shadowmann Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 καλησπέρα! όπως λέει και ο τίτλος πιο android κινητό μου προτείνεται? αυτή τι στιγμή έχω ένα iphone 3gs οποτε θέλω να είναι αν όχι καλύτερο τουλάχιστον ισάξιο σε ότι αφορά τα Specs. ευχαριστώ
arxaggelos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Εως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (looool), και με δεδομένο ότι για budget κρίνω από το iphone σου, διαλέγεις ανάμεσα σε Samsung Galaxy S και HTC Desire.
shadowmann Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 το nexus one αξίζει? επίσης μπορείτε να μου πείτε κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε κινητού που μου προτείνατε?
vampirios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 μείνε στο iPhone..LOL Sent from my iPhone using Tapatalk
Vasilisxd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Καλύτερα είναι σχεδόν ΌΛΑ τα Android που κυκλοφορούν σε Specs. Για παράδειγμα το Htc Wildfire που κοστίζει καινούργιο κάτω από 300€ , έχει 5άρα κάμερα , 384mb Ram (256 το iPhone 3Gs) ,λίγο αργότερο όμως επεξεργαστή (528Mhz). Βέβαια από την στιγμή που θα το πιάσεις στα χέρια σου, σου δίνω περίπου 10 λεπτά να το στείλεις στον τοίχο. Τέσπα για να μην μακρηγορούμε , αν θέλεις να έχει καλή κατασκευή (αλουμίνιο) και να είναι μικρότερο από iPhone , τότε πάρε το Htc Legend. (έχει 600Mhz Cpu). Αν δεν σε πειράζει να είναι μεγαλύτερο από iPhone , πιο χάλια κατασκευαστικά αλλά με 1Ghz Cpu , πάρε το Desire. Πάντως ότι και να πάρεις , μ@λ@κίa θα κάνεις (μην πέφτετε να με φάτε , thats my opinion)
antbyron Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Καλύτερα είναι σχεδόν ΌΛΑ τα Android που κυκλοφορούν σε Specs.Για παράδειγμα το Htc Wildfire που κοστίζει καινούργιο κάτω από 300€ , έχει 5άρα κάμερα , 384mb Ram (256 το iPhone 3Gs) ,λίγο αργότερο όμως επεξεργαστή (528Mhz). Βέβαια από την στιγμή που θα το πιάσεις στα χέρια σου, σου δίνω περίπου 10 λεπτά να το στείλεις στον τοίχο. Τέσπα για να μην μακρηγορούμε , αν θέλεις να έχει καλή κατασκευή (αλουμίνιο) και να είναι μικρότερο από iPhone , τότε πάρε το Htc Legend. (έχει 600Mhz Cpu). Αν δεν σε πειράζει να είναι μεγαλύτερο από iPhone , πιο χάλια κατασκευαστικά αλλά με 1Ghz Cpu , πάρε το Desire. Πάντως ότι και να πάρεις , μ@λ@κίa θα κάνεις (μην πέφτετε να με φάτε , thats my opinion) Γιατι θα κανει μαμαλακια?
basilis5 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Σαν κάτοχος android θα σου έλεγα να μείνεις στο iPhone, το android έχει φοβερές δυνατότητες αλλά θεωρώ πιο γρήγορο και ευχρηστο το ios Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Aztec Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Εγώ προτείνω να βαψεις το iPhone μπλε , να το πεταξεις στην θαλασσα και να πας να πάρεις Android
Vasilisxd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Σαν κάτοχος android θα σου έλεγα να μείνεις στο iPhone, το android έχει φοβερές δυνατότητες αλλά θεωρώ πιο γρήγορο και ευχρηστο το ios] Το αυτό. (Σαν κάτοχος και των δύο)
arxaggelos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο άνθρωπος έχει iPhone 3gs και σκέφτεται να πάρει android, άρα κάποιος λόγος θα υπάρχει. Δεν μελετάμε Symbian, WM, Blackberry και κλειστά λειτουργικά. Οπότε οι επιλογές είναι οι ακόλουθες: - Μένεις με το 3gs (που προφανώς δεν θέλεις) - Παίρνεις το iDonthinkso 4g σε λίγο που βγαίνει (που επίσης προφανώς δεν θέλεις, συν ότι κάνει 800 ευρώ και παίζει να σου πέσει η παρτίδα που χάνει τις κλήσεις) - Παίρνεις ή το Desire ή το Galaxy S Δηλαδή καταλήγουμε στο 3o, που σου το πρότεινα ήδη από το δεύτερο ποστ. Μην το κουράζεις, αν δεν μείνεις με το 3gs διάβασε τα σχετικά thread για το κάθε κινητό και αποφάσισε.
Aztec Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Για μένα η πιο ορθή επιλογή είναι να περιμένει τα κινητά με android 3 περί τα χριστούγεννα. Οκτώβριο αναμένεται το λειτουργικό.
shadowmann Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 καταρχήν μην αρχίσουμε το VS και τα flames. δεύτερον στο αρχικό post έγραψα ότι έχω ήδη ένα iphone 3gs και δεν είπα ότι θα το δώσω η ότι δεν έχω μείνει ευχαριστημένος,απλά θέλω και ένα android. να ξανά δώσω λεφτά για ένα iphone που η διαφορες του δεν με ενθουσιάζουν πιστεύω είναι χαζό.(αν όχι κάτι παραπάνω..) το θέμα είναι το λειτουργικό (θα έπρεπε να το είχα διευκρινίσει στο πρώτο post) αυτή τι στιγμή θέλω να πειραματιστώ και με ένα android κινητό. και τέλος δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι μεγαλύτερο από το iphone (σε λογικά πλαίσια πάντα ) αλλα θέλω να έχει μεγαλύτερη οθόνη από αυτή του iphone(να και κάτι άλλο που δεν ανέφερα στο αρχικό post μη βαράτε xD )
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 πιο χάλια κατασκευαστικά ?? καταρχήν μην αρχίσουμε το VS και τα flames.δεύτερον στο αρχικό post έγραψα ότι έχω ήδη ένα iphone 3gs και δεν είπα ότι θα το δώσω η ότι δεν έχω μείνει ευχαριστημένος,απλά θέλω και ένα android. να ξανά δώσω λεφτά για ένα iphone που η διαφορες του δεν με ενθουσιάζουν πιστεύω είναι χαζό.(αν όχι κάτι παραπάνω..) το θέμα είναι το λειτουργικό (θα έπρεπε να το είχα διευκρινίσει στο πρώτο post) αυτή τι στιγμή θέλω να πειραματιστώ και με ένα android κινητό. και τέλος δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι μεγαλύτερο από το iphone (σε λογικά πλαίσια πάντα ) αλλα θέλω να έχει μεγαλύτερη οθόνη από αυτή του iphone(να και κάτι άλλο που δεν ανέφερα στο αρχικό post μη βαράτε xD ) αρα καταληγουμε παλι στο Desire(YES*) και στο Galaxy S(NO*) *γνωμη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.