shadowmann Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Αν περιμένεις απο το Desire να έχει την άψογη συμπεριφορά που έχει το iPhone στο multitouch και γενικά στο Touch , φοβάμαι πως θα απογοητευτεις. Ίσως με το Froyo να βελτιώνονται τα πράγματα , λόγο καλύτερης ανταπόκρισης του λειτουργικού. Ίσως κάποιος κάτοχος Froyo και iPhone να μπορέσει να μας διαφωτίσει ; καλά σίγουρα δεν περιμένω ίδια αποτελέσματα με το iphone. απλά μην πάμε να πατήσουμε κάτι και πατάει αλλα ντι άλλον η να πάμε να κάνουμε zoom και να σπάνε τα νεύρα μας...
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Αν περιμένεις απο το Desire να έχει την άψογη συμπεριφορά που έχει το iPhone στο multitouch και γενικά στο Touch , φοβάμαι πως θα απογοητευτεις. Ίσως με το Froyo να βελτιώνονται τα πράγματα , λόγο καλύτερης ανταπόκρισης του λειτουργικού. Ίσως κάποιος κάτοχος Froyo και iPhone να μπορέσει να μας διαφωτίσει ; καλά σίγουρα δεν περιμένω ίδια αποτελέσματα με το iphone.απλά μην πάμε να πατήσουμε κάτι και πατάει αλλα ντι άλλον η να πάμε να κάνουμε zoom και να σπάνε τα νεύρα μας... καλα..... οτι ναναι απο που το βγαλατε το συμπερασμα αυτο? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=4kGZC3FRihY[/ame] p.s. sorry για την ποιοτητα του βιντεο η ψηφιακη μου ειναι παναρχαια!
damastes Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ίσως κάποιος κάτοχος Froyo και iPhone να μπορέσει να μας διαφωτίσει tre εσύ δεν είχες iphone πριν;
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 tre εσύ δεν είχες iphone πριν; οχι εχω ενα iPod touch 2g το οποιο εχει ακριβως την ιδια αποκριση με το iPhone 3G
shadowmann Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 παιδιά συγγνώμη αν σας κουράζω απλά τώρα στο ψάξιμο βρίσκω διαφορα ε και προσπαθώ να δω τι γίνετε.... ευχαριστώ για το βιντεάκι tr3. κάτι άλλο άσχετο και γενικό,πως γίνετε σε χειρότερα μοντέλα να βάζουν κάποιες ωραίες λειτουργίες και στα high end να μην υπάρχουν? παράδειγμα στο wildfire αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν το turn το mute και το άλλο που χαμηλώνει η ένταση όταν το παίρνεις στα χερια σου,τόσο δύσκολο είναι να το βάλουν και στο desire η κάποια αλλα μοντέλα?αφού υπάρχει και το Proximity sensor και το Accelerometer στο desire (που μας ενδιαφέρει κιόλας ).....
damastes Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 είναι θέμα sense αυτά, τα έχει ακόμα και το magic μου αυτα, δεν τα διαφήμιζαν τα ανακάλυψα αργότερα. Δεν υπάρχουν στο desire;
Aztec Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 παιδιά συγγνώμη αν σας κουράζω απλά τώρα στο ψάξιμο βρίσκω διαφορα ε και προσπαθώ να δω τι γίνετε....ευχαριστώ για το βιντεάκι tr3. κάτι άλλο άσχετο και γενικό,πως γίνετε σε χειρότερα μοντέλα να βάζουν κάποιες ωραίες λειτουργίες και στα high end να μην υπάρχουν? παράδειγμα στο wildfire αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν το turn το mute και το άλλο που χαμηλώνει η ένταση όταν το παίρνεις στα χερια σου,τόσο δύσκολο είναι να το βάλουν και στο desire η κάποια αλλα μοντέλα?αφού υπάρχει και το Proximity sensor και το Accelerometer στο desire (που μας ενδιαφέρει κιόλας )..... Δεν έχει στις "Ρυθμίσεις - Ήχος και Εικόνα " επιλογή σιγανό κουδούνισμα κατά την μετακίνηση;
johnnykou21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Έχω ακούσει πολλά καλά για το Htc Desire και νομίζω προς τα εκεί θα έκλεινα εγώ αλλά θα έριχνα και μια ματιά στο Htc 4g EVO http://www.engadget.com/2010/03/23/htc-evo-4g-is-sprints-android-powered-knight-in-superphone-armo/ απλά δεν ξέρω ποτέ και αν έρθει ΕΛΛΑΔΑ,αν γνωρίζει κάποιος ας μας βοηθήσει. Επίσης κάτι άκουσα για επειδή είναι 4g κάτι παίζει με τα ελληνικά δίκτυα (μπορεί να λέω και βλακείες),αν επίσης μπορεί να μας βοηθήσει κάποιος,καλοδεχούμενος.
