Προς το περιεχόμενο

Πρώτο ραντεβού παίρνω δώρο;

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χοχο θυμηθηκα που ειχανε κανονισει να βρεθουνε απο νετ 2 γερμανοι και ο ενας μετα πηγε και του εκοψε το πεος και πηγε να το φαει

φανταζεσαι να σου τυχει και σενα κανενα ανωμαλος?

θα γελαω:lol:

Δημοσ.
χοχο θυμηθηκα που ειχανε κανονισει να βρεθουνε απο νετ 2 γερμανοι και ο ενας μετα πηγε και του εκοψε το πεος και πηγε να το φαει

φανταζεσαι να σου τυχει και σενα κανενα ανωμαλος?

θα γελαω:lol:

ααααααααααααααα καταραμενε τι λες βραδιατικα :X:X:X:X:X

Δημοσ.
την καταρα μου να εχεις :lol::lol:

μωρε την τυχη του Γερμανου να μην εχω και ολα τα αλλα

offtopic

το αλλο το εχεις ακουσει που λενε...το ιντερνετ ας σου πεσει,το πουλι να μην σου πεσει χαχα :lol::lol::lol:

Δημοσ.
μωρε την τυχη του Γερμανου να μην εχω και ολα τα αλλα

offtopic

το αλλο το εχεις ακουσει που λενε...το ιντερνετ ας σου πεσει,το πουλι να μην σου πεσει χαχα :lol::lol::lol:

νταξει μην τρελαινεσαι

παρε μια ζωνη αγνοτητας και θα εισαι μια χαρα σε περιπτωση που..

προτιμω να μ πεσει το πουλι παρα το νετ

Δημοσ.

α επισης μια φορα ειχα ακουσει για εναν ηλικιωμενο παντρεμενο που ψωνισε μια ιεροδουλη για ενα βραδυ και τον βρηκανε τον ανθρωπο μεσα στην μπανιερα με παγακια

του ειχανε κλεψει ενα νεφρο του

Δημοσ.

Πω ρε παίδες, θα βγω λίγο offtopic τώρα αλλά μου θυμίσατε θεϊκή ιστορία με chat καταστάσεις και ραντεβού. Μιλάμε τώρα ήταν εποχής 56άρη modem και mirc ,που msn και facebook.

Έρχοταν τώρα κολλητός στο σπίτι γιατί δεν είχε internet στο σπιτι και με το που του εδειξα chat καταστάσεις στο mirc δεν έλεγε να ξεκολλήσει. γνωρίζει κλασικά μια γκόμενα και μιλούσανε καθημερινά. Τότε ήταν και λίγο δύσκολα για να ανταλάξεις photos (ελέω ταχύτητας κλπ )για να μην μακρυγορώ κανονίζουν ραντεβού σε κάποιο σταθμό ησαπ. νομίζω ήταν βικτόρια η πετράλωνα... Γάτος εγώ του πετάω την ιδέα "ρε συ πες της οτι θα σκάσεις με ένα κόκκινο αμάξι και καλά και πήγαινε εσύ με το δικό σου (ήταν κίτρινο) να κοζάρεις κατάσταση. Άμα δεν λέει σήκω φύγε. Ε με τα πολλά με έψησε και πήγα μαζί του. Στήνουμε καρτέρι απέναντι απο το

σταθμό και περιμένουμε την μεγάλη στιγμή. Περνάει η ώρα και έχει κάμποσο κόσμο αλλά καμία κοπέλα δεν ταιριάζει στην περιγραφή. οπότε λέμε να περάσουμε με το αμάξι μπροστά από το σταθμό για αναγνώριση. Πάμε σιγά σιγά κοιτάμε αλλά τζίφος. Ξαφνικά σκάει μπροστά ένας τόφαλος. No offense αλλά πραγματικά ήταν τεράστια!!!! οπότε με το που περνάμε από μπροστά της (ήταν με μια φίλη) έπαιρνε τηλέφωνο και κάνει στην φίλη της "΄ετσι και δεν έρθει το παλιοαρx@#@#@ θα του γ@#@#@# ότι έχει και δεν έχει." Και ρε παιδιά μα το θεό παίρνει τηλέφωνο και βαράει το τηλέφωνο του φίλου μου και είμασταν μπροστά της!!!

