benign Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Το avatar μου αποτελει συμβολο για εκατομμυρια ανθρωπους σε ολον τον πλανητη. Ειναι αληθεια οτι δεν θα στεναχωριομουν καθολου αν καποια ατομα που ειναι γραναζια ενος εντελως σαπιου συστηματος δολοφονουνταν τους θεωρω περιττους και επιζημιους και το λεω ξεκαθαρα. Ουτε πιστευω οτι σε μια καπιταλιστικη δημοκρατια μπορεις να βρεις το δικιο σου με τους ελεγχομενους δικαστες.Ποτε δεν προκειται ενας απλος πολιτης να βρει το δικιο του εναντια σε καποιον καρχαρια η αλλο μικρο η μεγαλο γραναζι του συστηματος.Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εγινε κατι τετοιο ,που καταδικαστηκε καποιος βρωμικος πολιτικος(π.χ.Τσοχατζοπουλος) που δημευτηκε η περιουσια του,που πληρωσε για τα εγκληματα του?Αντιθετα ο απλος πολιτης απειληται απο τις τραπεζες για παραδειγμα να χασει ακομη και το σπιτι του. Πρεπει να ειναι κανεις εντελως αφελης και να βλεπει πολλα Αμερικανικα σηριαλ για να πιστευει οτι η Ελλαδα ειναι δημοκρατικη χωρα.Ειναι τσιφλικι και υπαρχουν και τα τσιρακια που εφαρμοζουν τους δηθεν ''δημοκρατικους'' νομους .Οι υπολοιποι ειμαστε θυματα που αρμεγονται,και ο πολεμος των συνειδησεων γινεται και μεσω της τηλεορασης και των αλλων μεσων.Οσο αργοτερα αφυπνιστουν οι μαζες τοσο παρατεινεται η εξουσια του κατεστημενου. Δεν θελει μεγαλη οξυδερκεια για να φτασει κανεις σε αυτα τα συμπερασματα.
code19 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 @benign το πιο παραδοξο πραγμα κατα τα λεγομενα σου,ξερεις ποιο ειναι? η υπογραφη σου
benign Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Ναι εχεις απολυτο δικιο.Αυτο το hardware το αγορασα στην μαυρη αγορα στο ενα πεμτο(edit) της τιμης του.Που το βρηκε ο πωλητης δεν το εψαξα. Αλλιως δεν θα το αγοραζα,αν δε ψαξεις τα λεγομενα μου σε παλια posts μου,θα δεις οτι παντα υποστηριζω συστηματα value for money οποτε κυριως AMD.
nmtray2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Το avatar μου αποτελει συμβολο για εκατομμυρια ανθρωπους σε ολον τον πλανητη. Ειναι αληθεια οτι δεν θα στεναχωριομουν καθολου αν καποια ατομα που ειναι γραναζια ενος εντελως σαπιου συστηματος δολοφονουνταν τους θεωρω περιττους και επιζημιους και το λεω ξεκαθαρα. Ουτε πιστευω οτι σε μια καπιταλιστικη δημοκρατια μπορεις να βρεις το δικιο σου με τους ελεγχομενους δικαστες.Ποτε δεν προκειται ενας απλος πολιτης να βρει το δικιο του εναντια σε καποιον καρχαρια η αλλο μικρο η μεγαλο γραναζι του συστηματος.Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εγινε κατι τετοιο ,που καταδικαστηκε καποιος βρωμικος πολιτικος(π.χ.Τσοχατζοπουλος) που δημευτηκε η περιουσια του,που πληρωσε για τα εγκληματα του?Αντιθετα ο απλος πολιτης απειληται απο τις τραπεζες για παραδειγμα να χασει ακομη και το σπιτι του. Πρεπει να ειναι κανεις εντελως αφελης και να βλεπει πολλα Αμερικανικα σηριαλ για να πιστευει οτι η Ελλαδα ειναι δημοκρατικη χωρα.Ειναι τσιφλικι και υπαρχουν και τα τσιρακια που εφαρμοζουν τους δηθεν ''δημοκρατικους'' νομους .Οι υπολοιποι ειμαστε θυματα που αρμεγονται,και ο πολεμος των συνειδησεων γινεται και μεσω της τηλεορασης και των αλλων μεσων.Οσο αργοτερα αφυπνιστουν οι μαζες τοσο παρατεινεται η εξουσια του κατεστημενου. Δεν θελει μεγαλη οξυδερκεια για να φτασει κανεις σε αυτα τα συμπερασματα. To να καταληξεις σε συμπερασματα ειναι το μονο ευκολο. Το να καταληξεις βολικα συμπερασματα ειναι ακομα πιο ευκολο. Τα συμπερασματα δεν δινουν λυσεις ομως, ε? ΥΓ. Μ'αρεσε (πολυ) η υπογραφη σου. Εδιτ: Με προλαβανε.