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Εγω ειμαι κατοχος 3G και ενας φιλος μου αγορασε το desire και τα συγκριναμε διπλα διπλα. Να σου πω την αληθεια ακομα και το 3G που εχω δε μου εκανε τοσο τρομερη εντυπωση το desire οπως νομιζα. Αρχισε να μου περιγραφει κατι λειτουργιες που ειχε το desire τις οποιες τις εχει το iphone απο την πρωτη μερα. Βαλαμε και συγκριναμε τις οθονες διπλα διπλα και ανετα συγκρινοντουσαν εγω με τα ματια μου δεν ειδα καποια τρομερη διαφορα, ισως στα μενου η διαφορα φαινοταν περισσοτερο αλλα αυτα ειναι λεπτομεριες. Σε φωτογραφιες και σε βιντεο που βαλαμε και ειδαμε διπλα διπλα εγω δεν προσεξα τιποτα το διαφορετικο, απλα το desire εχει 3,7 ιντζες αντι για 3,5 του 3G, και λιγο ποιο διαφορετικα χρωματα. Τα πλαστικα του desire και η καμερα απο πισω με χαλασαν παρα πολυ. Καταρχην η καμερα ειναι ενα εξογκωμα απο πισω και προεξεχει 2 χιλιοστα περιπου, οταν το ακουμπας στο τραπεζι με την πλατη το κινητο στην κυριολεξια ακουμπαει στην καμερα, και στο κατω μερος του κινητου. Το πρωτο πραγμα που θα φθαρει απο το κινητο θα ειναι το πλαισιο της καμερας. Τα πλαστικα της πλατης εχουν αισθηση βελουδο, η οποια σιγουρα απο το πολυ πιασιμο σε ενα χρονο το πολυ θα εχει καταστραφει και απο το πολυ λαδι των χεριων και απο τις δαχτυλιες θα γινει λεια και δε θα καθαριζει με τιποτα. Απο κατω με χαλασαν τα 4-5 κουμπια ποσα εχει δε τα μετρησα καν. Εδω το iphone απο την πρωτη μερα κανει δουλεια με ενα μονο κουμπι, και το desire για να κανει την ιδια δουλεια θελει 5 κουμπια και track pad. Και μη μου πειτε οσο ποιο πολλα τοσο ποιο καλα, μονο ενα κουμπι χρησημοποιησα το home, τα υπολοιπα κουμπια οπως το "προς/πισω" , "επαναφορα", συμπεριλαμβανονται στο android , οποτε τσαμπα τα κουμπια, και αυτο δειχνει φιλοσοφια του περιττου που δε μου αρεσει καθολου επεισης. Ενα αλλο πραγμα που δε μου αρεσε, ειναι τα notifications, δηλαδη ο τροπος με τον οποιο σε ενημερωνει το κινητο για εισερχομενα emails, sms, msn etc. Του εστειλα ενα email, ενα μυνημα στο gmail, και ταυτοχρονα του εκανα και μια αναπαντητη, ετσι για να δουμε πως θα του τα εμφανισει. Για το email εμφανιστηκε ενα μικρο οικονιδιο πανω αριστερα στο πλαισιο που δειχνει το σημα, που αμυδρα το προσεχεις. Για το δε μηνυμα στο gtalk εμφανιστηκε διπλα στο εικονιδιο του email και ενα εικονιδιο με το gtalk στο ιδιο μεγεθος φακης που ισα που το διακρινεις δηλαδη. Και ολα αυτα οσο το κινητο ηταν σε κατασταση idle με σβησμενη οθονη, αναψε ενα μικρο πρασινο ledaki στην κορυφη του κινητου και αρχισε να αναβοσβηνει, σημαδι οτι ειχες καποιο notification. Στο iphone καμια σχεση, οταν σου ερχεται καποιο μηνυμα, sms κτλ τοτε αναβει ολοκληρη η οθονη και σου πεταγεται ολοκληρο το μυνημα στην οθονη να το διαβασεις, ουτε καν χριαζεται να πατησεις καποιο κουμπι να ξυπνησεις το κινητο. Τεσπα , και αλλα πολλα ειναι που μου εκαναν εντυπωση, σε γενικες γραμμες το desire καλο ειναι για τα λεφτα του, και το android για τσαμπα καλο ειναι, ΑΛΛΑ IPHONE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Θελει ψωμια ακομα να το φτασει, αλλα αμα εχεις 3GS μωρε που πας να μπλεξεις, σιγα τωρα, αραξε εκει, πουλα το 3gs και αγορασε το iphone 4 που εχει τεραστιες διαφορες απο το 3gs.
