HALF EVIL Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Η οθονη του Logitech G15 (παλιό μοντέλο με αναδιπλούμενη οθόνη) παρέδωσε πνεύμα και έτσι θα το πασσάρω στον ανιψιό μου . Θα ήθελα καμμιά γώμη για αγορά νέου gaming πληκτρολογίου. Προσωπικά εστίασα σε αυτά: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Razer-Lycosa-Mirror-Greek-Keyboard-RZ03-00182800-R3P1.htm http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-G19-920-000970.htm Για να πω την αλήθεια η οθόνη με βόλευε σε αρκετά πράγματα, από την άλλη μήπως είναι γενικά ευαίσθητη και χαλάει εύκολα, όπως στο παλιό μου G15 ? Και η πρόταση της Razer μου έκανε κλικ και είναι και σε πολύ καλή τιμή, αρκετά κάτω από του G19. Έχει κάποιος εμπειρία από τα συγκεκριμένα μοντέλα για να σχηματίσω άποψη ?
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 δες καποια review..... g19 http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2341322,00.asp Razer Lycosa http://www.overclockersclub.com/reviews/razer_lycosa/ http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1447 με βαση τα review εγω θα επελεγα τo razer
nick#18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Logitech... Εχω χρησιμοποιησει το lycosa και δε μου φανηκε τοσο καλο σε σχεση με τα reviews...
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Logitech... Εχω χρησιμοποιησει το lycosa και δε μου φανηκε τοσο καλο σε σχεση με τα reviews... και μενα με βαση τα reviews μου φανηκε καλυτερο το lycosa
nick#18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Hταν πριν αρκετο καιρο δεν ειχα βρει και πολλα τοτε...Γνωμη του καθενος μιας και ο καθενας μας εχει διαφορετικες απαιτησεις, τροπο γραφης και τροπο gaming
HALF EVIL Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Το G19 δείχνει πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Έχω κάποιους ενδιασμούς σχετικά με την ευπάθεια της οθόνης και για να πώ την αλήθεια δεν ξέρω αν χρειάζομαι τελικά τόσα πολλά multimedia χαρακτηριστικά. Εξάλλου κοστίζει και 140€. Από την άλλη το Razer κοστίζει λιγότερο από τα μισά χρήματα (65 €) και υπάρχει και η έκδοση με Ελληνική διάταξη πλήκτρων. Επίσης ο φωτισμός WASD προσωπικά δεν με βολεύει γιατί πάντα για movement χρησιμοποιώ τα βελάκια. Επίσης η αίσθηση των πλήκτρων πως είναι ? Το θέμα των χρημάτων δεν είναι η βασική παράμετρος, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν λαμβάνεται και καθόλου υπόψη. Τελικά τα 75 € διαφορά τιμής δικαιολογούνται για να επιλέξω το G19 ? Έχω χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα Logitech και ξέρω την μάρκα , ενώ την razer καθόλου.
Merdock Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Εγώ παρήγγειλα χτες το Lycosa Mirror Edition (αλλά με US layout όχι από Πλαίσιο) και θα το έχω τη Τρίτη μάλλον.Θα σου πω εντυπώσεις όταν έρθει. Γενικά πάντως η Razer βγάζει πολύ καλά προϊόντα.Μη τη φοβάσαι σε ποιότητα.Εγώ έχω ακόμα ένα Razer Lachesis και περιμένω και ένα Razer Vespula για να συμπληρώσω το set:-D
HALF EVIL Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Εγώ παρήγγειλα χτες το Lycosa Mirror Edition (αλλά με US layout όχι από Πλαίσιο) και θα το έχω τη Τρίτη μάλλον.Θα σου πω εντυπώσεις όταν έρθει. Γενικά πάντως η Razer βγάζει πολύ καλά προϊόντα.Μη τη φοβάσαι σε ποιότητα.Εγώ έχω ακόμα ένα Razer Lachesis και περιμένω και ένα Razer Vespula για να συμπληρώσω το set:-D Πέσαμε λοιπόν πάνω στην περίπτωση. Θερμή παράκληση φίλε είναι όταν το παραλάβεις και το δουλέψεις να γράψεις εδώ τις εντυπώσεις σου για να έχω μια απόψη από " πρώτο " χέρι.