benign Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 To να καταληξεις σε συμπερασματα ειναι το μονο ευκολο.Το να καταληξεις βολικα συμπερασματα ειναι ακομα πιο ευκολο. Τα συμπερασματα δεν δινουν λυσεις ομως, ε? ΥΓ. Μ'αρεσε (πολυ) η υπογραφη σου. Εδιτ: Με προλαβανε. Αυτα δεν ειναι απλως συμπερασματα ειναι πραγματικοτητες που τις νοιωθει ο καθενας στο πετσι του εκτος απο τους προνομιουχους που ειναι χοντροπετσοι υποκουλτουριαρηδες και που την βγαζουν καλα. Συμφωνω απολυτα οτι δεν πρεπει να μενει κανεις στα συμπερασματα.Οταν ξυπνησει ο κοσμος ,και πιστευω ερχεται αυτη η στιγμη ολο και περισσοτερο,τοτε θα αλλαξουν πολλα θελω να ελπιζω. ---------- Προσθήκη στις 16:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:12 ---------- Παντως υπαρχουν και λιγοι δημοσιογραφοι που μου αρεσουν οπως ο Γιωργος Αυγεροπουλος και η εκπομη του ''Εξαντας''.
Skia11 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δε καταλαβαίνω γιατί ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι οι "τρομοκράτες" είναι υπεράνω χρημάτων-λαμογιών-ρουσφετιών/δολοφονιών... εξωγήινοι είναι? Ελληνάκια σα και μας είναι με τα ίδια υποσυνείδητα απωθημένα που κουβαλάει ο περήφανος λαός μας. Το όλο σκηνικό βρωμάει "ενοικίαση" τους απο κανά Κουρή/ταρζάν/Βγενόπουλο/all of the above
Xorxhs! Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 εκει στο τροκτικο μας τα εχουν ψιλοπρηξει με τον Γκιολια... Ελεος πια..Σιγα τον επαναστατη ( διευθυντης του ραδιο Θεμα με τον αρχιδιαπλεκομενο του ΟΛΑ )
Teaser Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 απλά είπα ότι δεν έχω πειστεί ότι είναι πραγματική τρομοκρατική οργάνωση γιατί βρωμάει πολύ. Αυτό ξανα πέστο. Αυτό το έκτρωμα δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση, είναι υπάλληλοι μου ακολουθούν εντολές να καθαρίζουν τους ανεπιθύμητους. Η δολοφονία του Γκιόλια δεν μπορεί να έχει κανένα ιδεολογικό στίγμα από τη στιγμή που δεν ήταν το σουπερ όνομα της δημοσιογραφίας, ήταν όμως άτομο που δεν συμβιβαζόταν και επίσης είχε το τρωκτικό λόγω του οποίου πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους. Και θα μου πειτε, "τι παπαριά αυτό το πρωκτικο..". Μπορεί στις 100 αναρτήσεις οι 90 να ήταν για την Αλεξανδράτου και την Βίσση, συμφωνώ αλλά οι 10 έκαιγαν. Οι αποκαλύψεις ήταν πολλές κατάφερε να οδηγεί τις εξελίξεις και να φέρνει στην επικαιρότητα πράγματα που τα ΜΜΕ έκαναν γαργάρα. Στις αναρτήσεις του εδώ και μερικά χρόνια έχει πολλές αποκαλύψεις, έχει κατηγορήσει ανοικτά λαμόγια με στοιχεία, έχει κάνει την Ελλάδα μια πιο δημοκρατική χώρα αφού ο κάθε ένας από εμάς μπορούσε να στείλει την άποψη του και αυτή να ακουστεί πραγματικά σε πάρα πολλούς ανθρώπους. Όμως αποφάσισαν κάποια μεγαλοσυμφέροντα, παγκόσμια κέντρα, ότι η πολλή ελευθερία του λόγου δεν τους αφήνει να "δουλέψουν". Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι σε πολύ κρίσιμη φάση και έχουν πέσει όλα τα κοράκια επάνω της, ΔΝΤ, τράπεζες, ΕΕ, Τούρκοι και ζητούν κομμάτια από τα ερείπια. Για να τα πάρουν όμως αυτά τα κομμάτια θέλουν τους πολίτες υπνωτισμένους, να μην γνωρίζουν, να μην ακουν να μην αντιδρούν, να μην "συναθροίζονται". Το τρωκτικό ήταν ένα μέρος όπου χιλιάδες (για να μην πω εκατομμύρια) άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να "μαζεύονται", να ανταλλάσουν απόψεις και να οργανώνουν δράσεις. Πάνω από όλα ο ένας ενημέρωνε άμεσα τον άλλο για οτιδήποτε συνέβαινε ΤΩΡΑ. Η επισκεψιμότητα ήταν δε τόσο μεγάλη που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο ιστότοπο ανταλλαγής απόψεων. Με το ΔΝΤ να ζητάει, την ΕΕ το ίδιο, με τους Τούρκους τελευταία να έχουν αποθρασυνθεί τελείως και να αμφισβητούν άμεσα και έμπρακτα εναέριο και υδάτινο χώρο μας (κάνοντας παράνομες έρευνες για το !ανύυυυυπαρκτο! πετρέλαιο που πριν μερικά χρόνια αποτέλεσε λόγο προετοιμασίας πολέμου) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=GLZf81k0JfU[/ame] , το μόνο που δεν θα ήθελαν είναι ενημερωμένους πολίτες. Η άποψη μου για την Σέχτα είναι ότι πολύ απλά δεν υπάρχει. Είναι μια κατασκευασμένη ονομασία, μια δήθεν τρομοκρατική οργάνωση που αποτελείται από εκβιαστές και εκτελεστές, διορισμένοι από ξένες μυστικές υπηρεσίες, με σκοπό να λειαίνουν αντιδράσεις και να κάνουν την κυριαρχία τους ευκολότερη. Η βόμβα στο Υπουργείο Προστασίας Πολίτη μόνο τυχαία δεν ήταν. Είμαι σίγουρος ότι είχε πει "όχι" σε κάτι ο Χρυσοχοίδης, δεν άρεσε και τον κέρασαν βόμβα. (είναι εκπληκτικό όμως το πως καταφέρνουν να στρέψουν την κοινή γνώμη σε κάτι τόσο ασαφές όσο η "τρομοκρατία". Μα φυσικά, δεν θέλουν υποψιασμένους πολίτες, θέλουν να κάνουν τις δουλειές τους υπόγεια, μέσω τρίτων και να μην κινούν υποψίες. Εξ ου και οι "τρομοκρατικές οργανώσεις" που δεν είναι τίποτα άλλο από μια φαντασιακή οντότητα που εξασθενεί τις υποψίες αφού έχουν φροντίσει να της τις φορτώοσυν) Το είδαμε στο Ιράν με την φτιαχτή εξέγερση, το βλέπουμε με τους Κούρδους που όλως τυχαίως μετά την σύγκρουση Τουρκίας - Ισραήλ ξαφνικά ξύπνησαν και έγιναν επιθετικοί σκοτώνοντας μερικούς στρατιώτες, το είδαμε με την Αλ Κάιντα που και αυτή φτιαχτή είναι για να βρίσκουν άλλοθι την Τρομοκρατία και να μαζεύουν τον ορυκτό πλούτο από τις χώρες. Εγώ θα σας έλεγα να μην είσαστε ευκολόπιστοι διότι η Ελλάδα δεν είναι το κέντρο του κόσμου, έχουν εφαρμοστεί και αλλού τέτοιες τακτικές απλά ίσως κάποιοι να μην θέλουμε να το πιστέψουμε ότι είμαστε στόχος τέτοιας αλητείας. Πολλά πράγματα που γίνονται εδώ έρχονται από έξω, και είμαι πεπεισμένος ότι κάτι τρομοκρατικές οργανώσεις, κάτι "αναγκαία ΔΝΤ", κάτι "φόβοι πτώχευσης", κάτι "εξεγέρσεις", "φωτιές", "δολοφονίες" κρύβουν ένα καλοστημένο σχέδιο. Τι έχει η Ελλάδα που τους ενδιαφέρει; Άσκηση για το σπίτι.
alan2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 το blog της επαναστατικής σεχτας σε ποια διεύθυνση βρίσκετα?υπηρξε καταλογος με υποψηφια θύματα σε αυτό.
benign Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Αυτό ξανα πέστο. Αυτό το έκτρωμα δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση, είναι υπάλληλοι μου ακολουθούν εντολές να καθαρίζουν τους ανεπιθύμητους. Ωπα! Νατος ο εγκεφαλος! Καποιος να ειδοποησει την αντιτρομοκρατικη γρηγορα!