Aztec Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Αν έχεις ξεχάσει το iphone στο σπίτι και έχεις δέκα notifications όταν γυρίσεις σπίτι πως θα τα δείξει ? Επίσης παίζεις ένα παιχνίδι τι κάνει πετάει το μήνυμα πάλι στην μούρη σου ? Άσχετο ποιές είναι οι τρομερές και ουσιαστικές διαφορές στο iphone 4 απο το 3gs ?
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Θα σου δειξει μονο το τελευταιο notification στην οθονη, αλλα μολις πατησεις το κουμπι (το ενα που εχει) θα ανοιξει μεσα το μενου και θα τα δεις ολα πεντακαθαρα. Καθε application οπως δηλαδη το mail, msn, sms, phone θα εχει πανω του καρφωμενο ενα αριθμο με μεγαλα κοκκινα γραμματα, σημαδι του ποσα notifications εχεις για το συγκεκριμενο app. Για παραδειγμα αν ειχες 10 αναπαντητες, το phone θα εχει πανω του τον αριθμο 10, αν ειχες 5 mails το email θα εχει πανω τον αριθμο 5 κτλ. Μετα πατας οποιο σε ενδιαφερει και βλεπεις τα νεα αντικειμενα. Ομως αυτο το δουλευουν εκει στην Apple και πολυ συντομα θα εχουμε ακομα καλυτερο τροπο εμφανισεις των notifications, που θα τα σπαει. Την βελτιωση αυτη θα την εχουμε στο κινητο μας σε μορφη update την ιδια στιγμη, σε αντιθεση με το android, που αν κανουν σημερα μια βελτιωση στο λειτουργικο, ΑΝ ειναι τυχερος καποιος θα το παρει σε 4 μηνες , και παλι αν το παιρνει το κινητο του. Οτι παρεις δηλαδη εκει μενεις, σε αντιθεση με το iOS που βελτιωνεται μερα με τη μερα για ολους τους χρηστες του ταυτοχρονα
Aztec Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Το ίδιο κάνει και το android έχει αριθμό notifications απλά έχει την μπάρα που κατεβαίνει. Αν παίζεις ένα παιχνίδι τι κάνει ?
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Έχω ακούσει πολλά καλά για το Htc Desire και νομίζω προς τα εκεί θα έκλεινα εγώ αλλά θα έριχνα και μια ματιά στο Htc 4g EVO http://www.engadget.com/2010/03/23/htc-evo-4g-is-sprints-android-powered-knight-in-superphone-armo/ απλά δεν ξέρω ποτέ και αν έρθει ΕΛΛΑΔΑ,αν γνωρίζει κάποιος ας μας βοηθήσει. Επίσης κάτι άκουσα για επειδή είναι 4g κάτι παίζει με τα ελληνικά δίκτυα (μπορεί να λέω και βλακείες),αν επίσης μπορεί να μας βοηθήσει κάποιος,καλοδεχούμενος. Το Εvo δεν θα ερθει στην Ελλαδα (τουλαχιστον οχι ακομα, τουλαχιστον οχι ως εχει). Ακομα και να το αγορασεις απο το εξωτερικο θα ειναι ενα απιστευτα φοβερο τηλεφωνο το οποιο ΔΕΝ θα λειτουργει ως τηλεφωνο. Ο λογος ειναι το hardware. Υποστηριζεται απο δικτυα CDMA τα οποια χρησιμοποιουν καποιοι μοναχα παροχοι κινητης στην Αμερικη (νομιζω Sprint, Verizon, ισως και αλλοι), μπορει και αλλου. Επισημες ανακοινωσεις για Ευρωπαϊκη εκδοση του Ενο δεν υπαρχουν απο οσο γνωριζω. Long story short, ξεχνα το προς το παρον. Σε ξενερωσα το ξερω, και εγω το λιγουρευομαι τρελα, αλλα προς το παρον δεν υπαρχει περιπτωση. Η αληθεια ειναι βεβαια πως η HTC κυκλοφορει και CDMA εκδοσεις των συσκευων της (ΤΡ2 100%) οπως και GSM (αυτο που θελουμε δηλαδη), αλλα μεχρι τωρα δεν εχει ακουστει κατι για το συγκεκριμενο. Παντως αν/οταν βγει ειμαι σιγουρος πως θα πουλησω το οποιο κινητο εχω την περιοδο αυτη και θα σπευσω.
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Αν παιζω παιχνιδι και μου στειλει π.χ ενα μυνημα στο gtalk, τοτε μου πεταγεται το μηνυμα ολοκληρο πανω στην οθονη του παιχνιδιου χωρις καμια διακοπη του παιχνδιου ή καθυστερηση, το διαβαζω αν θελω εκει επιτοπου στο παραθυρο που πεταγεται, και μεσα το παραθυρο εχει δυο επιλογες "close" "view". Αν πατησω view τοτε κλεινει το παιχνιδι και ανοιγει ο messenger και απανταω αν θελω, και αν πατησω close απλα κλεινει το μυνημα και συνεχιζω το παιχνιδι μου ανενοχλητος. Το μυνημα ειτε ετσι ειτε αλλιως το διαβαζεις χωρις να πατησεις ουτε ενα κουμπι, πανω στο παραθυρο που σου πεταγεται.
