Προς το περιεχόμενο

πιο android κινητό μου προτείνεται?

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι θέμα γούστου και πως έχεις συνηθίσει. Ολα αυτά περι κουμπιών και notifications είναι αυτά που μου αρέσουν στο android και σε πολλους άλλους. Ειδικά το σύστημα notifications πολύ χρήστες iphone έχουν πεί πως το ζηλεύουν το πως δουλεύει

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το να συγκρινεις το Desire με το 3G το βρισκω λιγο αστοχο αν θες να το συγκρινουμε με το 4αρι το συζηταμε :-D

Ελα ομως που συγκρινονται και παρασυγκρινονται, πραγμα που ουτε εγω το περιμενα.

Τα βαζεις διπλα διπλα, χαλαρα και συγκρινεις επιμερους στοιχεια χωρις να υπαρχει χαωδης διαφορα, δοκιμαστε το και θα δειτε. Ενταξει στα speqs ενωειτε το desire του ριχνει 1Ghz επεγεργαστη εχει, αλλα για να το δεις πρεπει να τρεξεις καποιο παιχνιδι αλλιως ουτε που θα παρεις χαμπαρι τιποτα.

Καλα σοβαρα πιστευεις τωρα οτι το desire συγκρινεται με το iphone 4? Ουτε κατα δυαννοια, και τα εχω δουλεψει και τα δυο κινητα απο κοντα. Αστο , θα τυχει να τα δεις στα χερια σου και τα δυο, το 4αρι εχει οθοναρα που κανει εντυπωση με την πρωτη ματια.

Δημοσ.

Καλα σοβαρα πιστευεις τωρα οτι το desire συγκρινεται με το iphone 4? Ουτε κατα δυαννοια, και τα εχω δουλεψει και τα δυο κινητα απο κοντα. Αστο , θα τυχει να τα δεις στα χερια σου και τα δυο, το 4αρι εχει οθοναρα που κανει εντυπωση με την πρωτη ματια.

Βαλαμε και συγκριναμε τις οθονες διπλα διπλα και ανετα συγκρινοντουσαν εγω με τα ματια μου δεν ειδα καποια τρομερη διαφορα,

ισως στα μενου η διαφορα φαινοταν περισσοτερο αλλα αυτα ειναι λεπτομεριες.

Σε φωτογραφιες και σε βιντεο που βαλαμε και ειδαμε διπλα διπλα εγω δεν προσεξα τιποτα το διαφορετικο, απλα το desire εχει 3,7 ιντζες αντι για 3,5 του 4, και λιγο ποιο διαφορετικα χρωματα.

:P

ξερω ηδη την απαντηση σου ;)

Δημοσ.

Radiatedsoul, θα πρότεινα επίσκεψη σε οφθαλμίατρο :P Φαντάζομαι πως το 3gs είναι καλύτερο του 3g και για μένα σύγκριση στην απεικόνιση ανάμεσα σε 3gs και desire απλά δεν υφίσταται (αναφέρω το 3gs γιατί με αυτό έχω δει το desire δίπλα δίπλα). Το i-tryto-phone 4 :lol: δεν το έχω δει ακόμα, πιθανότατα να είναι καλύτερο αλλά σε σχέση με το 3gs μιλάμε πραγματικά για άλλο επίπεδο το desire.

Δημοσ.

Ειμαι Apple-ακιας και το καλυτερο κινητο ειναι το iPhone, δε πα να λετε οτι θελετε :P

Σαν να λες σε βαζελο να παραδεχτει οτι ειναι καλυτερη ομαδα ο ολυμπιακος , γινεται ? Οχι πες μου γινεται?

Τεσπα βγηκα και offtopic, στον topic starter προτεινω να παρει το desire γιατι ειναι φτηνο , το βρησκεις ανετα σε ελληνικα μαγαζια, εχει την 2.1 μαμα, και μπορεις πανω εκει να κανεις οτι πειραματα θελεις. 400 ευρω κανει, μια χαρα κινητο για τα λεφτα του.

Δημοσ.

Καλά κάνεις και το πιστεύεις :P Το θέμα είναι ότι θα το διαβάσει κανένας που ψάχνει για κινητό και θα σκάσει καμιά 500άρα για μεταχειρισμένο 3g/3gs :lol: Υπάρχει που υπάρχει το famous apple marketing μην κάνουμε και τα fora εργαλείο παραπλάνησης υπέρ της apple.

Δημοσ.

βασικά τα περισσότερα που ανέφερες είναι θέμα γούστου...

εμενα προσωπικά ώρες ώρες όταν έρχεται μήνυμα στο iphone και είμαι με παρέα μου έρχεται να το πετάξω από το παράθυρο...η να μην το είχα βγάλει από την τσέπη..xD

άσχετα αν έχει ρύθμιση να μην φαίνεται το περιεχόμενο του μηνύματος φαίνεται ο αποστολέας....οποτε καταλαβαίνετε..

συμφωνώ με αυτό που είπε κάποιος και μου έχει τύχη κιόλας όταν το έχεις αφήσει το κινητό κάπου που δεν το ακούς δεν θα δεις ποτε ότι σε πήρε κάποιος η σου ήρθε μήνυμα εκτος και αν το ανοίξεις η χτυπήσει ξανά..

γενικά όμως όπως είπα και στην αρχή του μηνύματος αυτά είναι θέμα γούστου.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε θα σου πρότεινα να πάρεις το desire μιας και το χρησιμοποιώ, εχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από το γενικό πακέτο της συσκευής και του λογισμικού, αν δεν θες htc μπορείς να δεις και το galaxy το οποίο το έχει ο ξαδέρφος μου, και κατά τα λεγόμενα του λέει ότι είναι τρομερά γρήγορο, (και τον εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί είναι το χόμπι του και η δουλειά του η τεχνολογία αλλαζει συνέχεια συσκευές). Να σου πω ότι δεν είναι η πρώτη συσκευή που χρησιμοποιώ τέτοιας κατηγορίας.

Να τονίσω ότι δεν είμαι βαμμένος με κάποια εταιρία κινητής λες και είμαι φίλαθλος, αλλά όταν αποφάσισα να αγοράσω ξανά μια τέτοια συσκευή κοίταξα πια θα μου προσφέρει περισσότερα στο γενικό σύνολο της.

Και σόρρυ τώρα που θα φύγω λίγο εκτός θέματος αλλά επειδή είδα κάτι για iPhone ποιο πάνω, είχα και αυτή την συσκευή καλές και η αναβαθμίσεις που σου δίνει αλλά τώρα με την 4 στα προηγούμενα μοντέλα κάνει προβλήματα, γι'αυτό καλό θα ήταν κάποιοι να λένε τα πράγματα όπως είναι, ασχέτως αν η επικεφαλίδα είναι apple htc Samsung Sony κτλ και όχι όπως μιλάνε οι κολλημένοι στα καφενεία για το ποδόσφαιρο και τα κομματικά.

Κατά τα άλλα δες εσυ τι σου είναι εύχρηστο και τι σου αρέσει δοκίμασε το ή δες το σε βίντεο και αν σε ικανοποιεί πάρ'το, και μην σε κάνουν κάποιοι να πάρεις κάτι που θα είναι καλό μόνο στην ιδέα σου...!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...