Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2 για MacOS X

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τον έχω πάρει εδώ και 2 χρόνια (έχοντας το SC2 στα υπόψιν!) και τον τελευταίο 1 τον έχει η μάνα μου να μπαίνει Facebook. /facepalm

Αν και για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω αν θα τα πηγαίνει καλύτερα από την 9400M στο MBP.

το δοκίμασες στον iMac να δεις πως παίζει;;

γαμώ την απεργία των βυτιοφόρων... Ακομα να το φερουν στην Πτολεμαΐδα..

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σε ποιο μακ τρεχει τελεια;

τo νεo imac

21.5 με ATI Radeon HD 4670 με 256MB of GDDR3 memory

και

3.06GHz i3

θα το παιζει FULL;

Δημοσ.

σε ποιο μακ τρεχει τελεια;

τo νεo imac

21.5 με ATI Radeon HD 4670 με 256MB of GDDR3 memory

και

3.06GHz i3

θα το παιζει FULL;

Δημοσ.

Λοιπόν η 8600m είναι καλύτερη της 330m στα windows και στο παλιό μου laptop έχω ακόμα vista!!!!!!!!!! Επιτέλους έπαιξα λίγο Starcraft 2 σαν άνθρωπος σε medium με σωστό fps. Η 330m χρειάζεται επειγόντως νέους drivers από nvidia, γιατί suckάρει bigtime!!!!!!!!!!! Απορώ μάλιστα γιατί ζω το παραμύθι με τους drivers της nvidia που όταν πας να τους βάλεις λένε ότι δεν αναγνωρίζουν την κάρτα μου! Τι είδους κλειδώματα και μπούρδες είναι αυτές; Το ίδιο θέμα δεν υφίσταται στο παλιό μου laptop!!! Και οι drivers από laptopvideo2go δε φάνηκε να βελτιώνουν την κατάσταση... Βέβαια με σπασμένο inf δεν ξέρω και τι παίζει...

Τελικά το παλιό μου mbp mid 2008 είναι ο καλύτερος υπολογιστής που έχω αγοράσει ποτέ! Με μία gpu που για την εποχή της ήταν καλή και που ακόμα κάνει τη δουλειά της με νέα games έστω και μετά από 2 χρόνια!!! Να μην καιγόταν κιόλας!!! (Αααα ρε @#$%#@% nVidia) Άσε που και ο διπύρηνος ο Intel τότε ήταν από τις πιο γρήγορες cpu για laptop!

Δημοσ.

για φουλ...

Mac Recommended System Requirements:

Intel® Core 2 Duo processor

4 GB system RAM

NVIDIA® GeForce® 9600M GT or ATI Radeon® HD 4670 or better

Δημοσ.

Επειδή δεν άντεχα να περιμένω να περάσει το ΣΚ για να μου έρθει το starcraft 2, το δανείστηκα από τον θειο για να δω πως τα πάει με την κάρτα γραφικών μου.

Έχουμε και λέμε στον iMac με 2.4 GHz 4GB ram και την ATI 2600 HD οι ρυθμίσεις που μου έβαλε μονό του είναι όλα low και παίζει στα 40 fps μέσο ορό ( από 25 μέχρι 60 πάει )..

Ευτυχώς που δεν κολλάει...

Δημοσ.

Ρε παιδιά κανένα Store που να το έχει διαθέσιμο και ετοιμοπαράδοτο?

Το πλαίσιο το έχει για Mac ας πούμε? :D :D :D

Στα πόσα ευρώ το δίνουν εδώ Ελλάδα?

Δημοσ.
H 330Μ δεν ειναι καλύτερη της 9600?

Σαφώς και είναι καλύτερη! Αλλά η 9600 μάλλον είναι πιο ώριμη στους drivers και ίσως έχει γίνει κάποιου είδους optimization για την κάρτα αυτή για να τη δίνουν στα recommended! Παρόλα αυτά μην κοροϊδευόμαστε κιόλας. Η 9600 είναι μια 8600, αλλά υπερχρονισμένη και δεν έχει ακουστεί να καίγεται κιόλας όπως η 8600! :lol:

Οι 8600m GT και η 9600 έχουν 32 shader cores, ενώ η 330m GT 48. Οπότε λογικά η 330m GT είναι η καλύτερη gpu στα macbooks. Έλα όμως που στην πράξη δεεε.... Βέβαια μην περιμένετε από την 9600 να βγάλει το starcraft 2 στο full. Αυτό μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να χαρακτηριστεί. Στα windows ας πούμε γιατί είναι recommended η 8800 GTX; Δλδ μια πολύ ισχυρή Desktop κάρτα;

Βασικά εγώ περιμένω ότι η 9600 θα παίζει καλά στο medium, ενώ στο high άγνωστο το τι θα βγει... Και αυτό στα windows με bootcamp. Το mac os x ούτε για πλάκα!!! Εκτός αν έχει γίνει κάποιο περίεργο optimization ειδικά για την 9600 που μάλλον το θεωρώ απίθανο!!! Μα καλά δεν υπάρχει κανείς με 9600 να μας δώσει μια άποψη; Και ίσως και fps? :-)

Γενικά πάντως πρέπει να ισχύει 330>9600>8600. Αν και η Apple θα μας τρελάνει με τους περίεργους και απαρχαιωμένους drivers που βάζει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Η 9600 είναι μια 8600, αλλά υπερχρονισμένη και δεν έχει ακουστεί να καίγεται κιόλας όπως η 8600! :lol:

η 9600 (η GT) είναι κλάσης ανώτερη από την 8600 (GTS), για την ακρίβεια είναι σαν μια Radeon 3870 που είναι λίγο χειρότερη από μια 8800 GT

πάντα για desktop κάρτες όχι mobile, δυστυχώς στις mobile το σύμπαν είναι πετσοκομμένο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...