Προς το περιεχόμενο

Νεκρός ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ Cuore Sportivo Προτιμας δηλαδη τους πολιτικους που εχουν διαπραξει μεχρι και εσχατη προδοσια να βγαινουν καταμουτρα και να σε κοροιδευουν σε καθημερινη βαση χωρις να κρυβονται?Νομιζεις οτι με την προκηρυξη προσπαθουν να δικαιολογησουν την πραξη τους?Χεστηκαν.Την δουλεια τους την εκαναν.Αλλου θα λογοδοτησουν και θα παρουν την αμοιβη τους.

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και προσωπικά δεν με νοιάζει αν αυτή την ανωμαλία σου την προκάλεσε ο πατέρας σου, η μάνα σου ή η αδικία και η διαφθορά που επικρατεί στο βρώμικο ελληνικό σύστημα.

Αυτό που θέλω σαν Έλληνας, είναι παράλληλα με τη βρωμιά και την αλητεία που επικρατεί στη χώρα μας σε πολιτικό (και όχι μόνο) επίπεδο, είναι να αντιμετωπιστούν κατάλληλα και αυτά τα κωλόπαιδα.

Ακριβως.Μιλησες σαν Ελληνας.Και αυτο που ανελυσες ειναι το κυριο χαρακτηριστικο του ,αυτην την εποχη.Αρκει να.
Δημοσ.

Με 500~1000 € πιστεύω πως άνετα τους βάζεις να φάνε κάποιον που σε ενοχλεί. Δεν παίρνει άδεια ένας έμπορος ναρκωτικών; Για σκοτώστε το παιδί του δεσμοφύλακα, πάρτε και μια τσάντα κολλαριστά. Δωράκι από τον έμπορα.

Δημοσ.

@billdanos ολα αυτα που γινετε σε καθε χωρα ειναι επειδη απουσιαζει η παιδεια ?.

υποθετω γιατι δεν ειμαι μελος τους οτι αυτο που λενε ειναι οτι ολοι πνιγομαστε εκτος απο τα λαμογια και κατι πρεπει να γινει.αν κατι απο αυτα που κανουν οι "τρομοκρατες" αλλαξει κατι νομιζω για την ιδεολογια τους ειναι νικη.

firewarker λες ο εμπορος με τα μυρια απο πισω να εχει προβλημα?προβλημα οπως και στην ζωη αλλα και στην φυλακη θα εχει ο φτωχος

----------

εννοειτε οτι θα προτιμουσα να ηταν ο τιτλος του τοπικ τρομοκρατια,λαμογια,κρατος κτλ παρα αυτο που ειναι τωρα...

Δημοσ.
Πιστεύεις ότι η Σέχτα (και η κάθε Σέχτα) μπορεί να αλλάξει αυτό το σκηνικό;

Το αστείο και τραγελαφικό είναι ότι το άλλαξε:lol:

Για πρωτη φορα μια δολοφονια έφερε αλλαγη στην δομη ενος σκηνικου διαδικτιακης λασπης.

Ακου τωρα.:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

Για πρωτη φορα μια δολοφονια έφερε αλλαγη στην δομη ενος σκηνικου διαδικτιακης λασπης.

@@ έφερε!

B)

Δημοσ.

Μην πέφτεις στο τριπάκι "δεν μου αρεσει αρα το μηδενιζω". Όντως άλλαξαν πολλά οταν ενα μπλογκ δεχεται τετοια επίθεση.

Δημοσ.
@ Cuore Sportivo Προτιμας δηλαδη τους πολιτικους που εχουν διαπραξει μεχρι και εσχατη προδοσια να βγαινουν καταμουτρα και να σε κοροιδευουν σε καθημερινη βαση χωρις να κρυβονται?Νομιζεις οτι με την προκηρυξη προσπαθουν να δικαιολογησουν την πραξη τους?Χεστηκαν.Την δουλεια τους την εκαναν.Αλλου θα λογοδοτησουν και θα παρουν την αμοιβη τους.

Προφανώς και δεν τρέφω κάποια μορφή συμπάθειας για τους πολιτικούς που έχουν φέρει τη χώρα σε τέλμα.

Κατα τ'αλλα συμφωνούμε...

Μόνο εγώ δεν βλέπω κάποια αλλαγή;

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παίδες αμα καθαρίζουν το αφεντικο του νο1 μπλόγκ σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα και αυτο κλείνει εσας δεν σας επηρέασε καθόλου? Σανβ να λέμε, "άλλη μια δευτέρα στην Καμπούλ"

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή ρε παίδες αμα καθαρίζουν το αφεντικο του νο1 μπλόγκ σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα και αυτο κλείνει εσας δεν σας επηρέασε καθόλου?

Όχι! (το κλείσιμο του blog εννοώ, γιατί η δολοφονία γενικότερα με ενόχλησε).

B)

Δημοσ.

Τελικά γιατί τον σκότωσαν; Γιατί εγώ αυτά που διάβασα ήταν αερολογίες!

Μπλα μπλα βρόμικος... μπλα μπλα θρήσκος... μπλα μπλα πούλαγε κάποτε ντόπα.

ΥΓ. Ο Παπαγιάννης έχει άπλυτα; Γιατί εγώ τον κόβω για Οκ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τελικά γιατί τον σκότωσαν; Γιατί εγώ αυτά που διάβασα ήταν αερολογίες!

Μπλα μπλα βρόμικος... μπλα μπλα θρήσκος... μπλα μπλα πούλαγε κάποτε ντόπα.

ΥΓ. Ο Παπαγιάννης έχει άπλυτα; Γιατί εγώ τον κόβω για Οκ.

Νομίζω πως τον σκότωσαν γιατί δεν είχαν τι να κάνουν...

Ο Παπ... αντίστοιχα έχει γραφτεί (χωρίς αποδείξεις προφανώς) πως είναι πίσω από το fimotro που ανεβαίνει σε επισκεψιμότητα μετά το κλείσιμο του troktikou!

• Super Moderators
Δημοσ.
η απάντησή τους κάθε άλλο παρά μπλαμπλά είναι.

Έκθεση ιδεών είναι και μάλιστα από τα sos θέματα! Ένας αχταρμάς από όσα βιβλία έχουν διαβάσει και νόμισαν πως ανακάλυψαν την ...Αμερική! Έχουμε πολλούς φωστήρες και δεν χρειαζόμαστε άλλους!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...