρτας γραφικών και της onboard. Οθόνη μεγαλύτερη από 17 hd 120zh Καλά ηχεία Ποιότητα κατασκευής μεταξύ hp-sony-toshiba
Dragonheart Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Γιατί να μην πας σε κάτι τέτοιο με i5 ; http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=33187 Παίρνει και ρέστα και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο !! Αν εξαιρεσεις το μεγεθος της οθονης (γιατι και σε αναλυση και σε τεχνολογια το nexoc ειναι καλυτερο) ολα τα αλλα απλα ειναι χειροτερα! Φίλε μου με 1000 ευρώ για δες αυτό εδώ ....http://www.skroutz.gr/s/265709/Asus-N61JQ-JX004V.html Με i7-720 ati 5730 καρδιά δυνατή .... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Προφανως κανει 1000 ευρω για καποιο λογο. Δεν υπαρχει καν συγκριση στα επιμερους χαρακτηριστικα τους. Το ιδανικό laptop για μένα:Intel i7 και όχι αυτόν τον 720QM πιστεύω ότι υπάρχουν και καλύτεροι…. 8 ram 2 σκληροί 1 ssd 80αρης και ένας 500αρης στις 7200 Καρτα γραφικών 360 ή 380(αν υπάρχει) ή 280 nvidia με δυνατότητα επιλογής μεταξύ της κάρτας γραφικών και της onboard. Οθόνη μεγαλύτερη από 17 hd 120zh Καλά ηχεία Ποιότητα κατασκευής μεταξύ hp-sony-toshiba Συμφωνω στον επεξεργαστη μονο εκει ειχα ενδοιασμους στο laptop που πηρα αλλα επι της πραξης διαψευτηκα διοτι δεν εχω κανενα προβλημα με θερμοκρασιες ουτε οταν παιζω metro 2033. Η μνημη 8gb ειναι υπερβολη για laptop, οθονη ειναι προσωπικη προτιμηση αλλα πιστευω πως 17 ειναι υπεραρκετη για laptop. Ηχεια ειναι πραγματικα δυσκολο να βρεις καλα σε λαπτοπ αλλα το nexoc εχει απλα απιστευτα, 3D surround με subwoofer! Πριν κλεισω να πω πως εδω δεν ειναι ενα θεμα για να συγκρινουμε laptop αλλα να γραφουμε αποψεις για nexoc σε περιπτωση που καποιος χρειαζεται πληροφοριες η εχει καποιες αποριες. Αν θελετε να συγκρινετε μπορειται να ανοιξετε καινουργιο θεμα, μην γεμιζετε με αχρηστα ποστ του στυλ "κι αυτο καλο ειναι με λιγοτερα χρηματα" γιατι δυσκολευετε αυτους που πραγματικα ενδιαφερονται να διαβασουν μια χρησιμη πληροφορια.
PSYHAS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 θα ηθελα κι εγω να παρακαλεσω να μην γραφετε για αλλες μαρκες.Ξερω πολυ καλα την αγορα,εχω προσανατολιστει στο τι θελω και στο ποσο που θα δωσω,οποτε απαντησεις του στυλ δωσε τοσα και θα σου περισεψουν κιολας δεν θα με βοηθησουν. τα nexoc αρχισα να τα σκεφτομαι επειδη κι εγω διαβασα καλες κριτικες,ομως δεν εχω δει καποιο απο κοντα και αυτος ειναι κυριως ο ενδοιασμος μου.Το λινκ που παρεθεσες ελπιζω οτι θα μου φανει χρησιμο,αφου ειδα οτι η H&Μ εχει και Θεσσαλονικη καταστηματα,οποτε ισως εκει βρω κατι. ειπες οτι απο θερμοκρασιες ειναι οκ,εχεις και βαση ή σκετο?Επισης απο θορυβο πως τα παει?τελος,απο εγγυηση βλεπω 2 χρονια, το στελνουν ομως Γερμανια (οπως κανει η σονυ που τα στελνει Βελγιο) ή αναλαμβανουν απο την εδω αντιπροσωπεια το after sale support? σε ευχαριστω για το χρονο που διαθετεις για να απαντησεις edit: το πληκτρολογιο πως σου φαινεται,γραφεις ανετα?
