Προς το περιεχόμενο

Πρώτο ραντεβού παίρνω δώρο;

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω παντως θα παρω την θετικη αποψη του πραγματος!!

ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ ΧΘΕΣ ΕΠΗΔΗΞΕ!!!

τωρα οτι και να λετε εσεις.... :P:p:p

ή τον .... αυτο που λες αποπανω .. :whistle:

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ελα ρε speedman_26.... ρε πουλακι μου... τι ξενερα ειναι αυτη τωρα??? κοιτα ποσες σελιδες εχουμε γραψει απο χθες... ειχαμε τρελη αγωνια σου λεω!!! :P:p

καλα και αυτη!!! ολο δουλευες εχει??? ε μα πια!!! :P:p:p

Δημοσ.
προβλημα υγειας.

τελος παντων ευχαριστω για την βοηθεια.

Περιοδος την πετυχε την καημενη και της χαλασε τα σχεδια.

Δημοσ.
μπα παιδες ξανα εφυγε πισω σημερα κατι σοβαρο συνεβη.

δεν προλαβα να την δω.

Απο την μια λυπαμαι για παρτη σου αλλα απο την αλλη μας δινεις την ευκαιρια να ερευνουσε το θεμα εις βαθος και να χυθει απλετο φως στην υποθεση σου :lol::lol:

Δημοσ.

φιλε μου συγνωμη που θα το πω, αλλα εδω η ιστορια ειναι πολυ σοβαρη, με την κακη εννοια ομως!

ετυχε κ διαβασα, αλλα κ εγραψα εδω μια λυση εχθες το βραδακι!

Απλα ομως η κοπελα σε δουλευει παρα πολυ χοντρα ομως!

Η ειναι παρα πολυ χοντρη κ χαλια μαπα ,κλπ, κ στελνει αλλης φωτος, η ειναι παρα πολυ κομπλεξικη για πολλα πραγματα , κ για την εμφανηση της, κ βεβαια παιζει ακομη να ειναι κ καποια αναπηρη, (ακουσα ιστορια προσφατα σχετικα,με μια πολυ ομορφη κοπελα,αλλα με σοβαρα προβληματα κινητικοτητας).

Λυπαμαι που σε προσγειωνω ετσι αποτομα, αλλα τα πραγματα ειναι σοβαρα κ πρεπει να την ξεχασεις συντομα). τα πολλα προβληματα υγειας αφορουν αυτη προσωπικα, κ ειναι πολυ σοβαρα.. εξου κ σου ειπε να συναντηθειτε σπιτι της! λογω του οτι μαλλον δεν μπορει να περπατησει...

Καλα οκ μια πολυ κακη σκεψη εκανα, αλλαολα πρεπει να τα περιμενεις καλε μου φιλε.. :)

Δημοσ.
φιλε μου συγνωμη που θα το πω, αλλα εδω η ιστορια ειναι πολυ σοβαρη, με την κακη εννοια ομως!

Η ειναι παρα πολυ χοντρη κ χαλια μαπα ,κλπ, κ στελνει αλλης φωτος, η ειναι παρα πολυ κομπλεξικη για πολλα πραγματα , κ για την εμφανηση της, κ βεβαια παιζει ακομη να ειναι κ καποια αναπηρη, (ακουσα ιστορια προσφατα σχετικα,με μια πολυ ομορφη κοπελα,αλλα με σοβαρα προβληματα κινητικοτητας).

Λυπαμαι που σε προσγειωνω ετσι αποτομα, αλλα τα πραγματα ειναι σοβαρα κ πρεπει να την ξεχασεις συντομα). τα πολα προβληματα υγειας αφορουν αυτη προσωπικα, κ ειναι πολυ σοβαρα..

μα και αυτινης της τυχαινει το προβλημα την ημερα που θα συναντηθειτε ;ελεος ... και μαλλον δεν θα ειναι για μια-δυο μερες ....:mad:

+φωνω με τον φιλο απο πανω

Δημοσ.

Λυπαμαι που σε προσγειωνω ετσι αποτομα, αλλα τα πραγματα ειναι σοβαρα κ πρεπει να την ξεχασεις συντομα). τα πολλα προβληματα υγειας αφορουν αυτη προσωπικα, κ ειναι πολυ σοβαρα..:)

????:shock::shock::shock:

Εισαι καλος μαντης. Δεν μου λες και τα νουμερα του τζοκερ με ΠΜ τωρα?:devil:

Δημοσ.

Λυπαμαι που σε προσγειωνω ετσι αποτομα, αλλα τα πραγματα ειναι σοβαρα κ πρεπει να την ξεχασεις συντομα). τα πολλα προβληματα υγειας αφορουν αυτη προσωπικα, κ ειναι πολυ σοβαρα.. εξου κ σου ειπε να συναντηθειτε σπιτι της! λογω του οτι μαλλον δεν μπορει να περπατησει...

Καλα οκ μια πολυ κακη σκεψη εκανα, αλλαολα πρεπει να τα περιμενεις καλε μου φιλε.. :)

Λιγο τραβιγμενο αλλα σε γενικες γραμμες εχεις δικιο

Δημοσ.

και εγω συμφωνω με τον okeano... ειναι βεβαια λιγο τραβηγμενο αλλα ρε παιδακι μου... τα προβληματα υγειας και τα "δε μπορω να σε δω, κατι μου ετυχε" καθε 3 και λιγο... εε αυτα ειναι λιγο περιεργα οπως και να το κανουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...