Προς το περιεχόμενο

αγορα smartphone μεχρι 400 ευρω

StAnLeY_ftw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για το παραμικρό ήθελε άπειρο διάβασμα και υπομονή, ιδικα αν είσαι νέος στον κόσμο του

αυτό δεν το έχω ξανακούσει (και δεν έχω - ακόμη - κινητό android. Τι ήταν πχ αυτόι το παραμικρό που ήθελες να κάνεις και ήθελε πολύ διάβασμα; (μη μου πείς να αλλάξεις ολόκληρο skin, lock screen κλπ. Αυτά δεν είναι παραμικρό :-))

Δημοσ.
αυτό δεν το έχω ξανακούσει (και δεν έχω - ακόμη - κινητό android. Τι ήταν πχ αυτόι το παραμικρό που ήθελες να κάνεις και ήθελε πολύ διάβασμα; (μη μου πείς να αλλάξεις ολόκληρο skin, lock screen κλπ. Αυτά δεν είναι παραμικρό :-))

Καταρχήν για να περάσεις οποιοδήποτε σπασμένο πρόγραμμα, θέλει να περάσεις και πειραγμένη ρομ (εδώ αρχίζουν τα δύσκολα) έναν απλό file manager να κάνεις τη δουλειά σου δεν είχε από μαμά, συνεπώς είχε gps (δέκτη) και δεν είχε τρόπο να περάσεις στα γρήγορα ένα gps πρόγραμμα. Θα μου πεις οκ ήθελες και εσύ να κάνεις τις κουτσουκέλες σου...αλλά ακόμα και για να διαγράψω μια κλήση, έψαχνα πόση ώρα μεχρι για να ανακαλύψω ότι εκτός από τα κουμπιά συντόμευσης που είναι φάτσα κάρτα, υπήρχε και ένα ολόκληρο μενού κριμένο, που εμφανιζόταν όταν κρατούσες πατημένη για κανένα δευτερόλεπτο την επαφή! και διάφορες άλλες λεπτομέρειες που αυτή τη στιγμή με διαφεύγουν :o

Δημοσ.
Καταρχήν για να περάσεις οποιοδήποτε σπασμένο πρόγραμμα, θέλει να περάσεις και πειραγμένη ρομ (εδώ αρχίζουν τα δύσκολα) έναν απλό file manager να κάνεις τη δουλειά σου δεν είχε από μαμά, συνεπώς είχε gps (δέκτη) και δεν είχε τρόπο να περάσεις στα γρήγορα ένα gps πρόγραμμα. Θα μου πεις οκ ήθελες και εσύ να κάνεις τις κουτσουκέλες σου...αλλά ακόμα και για να διαγράψω μια κλήση, έψαχνα πόση ώρα μεχρι για να ανακαλύψω ότι εκτός από τα κουμπιά συντόμευσης που είναι φάτσα κάρτα, υπήρχε και ένα ολόκληρο μενού κριμένο, που εμφανιζόταν όταν κρατούσες πατημένη για κανένα δευτερόλεπτο την επαφή! και διάφορες άλλες λεπτομέρειες που αυτή τη στιγμή με διαφεύγουν :o

μήπως κάποια από αυτά είναι θέμα του UI που πέρασε από πάνω η Sony Ericsson;

Δημοσ.
μήπως κάποια από αυτά είναι θέμα του UI που πέρασε από πάνω η Sony Ericsson;

Ναι πιθανότατα ,(ιδικά το δεύτερο σκέλος) η καινούρια έκδοση του android πάντως, σιγουρα δε σε αφήνει να βάλεις σπασμένα προγράμματα αν δε βάλεις πειραγμένη ρομ...και εδώ πραγματικά μπλέκεις μεχρι και με linux εντολές.

Δημοσ.
σχετικα με το HTC Wildfire ποια ειναι η γνωμη σας,διοτι κατι ειχα ακουσει πως δεν εχει καλη οθονη????

Είναι μικρή και δημιουργεί αυτό ένα θέμα με κάποιες εφαρμογές

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Moderators
Δημοσ.
Ναι πιθανότατα ,(ιδικά το δεύτερο σκέλος) η καινούρια έκδοση του android πάντως, σιγουρα δε σε αφήνει να βάλεις σπασμένα προγράμματα αν δε βάλεις πειραγμένη ρομ...και εδώ πραγματικά μπλέκεις μεχρι και με linux εντολές.

Ποσο σιγουρο ειναι αυτο? Στο myphone στο θεμα του galaxy s εχει αναφερθει πως: ενεργοποιεις στο μενου Ρυθμισεις->Εφαρμογες->Αγνωστες Πηγες.

Δεν το γνωριζω, απλως ρωταω :-)

Δημοσ.
Ποσο σιγουρο ειναι αυτο? Στο myphone στο θεμα του galaxy s εχει αναφερθει πως: ενεργοποιεις στο μενου Ρυθμισεις->Εφαρμογες->Αγνωστες Πηγες.

Δεν το γνωριζω, απλως ρωταω :-)

Ναι, άκου τώρα και το κουλό (ΙΣΩΣ και να μη το βρήκα εγώ) για να βάλεις έξτρα εφαρμογές πρέπει να περάσεις file manager ώστε να εκτελέσεις τα αρχεία προφανώς μέσα από το κινητό (άλλο τρόπο δε μπορώ να φανταστώ και η Pc suite δεν τα εκτελούσε απευθείας όπως τα symbian) έλα που ο file manager ήταν και αυτός στην ίδια άγνωστη μορφή και ήθελε ...file Manager για να εντοπιστεί το αρχείο και να εγκατασταθεί! Πραγματικά είχα μπερδευτεί και το παράτησα :o

Δημοσ.
Ναι, άκου τώρα και το κουλό (ΙΣΩΣ και να μη το βρήκα εγώ) για να βάλεις έξτρα εφαρμογές πρέπει να περάσεις file manager ώστε να εκτελέσεις τα αρχεία προφανώς μέσα από το κινητό (άλλο τρόπο δε μπορώ να φανταστώ και η Pc suite δεν τα εκτελούσε απευθείας όπως τα symbian) έλα που ο file manager ήταν και αυτός στην ίδια άγνωστη μορφή και ήθελε ...file Manager για να εντοπιστεί το αρχείο και να εγκατασταθεί! Πραγματικά είχα μπερδευτεί και το παράτησα :o

απο το market βαζεις το file manager η το apps installer B) (free)

Δημοσ.

Φιλε εννοειται οτι χτυπας με κλειστα τα ματια το HTC DESIRE απο το Γερμανο και δεν το ψαχνεις παραπερα...:-D

Δημοσ.
απο το market βαζεις το file manager η το apps installer B) (free)

Ουαου! να σε καλά, 5 μέρες μετά... το μάθαμε και αυτό :P

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ στην Cosmote πρέπει να είναι εντελώς ηλίθιοι. Βγάζουν σε πολύ καλή προσφορά το καλύτερo μάλλον κινητό με android που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή επίσημα στην Ελλάδα, λίγες μέρες πριν φέρουν αποκλειστικά την ναυαρχίδα τους το Galaxy. Δηλαδή όσοι ψήνονταν για smartphone με android αυτές τις μέρες έχουν ήδη πάρει το Desire, οπότε να δω μετά ποιός θα πάρει το πανάκριβο (από αυτούς) Galaxy. Δεν την παλέυουν μια στο τμήμα μαρκετινγκ.

Α ρε HTC με τις καφρίλες σου αν είχε tv-out έστω και με proprietary καλώδιο το είχα θα το είχα ήδη πάρει κι εγώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...