chill Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Όντας κάτοχος g19 θεωρώ πως η οθόνη ναι μεν είναι μια προσθήκη που προκαλεί μεγάλη εντύπωση, ιδίως στην αρχή αλλά από κάποιο σημείο και μετά κρίνεται ως περιττή πολυτέλεια. Η οθόνη είναι τζιτζί δεν μασάει, πολύ καλής ποιότητας. Το μόνο αρνητικό της είναι το "καλούπι" μέσα στο οποίο βρίσκεται. Γρατζουνιές στους 8 μήνες δεν έχω καμία, ωστόσο έχει πληθώρα από "γραμμούλες" (ελπίζω να γίνομαι κατανοητός), τις οποίες έκανα κατά τον καθαρισμό και φαίνονται μόνο με φως υπό γωνία. Το αγόρασα 195 ευρώ, αυτά τα λεφτά σήμερα δεν θα τα πλήρωνα για το συγκεκριμένο προϊόν. Στα 140 θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Εναλλακτικά αν δεν σε ενδιαφέρει η οθόνη, ψάξε και το g11 που είναι πάμφθηνο.
Nik.K Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Το G19 ειναι κορυφη αλλα τολμω να πω πως δεν χρησιμοποιω την οθονη καθολου.
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ο φωτισμός των πλήκτρων πάντως στο G15 δεν μπορώ να πώ ότι ήταν ότι καλύτερο, ιδίως σε σκοτάδι. Αγαπητέ Nik τότε θα πληρώσω ένα σεβαστό ποσό για κάτι που σ' εσένα δεν χρειάζεται . Το προτίμησες για άλλα χαρακτηριστικά του περισσότερο ? και που θεωρείς ότι υπερτερεί έναντι του Razor ? Επίσης αυτό το έχει κανένας ? http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Microsoft-Ms-Sidewinder-X6-AGB-00014.htm Btw διάβασα σε άλλα φόρουμ για την κακή αίσθηση των πλήκτρων των Razοr. Ισχύει κάτι τέτοιο ?
Nik.K Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Εχω και το X6 και το G19 και εχω δοκιμασει και της Razer την λυση. Δεν ειναι τυχαιο που κρατησα το G19 στο γραφειο μου. Περα απο τους φωτισμους και τα macro κουμπια εχει και την καλυτερη αισθηση πληκτρων. Απο την αλλη και το Χ6 ειναι πολυ καλο.
HALF EVIL Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Εχω και το X6 και το G19 και εχω δοκιμασει και της Razer την λυση. Δεν ειναι τυχαιο που κρατησα το G19 στο γραφειο μου. Περα απο τους φωτισμους και τα macro κουμπια εχει και την καλυτερη αισθηση πληκτρων. Απο την αλλη και το Χ6 ειναι πολυ καλο. Μετά από αρκετή σκέψη, χωρίς όμως και να έχω κατασταλάξει, βρίσκω too much 140€ για ένα πληκτρολόγιο, όσο κοστίζει περίπου μια mainstream κάρτα γραφικών. Το Χ6 μου φαίνεται η πιό ενδεδειγμένη λύση και μπορώ να προσθέσω και ένα mouse των 50€ περίπου και ένα ποιοτικό mousepad . Από την άλλη, δεν το κρύβω, ψήνομαι και για το G19 και ειλικρινά δεν ξέρω που να καταλήξω. Η λογική λέει Χ6+mouse+mousepad διότι τα χρειάζομαι, από την άλλη όμως λιμπίζομαι και το G19:eek: Μερικές απόψεις ακόμα θα τις εκτιμούσα πολύ.
Nik.K Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Γενικα προτεινω να παρεις ενα μετριο πληκτρολογιο και ενα ΚΑΛΟ ποντινι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.