Σκάλωνουμε όλοι και πριν προλάβει να αντιδράσει, του κάνω του φίλου μου "μαλάκα πάτα γκάζι να φύγουμεεεεεε!!!!!"

ΧΑΧΑΧΑΧΑ good times.

Δημοσ.
Πω ρε παίδες, θα βγω λίγο offtopic τώρα αλλά μου θυμίσατε θεϊκή ιστορία με chat καταστάσεις και ραντεβού. Μιλάμε τώρα ήταν εποχής 56άρη modem και mirc ,που msn και facebook.

Έρχοταν τώρα κολλητός στο σπίτι γιατί δεν είχε internet στο σπιτι και με το που του εδειξα chat καταστάσεις στο mirc δεν έλεγε να ξεκολλήσει. γνωρίζει κλασικά μια γκόμενα και μιλούσανε καθημερινά. Τότε ήταν και λίγο δύσκολα για να ανταλάξεις photos (ελέω ταχύτητας κλπ )για να μην μακρυγορώ κανονίζουν ραντεβού σε κάποιο σταθμό ησαπ. νομίζω ήταν βικτόρια η πετράλωνα... Γάτος εγώ του πετάω την ιδέα "ρε συ πες της οτι θα σκάσεις με ένα κόκκινο αμάξι και καλά και πήγαινε εσύ με το δικό σου (ήταν κίτρινο) να κοζάρεις κατάσταση. Άμα δεν λέει σήκω φύγε. Ε με τα πολλά με έψησε και πήγα μαζί του. Στήνουμε καρτέρι απέναντι απο το

σταθμό και περιμένουμε την μεγάλη στιγμή. Περνάει η ώρα και έχει κάμποσο κόσμο αλλά καμία κοπέλα δεν ταιριάζει στην περιγραφή. οπότε λέμε να περάσουμε με το αμάξι μπροστά από το σταθμό για αναγνώριση. Πάμε σιγά σιγά κοιτάμε αλλά τζίφος. Ξαφνικά σκάει μπροστά ένας τόφαλος. No offense αλλά πραγματικά ήταν τεράστια!!!! οπότε με το που περνάμε από μπροστά της (ήταν με μια φίλη) έπαιρνε τηλέφωνο και κάνει στην φίλη της "΄ετσι και δεν έρθει το παλιοαρx@#@#@ θα του γ@#@#@# ότι έχει και δεν έχει." Και ρε παιδιά μα το θεό παίρνει τηλέφωνο και βαράει το τηλέφωνο του φίλου μου και είμασταν μπροστά της!!!

Σκάλωνουμε όλοι και πριν προλάβει να αντιδράσει, του κάνω του φίλου μου "μαλάκα πάτα γκάζι να φύγουμεεεεεε!!!!!"

ΧΑΧΑΧΑΧΑ good times.

xaxaxaxaxaxa.επικο!!!το παιδι τι εγινε τελικα?ε

@author πουλαω μια κιθαρα..just in case που ξεμεινεις απο..."οργανα"

Δημοσ.
xaxaxaxaxaxa.επικο!!!το παιδι τι εγινε τελικα?ε

@author πουλαω μια κιθαρα..just in case που ξεμεινεις απο..."οργανα"

ένα θα σου πω. Έκανε καιρό να ξαναμπει σε chat..:-D:-D

Δημοσ.
Εγω παντως θα δισταζα να παω πριν μαθω καποια σιγουρα πραγματα για αυτην, γιατι πολλα γινονται τη σημερον ημεραν.

Πχ θα παρακολουθουσα το σπιτι της να δω τι παιζει και διάφορα άλλα τετοια για να δω αν ειναι "σωφρον" ή τιποτα υποπτη.

Ναι, διστάζουμε να πάμε σε κάποιον επειδή δεν τον ξέρουμε αλλά το stalking είναι φυσιολογικότατο. Χμχμχμχμχμχ.

Δημοσ.

αποτι φαινεται ομως δεν εκανε δουλεια ποντικι παραμενει ετσι? :lol:

υ.γ speed *** ** 26 ζειιιις? :X

---------- Προσθήκη στις 06:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:39 ----------

Αν δεν δείξει φωτό δεν πιστεύω τίποτα :lol:

+1 ακομα και ακεφαλη, και θα του πω εαν ειναι real...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...