shadowmann Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 αυτό το πιο χάλια κατασκευή ούτε εγώ το κατάλαβα.... ένα πράγμα που με απογοήτευσε εντελώς η apple ήταν αυτό...τα πλαστικά ήδη έχουν εμφανίσει τα γνωστά ραγίσματα παντού και μεγαλώνουν,το χρώμα στις γωνίες έχει αρχίσει και ξεθωριάζει και το καλύτερο η Scratch resistant οθόνη απέκτησε μια γρατζουνιά....για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι είμαι απρόσεχτος κτλ...το κινητό το πρόσεξα παρα πολύ δεν το έβαζα ποτε με αλλα αντικείμενα ούτε μου είχε πέσει κάτω. και για να γυρίσουμε στο θέμα γιατί μου προτείνεις το desire έναντι του galaxy? επίσης το android 3 δεν θα το πάρουν τα τωρινά κινητά? έστω τα high end που υποτίθεται είναι το desire και το galaxy. (αν δεν κάνω λάθος?)
Aztec Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 αυτό το πιο χάλια κατασκευή ούτε εγώ το κατάλαβα....ένα πράγμα που με απογοήτευσε εντελώς η apple ήταν αυτό...τα πλαστικά ήδη έχουν εμφανίσει τα γνωστά ραγίσματα παντού και μεγαλώνουν,το χρώμα στις γωνίες έχει αρχίσει και ξεθωριάζει και το καλύτερο η Scratch resistant οθόνη απέκτησε μια γρατζουνιά....για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι είμαι απρόσεχτος κτλ...το κινητό το πρόσεξα παρα πολύ δεν το έβαζα ποτε με αλλα αντικείμενα ούτε μου είχε πέσει κάτω. και για να γυρίσουμε στο θέμα γιατί μου προτείνεις το desire έναντι του galaxy? επίσης το android 3 δεν θα το πάρουν τα τωρινά κινητά? έστω τα high end που υποτίθεται είναι το desire και το galaxy. (αν δεν κάνω λάθος?) Το πιθανότερο είναι να το πάρουν το android 3. Υπάρχει ενα θεματάκι φυσικά με την HTC ότι καθυστερεί και αν λανσάρει νεο κινητό με android 3 θα αργήσει λογικά την όποια αναβάθμιση. Απο την άλλη σίγουρα σε custom rom θα υπάρξει υποστήριξη. Η αλήθεια είναι ότι την φοβάμαι την HTC όσον αφορά τις αναβαθμίσεις. Toυς χρήστες HTC Hero τους μαμήσανε στο περίμενε.
damastes Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Toυς χρήστες HTC Hero τους μαμήσανε στο περίμενε. το πείρανε όμως τελικά The update to 2.1 has been officially released on the HTC website for the Sprint (CDMA) version. On June 4, 2010, the Android 2.1 update for the GSM Hero was made available in Taiwan. On June 17, 2010, the first part of Europe was provided the update, the second part on June 28, 2010.[19] The Worldwide English (WWE) version was released on June 28, 2010. http://en.wikipedia.org/wiki/HTC_Hero
Aztec Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 το πείρανε όμως τελικά http://en.wikipedia.org/wiki/HTC_Hero Με over the air update πανεύκολα
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 γιατί μου προτείνεις το desire έναντι του galaxy? Desire: καλυτερη ποιοτητα κατασκευης καλυτερη αποκριση*** καλυτερο software support καλυτερη τιμη πιο ομορφο και ευχρηστο UI (υποκειμενικο) Galaxy S: μεγαλυτερη οθονη καλυτερα χρωματα οθονης μπροστινη καμερα εγγραφη video 720p* υποστηριξη περισσοτερων multimedia formats* wifi n** bluetooth 3.0 *αυτα μπορει να μπουνε και στο Desire **εδω δεν ξερω τι ακριβως παιζει - σε μετρησεις ταχυτητων λενε οτι μπορει και να εχει wifi n το Desire *** το froyo μπορει να βελτιωσει την αποκριση του Galaxy S p.s. αν ξεχναω κατι συμπληρωστε
shadowmann Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 και τα δυο έχουν amoled οθόνες? επίσης μια άλλη απορία που έχω είναι αν π.χ στο desire μπορείς να βάλεις το κλασικό menu που έχουν τα android χωρίς τα senses κτλ? γενικά με custome roms κτλ κανεις πολλά πράγματα σε βάθος?
