Προς το περιεχόμενο

Forthnet ή Hol?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω χολ. ειναι καλη,οχι αποσυνδεσεις..

καλητερη απο την τελλας που ειχα.. φορθνετ δεν ειχα ποτε δεν ξερω..

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κανεις απο χαλανδρι να μας πει εντυπωσεις απο forthnet ή HOL?

χαλανδρι κοντα στον μπουρμπουληθρα, για οσους γνωριζουν. στο δρομο δλδ που ενωνει τη μεσογειων με την παπανικολη.

θα μετακομισω εκει κοντα σε κανα μηνα και λεω να κανω απο τωρα την αιτηση, μηπως και το εχω απο 1η σεπτεμβρη...

στην παρουσα φαση εχω forthnet, ειμαι στη νεα σμυρνη κοντα στον αγιο σωστη, και η γραμμη ζητημα ειναι να εχει πεσει και 3 φορες τα τελευταια 3 χρονια με doubleplay.

Δημοσ.

Εχω έναν φιλο που μενει εθνικης αντιστασεως κοντα στον μαγνητικο τομογραφο. Εισαι κοντα?

Αν ειναι πες μου να ρωτησω και θα σου πω.

• Super Moderators
Δημοσ.

ε και? έτσι και αλλιώς δεν έρχεται μέχρι τα σπίτια μας, μέχρι το dslam πάει όπως και όλων των άλλων παρόχων που προσφέρουν adsl2+

Δημοσ.

Παντως οταν εγω ειχα HOL ειχα τεράστια προβληματα (και δικτυο και με τους λογαριασμους). Με τη forthnet να μη το ματιασω δεν εχω προβληματα. Βασικα αυτο που εχω καταφερει ειναι να εχω σταθερο ιντερνετ και να μην ψαχνομαι καθε λιγο και λιγακι.

Τωρα για Χαλανδρι θα σε γελασω ομως μπορω να μαθω

Δημοσ.

Βασικά και forthnet - Hol είναι χάλια εγώ έχω Forthnet ο σερβερ είναι ακριβώς απο κάτω μου και απο ταχύτητα banana το ίδιο και η hol όλα εξαρτάται απο ΟΤΕ και απο τον χαλκό της γραμμής που έχεις

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Εγώ εχω hol (8αρα γραμμή οπότε δε ξέρω για τα 24κτλ). Απο πλευράς ταχύτητας είμαι οκ. Αποσυνδέσεις δεν έχει. Στις αρχές τις σύνδεσεις είχα προβλήματα με το τηλέφωνο αλλα το φτιάξανε αφου μου σπάσανε τα νευρα 1μήνα. [κάθε μέρα που μίλαγα με κάποιον "τεχνικο" έκανα και απο κανα δυο reset στις ρυθμίσεις του ρουτερ.. λολ] Για το τεχνικό τμήμα αυτό που λές ισχύει.. είναι λίγο δυσεύρετοι.. και οταν δεν μιλήσεις με κανονικό τεχνικό πρέπει να χεις τρελή υπομονή.

Δημοσ.

Forthnet χωρις σκεψη. Το εχω ξαναπει πως με hol ειχα τρομερα προβληματα επικοινωνιας με τους λογαριασμους. Η forthnet εχει βγαλει μια προσφορα τωρα που ειναι super νομιζω.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι για να νοιώσει από το Σεπτέμβριο τι εστί πιτάρισμα, που μπαίνουν συνέχεια νέοι συνδρομητές και αναβαθμίζει τα κυκλώματα για εξωτερικό με το σταγονόμετρο με αποτέλεσμα να "crashάρουν" λόγω φόρτου...

Δημοσ.

Σε ολες τις εταιριες μπαινουν καινουργιοι συνδρομητες δεν ειναι προβλημα της forthnet. Αυτη που θεωρω πως εκανε κατι ακραια ειναι η tellas-wind και πιστευω πως ειναι ενας απο τους λογους που τρεμοπαιζει η βιοσημοτητα της

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...