salida Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Το πολύπαθο τηλεφωνάκι μου έχει φτάσει σε απροχώρητη κατάσταση απο άποψη γραντουνιών στην οθόνη...Αλλά επειδή η οθόνη είναι touchscreen (είναι πανάκριβη για να πάρω άλλη) ψάχνω κάποιον τρόπο να την φτιάξω... Έχεις κανείς να προτείνει κάποια κρέμα ή κάποιο τρόπο να μπορέσω να αφαιρέσω τις γραντσουνιές απο την οθόνη του κινητού μου ? edit: η οθόνη δεν είναι απο γυαλί αλλά απο πλαστικό
isay Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Το πολύπαθο τηλεφωνάκι μου έχει φτάσει σε απροχώρητη κατάσταση απο άποψη γραντουνιών στην οθόνη...Αλλά επειδή η οθόνη είναι touchscreen (είναι πανάκριβη για να πάρω άλλη) ψάχνω κάποιον τρόπο να την φτιάξω... Έχεις κανείς να προτείνει κάποια κρέμα ή κάποιο τρόπο να μπορέσω να αφαιρέσω τις γραντσουνιές απο την οθόνη του κινητού μου ? edit: η οθόνη δεν είναι απο γυαλί αλλά απο πλαστικό Ναι αλλά ΠΟΙΟ ειναι το τηλεφωνάκι; Γενικά κρέμες, σιλικόνες κλπ δεν κάνουν σοβαρή δουλειά γιατί δεν είναι βαφή (όπως η λαμαρίνα του αυτοκινήτου), αλλά διαφανές υλικό, οπότε ότι και να βάλεις γραμμές θα φαίνονται (ίσως να φαίνεται και χειρότερα). Η καλύτερη λύση είναι η αλλαγή και αν πιάνουν τα χέρια σου, αγοράζεις το ανταλλακτικό από ebay και την αλλάζεις μόνος σου.
salida Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ξέρω ρε συ...αλλα και αυτό με το ebay που στην καλύτερη σου έρχεται σε 10 μέρες είναι λίγο σπαστικό.(στα προηγούμενα 2 κινητά μου Ν95 και Ε51 αυτό έκανα) γιαυτό ψάχνς κάποια σχετικά καλή λύση με κρέμα η τρίψιμο.
tasosvel Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 παιδιά η αλλαγή νομίζω οτι είναι η μόνη λύση, είχα δοκιμάσει κρέμα σε ένα παλιότερο κινητό, δεν μπορώ να πω οτι έκανε δουλειά. Αν βρεις κάποια σε καλή τιμή από ebay χτύπα την.
savhatji Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Και γω θα πρότεινα την λύση της αλλαγής και για να μην την ξαναπαθεις καλό θα ήταν να βάλεις μεμβράνη προστασίας Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.