TRILOBYTER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Εχω χολ. ειναι καλη,οχι αποσυνδεσεις.. καλητερη απο την τελλας που ειχα.. φορθνετ δεν ειχα ποτε δεν ξερω..
damastes Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα δεν θα είναι δίλιμμα πλεον μιας και πάνε για συγχώνευση
alquiii Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 θα γινει συγχωνευση τελικα και σαν ονομα θα μεινει η forthnet.
Tigran Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ^ Ακριβώς αυτό. Ότι και να βάλεις, σε λίγο το ίδιο θα είναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 το έχουν διαψεύσει και οι 2 αυτό που λέτε...
soulnick Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 κανεις απο χαλανδρι να μας πει εντυπωσεις απο forthnet ή HOL? χαλανδρι κοντα στον μπουρμπουληθρα, για οσους γνωριζουν. στο δρομο δλδ που ενωνει τη μεσογειων με την παπανικολη. θα μετακομισω εκει κοντα σε κανα μηνα και λεω να κανω απο τωρα την αιτηση, μηπως και το εχω απο 1η σεπτεμβρη... στην παρουσα φαση εχω forthnet, ειμαι στη νεα σμυρνη κοντα στον αγιο σωστη, και η γραμμη ζητημα ειναι να εχει πεσει και 3 φορες τα τελευταια 3 χρονια με doubleplay.
Sreak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Εχω έναν φιλο που μενει εθνικης αντιστασεως κοντα στον μαγνητικο τομογραφο. Εισαι κοντα? Αν ειναι πες μου να ρωτησω και θα σου πω.
antbyron Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Απ' οτι γνωριζω η hol εχει το μεγαλυτερο δικτυο κορμου(οπτικων ινων) μετα τον ποτε Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 ε και? έτσι και αλλιώς δεν έρχεται μέχρι τα σπίτια μας, μέχρι το dslam πάει όπως και όλων των άλλων παρόχων που προσφέρουν adsl2+
Sreak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Παντως οταν εγω ειχα HOL ειχα τεράστια προβληματα (και δικτυο και με τους λογαριασμους). Με τη forthnet να μη το ματιασω δεν εχω προβληματα. Βασικα αυτο που εχω καταφερει ειναι να εχω σταθερο ιντερνετ και να μην ψαχνομαι καθε λιγο και λιγακι. Τωρα για Χαλανδρι θα σε γελασω ομως μπορω να μαθω
Sefiroth Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Βασικά και forthnet - Hol είναι χάλια εγώ έχω Forthnet ο σερβερ είναι ακριβώς απο κάτω μου και απο ταχύτητα banana το ίδιο και η hol όλα εξαρτάται απο ΟΤΕ και απο τον χαλκό της γραμμής που έχεις Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Εγώ εχω hol (8αρα γραμμή οπότε δε ξέρω για τα 24κτλ). Απο πλευράς ταχύτητας είμαι οκ. Αποσυνδέσεις δεν έχει. Στις αρχές τις σύνδεσεις είχα προβλήματα με το τηλέφωνο αλλα το φτιάξανε αφου μου σπάσανε τα νευρα 1μήνα. [κάθε μέρα που μίλαγα με κάποιον "τεχνικο" έκανα και απο κανα δυο reset στις ρυθμίσεις του ρουτερ.. λολ] Για το τεχνικό τμήμα αυτό που λές ισχύει.. είναι λίγο δυσεύρετοι.. και οταν δεν μιλήσεις με κανονικό τεχνικό πρέπει να χεις τρελή υπομονή.
Sreak Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Forthnet χωρις σκεψη. Το εχω ξαναπει πως με hol ειχα τρομερα προβληματα επικοινωνιας με τους λογαριασμους. Η forthnet εχει βγαλει μια προσφορα τωρα που ειναι super νομιζω. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ναι για να νοιώσει από το Σεπτέμβριο τι εστί πιτάρισμα, που μπαίνουν συνέχεια νέοι συνδρομητές και αναβαθμίζει τα κυκλώματα για εξωτερικό με το σταγονόμετρο με αποτέλεσμα να "crashάρουν" λόγω φόρτου...
Sreak Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Σε ολες τις εταιριες μπαινουν καινουργιοι συνδρομητες δεν ειναι προβλημα της forthnet. Αυτη που θεωρω πως εκανε κατι ακραια ειναι η tellas-wind και πιστευω πως ειναι ενας απο τους λογους που τρεμοπαιζει η βιοσημοτητα της Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.