kelepourian Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Αν το troktiko σπιλωνει υποληψεις, κρυβεται πισω απο την ανωνυμια για να γραφει λαλακιες, εχει ηλιθιες αποψεις για διαφορα πολιτικα θεματα κλπ, ε το indymedia δεν κανει τιποτα το διαφορετικο. Σπιλωνει υποληψεις αντιθετων ιδεολογικα ατομων, χρησιμοποιει ψευδη και υπερβολες κατ'εξακολουθηση, ολα αυτα ανυπογραφα και ανωνυμα. Ελπιζω οτι τωρα εγινα σαφης για την αποψη μου περι indymedia, troktikou κλπ γελοιων blogs. Σαφεστατα ανεδειξες την δυσκολια σου να αντιληφθεις τις ουσιωδεις διαφορες που εχουν μεταξυ τους τα γελοια blogs όταν το indymedia δεν ειναι, ουτε καν. ---------- Προσθήκη στις 18:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:12 ---------- Τι έχει η Ελλάδα που τους ενδιαφέρει; Άσκηση για το σπίτι.Έλληνες εύπεπτους καταναλωτες.
kirileman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Αγαπημένη λέξη της εβδομάδας "αγωνίστηκα/αγωνίζομαι/αγωνιστής".
ksaplostra Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα εδω γίδια χειροκροτούν/επικροτούν τέτοιες ενέργειες ενώ στην πράξη και μεταξύ τους όλοι κράζουν και μη πω πως φοβούνται και τους αποστρέφονται πιο πολύ απ'ολους(σα τα γνωστά παιδιά της Μαρφιν,του σουπερμάρκετ,των 2-3 επιθέσεων σε άτομα του χώρου κλπ). Ειναι μεγάλο το βόλεμα του καναπεος φαίνεται. Αχ επαναστάτες μου της φακής εσείς. μικροαστουλιδες της κακιάς ώρας... Σας εχει φαει το δήθεν,το έτσι το αλλιώς.... Κατά βάθος όμως; μέλι τελευταίας διαλογής που εκλιπαρεί για λίγη τηγανίτα..
insomniaK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Πες μας λίγο τα εθνίκια του καναπέος τι τα έχει φάει; Που ζείτε από τους κατα φαντασίαν αντιπαλους σας, είτε είναι αναρχικοί, είτε είναι Τούρκο, είτε είναι άνθρωποι. Επιτίθεστε όπου μπορείτε, στο δρόμο, στις εφημερίδες, στο ίντερνετ, στους Εβραίους, τους ομοφυλόφιλους, για να νομίζετε ότι υπάρχετε. Ο εθνικισμός, η πατριδομανία, η φυλετική καθαρότητα είναι έννοιες νεκρές που τις αναμασάτε για να δείξετε ότι ξέρετε τρισύλλαβες λέξεις, αρνούμενοι να κάνετε αυτοκριτική για να διαπιστώσετε τις αδυναμίες σας και τις ανικανότητες, ψάχνοντας για εξιλαστήριους θύτες. Το report του παρόντος θέματος είναι από εμένα, διότι κανιβαλίζουμε το θάνατο ενός ανθρώπου.
Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Συνταγή για μια επιτυχημένη δολοφονία: Παίρνουμε 5-6 τσιράκια του Μάκη, του Κοντομηνά κτλ κτλ, τα βάζουμε να σκοτώσουν εναν αναλώσιμο δημοσιογράφο και ύστερα τα ονομάζουμε Σέχτα των Επαναστατών. Και έχουμε απο την μία τα αριστερά και τα δεξιά προβατάκια για τσακώνονται για αυτή την υποτιθέμενη "επαναστατική" οργάνωση. Τελικό αποτέλεσμα; Ενας ωραίος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης γι' αυτά που θα περάσουν κάτω απο την μύτη μας. ---------- Προσθήκη στις 19:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:54 ---------- Πες μας λίγο τα εθνίκια του καναπέος τι τα έχει φάει; Που ζείτε από τους κατα φαντασίαν αντιπαλους σας, είτε είναι αναρχικοί, είτε είναι Τούρκο, είτε είναι άνθρωποι. Επιτίθεστε όπου μπορείτε, στο δρόμο, στις εφημερίδες, στο ίντερνετ, στους Εβραίους, τους ομοφυλόφιλους, για να νομίζετε ότι υπάρχετε. Ο εθνικισμός, η πατριδομανία, η φυλετική καθαρότητα είναι έννοιες νεκρές που τις αναμασάτε για να δείξετε ότι ξέρετε τρισύλλαβες λέξεις, αρνούμενοι να κάνετε αυτοκριτική για να διαπιστώσετε τις αδυναμίες σας και τις ανικανότητες, ψάχνοντας για εξιλαστήριους θύτες. Το report του παρόντος θέματος είναι από εμένα, διότι κανιβαλίζουμε το θάνατο ενός ανθρώπου. Πάντως με αυτό το avatar δεν πείθεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.