SMIRNOFF Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 επίσης μια άλλη απορία που έχω είναι αν π.χ στο desire μπορείς να βάλεις το κλασικό menu που έχουν τα android χωρίς τα senses κτλ?γενικά με custome roms κτλ κανεις πολλά πράγματα σε βάθος? Εσύ τι λες; [ame]http://www.youtube.com/watch?v=a2Amcaot1Us[/ame]
shadowmann Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Εσύ τι λες; http://www.youtube.com/watch?v=a2Amcaot1Us εγώ δεν λέω τίποτα εσύ λες που τα ξέρεις. ευχαριστώ.
damastes Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Το Samsung έχει super amoled είναι καλύτερη από την απλή amoled του desire (όσο την έχει ακόμα) στα χρώματα, κατανάλωση και στην εμφάνιση στον ήλιο. Όπως και να έχει, το desire θα πρότεινα και εγώ, εχω κακή εμπειρία με την Samsung sent from my HTC Magic using tapatalk
flik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Desire. Βασικά έχει όντως φοβερή οθόνη το galaxy, αλλά για μένα το desire λόγω htc είναι πιο ποιοτικό. Βέβαια κυρίως πιο φθηνό. Όχι οτι το galaxy τουλάχιστον δεν είναι ποιοτικό. Απο κει και πέρα, είναι και θεμα γούστου η εμφανιση, αλλά όπως έχω ξαναγράψει, το desire είναι στη τιμή του άψογο
shadowmann Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 έβλεπα κάποια βιντεάκια που έδειχναν ότι έχει κάποια προβλήματα το multi touch στο desire,αυτό είναι hardware η software? επίσης ανάμεσα στο desire και το wildfire χωρίς να μπει η τιμή στην μέση πιο υπερτερεί και γιατί?
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 έβλεπα κάποια βιντεάκια που έδειχναν ότι έχει κάποια προβλήματα το multi touch στο desire,αυτό είναι hardware η software? μια χαρα ειναι το multitouch του επίσης ανάμεσα στο desire και το wildfire χωρίς να μπει η τιμή στην μέση πιο υπερτερεί και γιατί? ελεος!
damastes Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 lol tre ωραία φωτό. shadowman, με απλά λόγια το desire είναι το κορυφαίο κινητό android της HTC Που κυκλοφορεί στην ευρώπη και το wildfire entry level. Απο που να ξεκινήσεις, απο την οθόνη (amoled, μεγεθος, ανάλυση), απο το hardware (επεξεργαστης, μνήμη).
shadowmann Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 ok OK! μη βαράτε απλά ήθελα να επιβεβαιώσω γιατί βασικά με άγχωσαν τα βιντεάκια που είδα για την οθόνη.
Vasilisxd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 έβλεπα κάποια βιντεάκια που έδειχναν ότι έχει κάποια προβλήματα το multi touch στο desire,αυτό είναι hardware η software Αν περιμένεις απο το Desire να έχει την άψογη συμπεριφορά που έχει το iPhone στο multitouch και γενικά στο Touch , φοβάμαι πως θα απογοητευτεις. Ίσως με το Froyo να βελτιώνονται τα πράγματα , λόγο καλύτερης ανταπόκρισης του λειτουργικού. Ίσως κάποιος κάτοχος Froyo και iPhone να μπορέσει να μας διαφωτίσει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.