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Σε φωτογραφιες και σε βιντεο που βαλαμε και ειδαμε διπλα διπλα εγω δεν προσεξα τιποτα το διαφορετικο, απλα το desire εχει 3,7 ιντζες αντι για 3,5 του 3G, και λιγο ποιο διαφορετικα χρωματα. αναλυση! Τα πλαστικα του desire και η καμερα απο πισω με χαλασαν παρα πολυ. Καταρχην η καμερα ειναι ενα εξογκωμα απο πισω και προεξεχει 2 χιλιοστα περιπου, οταν το ακουμπας στο τραπεζι με την πλατη το κινητο στην κυριολεξια ακουμπαει στην καμερα, και στο κατω μερος του κινητου. Το πρωτο πραγμα που θα φθαρει απο το κινητο θα ειναι το πλαισιο της καμερας. Τα πλαστικα της πλατης εχουν αισθηση βελουδο, η οποια σιγουρα απο το πολυ πιασιμο σε ενα χρονο το πολυ θα εχει καταστραφει και απο το πολυ λαδι των χεριων και απο τις δαχτυλιες θα γινει λεια και δε θα καθαριζει με τιποτα. 1. οταν δεν χρησιμοποιεις το τηλεφωνο το βαζεις πισω στην θηκουλα του 2. το πισω κομματι μπορει να αλλαχτει Απο κατω με χαλασαν τα 4-5 κουμπια ποσα εχει δε τα μετρησα καν. Εδω το iphone απο την πρωτη μερα κανει δουλεια με ενα μονο κουμπι, και το desire για να κανει την ιδια δουλεια θελει 5 κουμπια και track pad. Και μη μου πειτε οσο ποιο πολλα τοσο ποιο καλα, μονο ενα κουμπι χρησημοποιησα το home, τα υπολοιπα κουμπια οπως το "προς/πισω" , "επαναφορα", συμπεριλαμβανονται στο android , οποτε τσαμπα τα κουμπια, και αυτο δειχνει φιλοσοφια του περιττου που δε μου αρεσει καθολου επεισης. εγω χρησιμοποιω 3 κουμπια συνεχεια 1. το home για τους ιδιους περιπου λογους με το iphone 2. το back που δεν μου τρωει ενα κομματι της οθονης και μαζι με την ηδη μεγαλυτερη οθονη κανει την διαφορα ακομα μεγαλυτερη 3. το settings οπου δεν αναγκαζεσαι καθε φορα να κλεινεις το app να μπεις στα settings και να ψαχνεις τα settings του καθε app Ενα αλλο πραγμα που δε μου αρεσε, ειναι τα notifications, δηλαδη ο τροπος με τον οποιο σε ενημερωνει το κινητο για εισερχομενα emails, sms, msn etc. Του εστειλα ενα email, ενα μυνημα στο gmail, και ταυτοχρονα του εκανα και μια αναπαντητη, ετσι για να δουμε πως θα του τα εμφανισει. Για το email εμφανιστηκε ενα μικρο οικονιδιο πανω αριστερα στο πλαισιο που δειχνει το σημα, που αμυδρα το προσεχεις. Για το δε μηνυμα στο gtalk εμφανιστηκε διπλα στο εικονιδιο του email και ενα εικονιδιο με το gtalk στο ιδιο μεγεθος φακης που ισα που το διακρινεις δηλαδη.Και ολα αυτα οσο το κινητο ηταν σε κατασταση idle με σβησμενη οθονη, αναψε ενα μικρο πρασινο ledaki στην κορυφη του κινητου και αρχισε να αναβοσβηνει, σημαδι οτι ειχες καποιο notification.Στο iphone καμια σχεση, οταν σου ερχεται καποιο μηνυμα, sms κτλ τοτε αναβει ολοκληρη η οθονη και σου πεταγεται ολοκληρο το μυνημα στην οθονη να το διαβασεις, ουτε καν χριαζεται να πατησεις καποιο κουμπι να ξυπνησεις το κινητο. εδω βρισκω τα notifications του android πιο οργανωμενα αλλα απο την αλλη οταν δεν χρησιμοποιεις το κινητο οι ειδοποιησεις στο iPhone ειναι πιο αισθητες Το να συγκρινεις το Desire με το 3G το βρισκω λιγο αστοχο αν θες να το συγκρινουμε με το 4αρι το συζηταμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.