Προς το περιεχόμενο

αγορα smartphone μεχρι 400 ευρω

StAnLeY_ftw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,σκεφτομαι να αγορασω ενα νεο smartphone με μεχρι 400 ευρω,ολες οι αποψεις ειναι δεκτες!!

Ευχαριστω εκ των προτερων:-D

Δημοσ.
γιατι τι εχει?? :mad:

Γιατί προσφέρει πολλά περισσότερα από το iphone, για το οποίο κινητό πληρώνεις τα κέρατα σου μόνο και μόνο για το μηλαράκι - όνομα....

Άσε που για να μεταφέρεις τα αρχεία στο pc σου χρειάζεσαι το software της Apple..... αυτό και αν είναι το πιο σπαστικό στην όλη υπόθεση....

Δημοσ.

βασικα οπως και να εχει δεν το σκεφτομουν για iphone αλλα ειχα σκεφτει και για το HTC Touch HD ή το HTC HD mini??ποια ειναι η γνωμη σας???

Δημοσ.
βασικα οπως και να εχει δεν το σκεφτομουν για iphone αλλα ειχα σκεφτει και για το HTC Touch HD ή το HTC HD mini??ποια ειναι η γνωμη σας???

Διάβασε reviews από το http://www.gsmarena.com

Προσωπικά.... θεωρώ αυτή τη στιγμή το Desire το κορυφαίο καθώς και το Android το λειτουργικό που θα σκίζει σε λίγο καιρό.... έχει αρχίσει ήδη...

Πήγαινε και σε κανένα μαγαζί (Πλαίσιο, Saturn, .... ) και δες τα από κοντά....

Όλα μιά χαρά κινητά είναι.... απλά το θέμα είναι για ποιο λόγο το θες και πως το θες (μικρό, με δυνατότητες, με καλή κάμερα, μεγάλη οθόνη και κτλ...)

Δημοσ.

Άμα το όριο είναι 400€ τότε τρέχα να προλάβεις την προσφορά του desire, δεν θα το μετανιώσεις.

Δημοσ.

βασικα εχω ηδη το 5800 Nokia και μπορω να πω οτι ειμαι απογοητευεμνος απο την αποκριση της οθονης και γενικα της αποδοσης του.οποτε θα ηθελα να μαθω αν το HD Mini HTC ειναι οσο γρηγορο οσο το Desire(δεν εχω μεγαλο προβλημα με την διαφορα μεγεθους της οθονης):-D

Δημοσ.

χμμμ.το HTC HD mini πως σας φενεται?

---------- Προσθήκη στις 21:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:16 ----------

χμμ.για το HTC HD Mini τι λετε ?

Δημοσ.

HTC HD Mini = Windows Mobile 6.5 Prof λειτουργικό που για μένα είναι στοιχείο να μην το προτιμήσω. Αφού το όριο των 400ε δεν επιτρέπουν ios εγώ προτείνω android

Δημοσ.

Ξαναλέω ότι η προσφορά του desire στα 400€ δεν υπάρχει για τα ελληνικά δεδομένα.

Με 400€ παίρνεις κινητό με 1Ghz SOC, 3.7 amoled capacitive οθόνη, android 2,2 σύντομα που θα έχει και 720p video rec. Άσε που το android market έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του γιατί μεγαλώνει πολύ η γκάμα των εφαρμογών του.

Δημοσ.

Εγώ θα (ξανά) έπαιρνα το samsumg 8910 HD πάντως (http://www.skroutz.gr/products/show/3320464)

Πρώτη επαφή με το android σε ένα ericsson xperia 10x και βλασφήμησα την ώρα που έμπλεξα! για το παραμικρό ήθελε άπειρο διάβασμα και υπομονή, ιδικα αν είσαι νέος στον κόσμο του. Aν θες ένα κινητό πραγματικά smartphone στην ευκολία του (symbian) 5800 που ήδη έχεις, πάρε το 8910HD

Δημοσ.

βασικα ενδιαφερομαι το κινητο να εχει πολυ καλη ανταποκριση.για παραδειγμα με το 5800 οταν ειμαι στο νετ,ακουω μουσικη,και με παρει καποιος τηλεφωνο κολλαει.και θα θελα να μου πειτε για κινητα με android πανω.ευχαριστω!!!:-D

(με περιπου 50 ευρω πιο κατω διοτι προεκυψε οικονομικο προβλημα):mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...