Dragonheart Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 θα ηθελα κι εγω να παρακαλεσω να μην γραφετε για αλλες μαρκες.Ξερω πολυ καλα την αγορα,εχω προσανατολιστει στο τι θελω και στο ποσο που θα δωσω,οποτε απαντησεις του στυλ δωσε τοσα και θα σου περισεψουν κιολας δεν θα με βοηθησουν.τα nexoc αρχισα να τα σκεφτομαι επειδη κι εγω διαβασα καλες κριτικες,ομως δεν εχω δει καποιο απο κοντα και αυτος ειναι κυριως ο ενδοιασμος μου.Το λινκ που παρεθεσες ελπιζω οτι θα μου φανει χρησιμο,αφου ειδα οτι η H&Μ εχει και Θεσσαλονικη καταστηματα,οποτε ισως εκει βρω κατι. ειπες οτι απο θερμοκρασιες ειναι οκ,εχεις και βαση ή σκετο?Επισης απο θορυβο πως τα παει?τελος,απο εγγυηση βλεπω 2 χρονια, το στελνουν ομως Γερμανια (οπως κανει η σονυ που τα στελνει Βελγιο) ή αναλαμβανουν απο την εδω αντιπροσωπεια το after sale support? σε ευχαριστω για το χρονο που διαθετεις για να απαντησεις edit: το πληκτρολογιο πως σου φαινεται,γραφεις ανετα? Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος μιας και το laptop ειναι καινουργιο και δεν εχω χρειαστει κατι μεχρι στιγμης νομιζω τα στελνουν γερμανια (οπως κανει η sony και η asus σε βελγιο και ιταλια αντιστοιχα). Για σιγουρια περνα απο το καταστημα τους στην πολη σου η παρε τους ενα τηλεφωνο! Βαση σκεφτομουν να παρω (λογω θερμοκρασιων του i7 και δυνατης καρτας που χρειαζεται καλη ψυξη) αλλα τελικα δεν χρειαστηκε γιατι ακομα και τωρα μεσα στον καυσωνα δεν εχω δει καποια υπερβολικη θερμοκρασια ειτε σε idle ειτε οταν παιζω παιχνιδια για αρκετη ωρα (4 ωρες σιγουρα). Για να τις ελεγχω εχω everest, cpuid και speccy οποτε δεν παιζει να ειναι λαθος οι τιμες. Τωρα οσον αφορα το θορυβο θα ελεγα σε μετρια επιπεδα, ιδιαιτερα οταν παιζω πολυ ωρα παιχνιδια, δεν ειναι σε καμια περιπτωση ενοχλητικος αλλα ακουγεται λιγο. Μην ξεχνας ομως οτι σε τετοια μεγαλα λαπτοπ υψηλων επιδοσεων δεν γινεται διαφορετικα. Παντως προσωπικα εντυπωση μου εκανε η κατασκευη υλικων του, φαινεται οτι ειναι καλης ποιοτητας (οθονη - αριστη θεαση ακομα και υπο γωνιες-, πλαστικα, ηχεια κτλ) και μιας και το ανεφερες εχω γραψει με πολλα πληκτρολογια λαπτοπ και το συγκεκριμενο ειναι πολυ βολικο, τα πληκτρα στη σωστη θεση και μεγεθος και γενικα αρκετα καλο. Το μοναδικο μειον για μενα ειναι οτι θα μπορουσε να εχει ενα οπισθιο φωτισμο το πληκτρολογιο για να ειναι πιο εντυπωσιακο αλλα μην τα θελουμε ολα δικα μας..! Δεν ξερω αν εχεις δει καμια φωτο του πληκτρολογιου αλλα αν οχι πες μου να σου στειλω! Οτιδηποτε αλλο χρειαζεσαι απλα ρωτα!
PSYHAS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 νασαι καλα για τις πληροφοριες,ειναι αρκετα χρησιμες.θα προσπαθησω να παω να το δω κια απο κοντα edit: τωρα ειδα κιαυτην την σελιδα οπου μιλαει για το θεμα της εγγυησης πιο αναλυτικα http://www.nexoc.de/cms/front_content.php?idcat=5&lang=2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.