Προς το περιεχόμενο

πώς ενεργοποιώ το paypal ;

Cernic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειμαι 18 χρονον και θα ηθελα να βγαλω μια paypal...τη πρεπει να κανω?τι να ζητησω απο τη τραπεζα και τι πρεπει να εχω για να μου τιν δωσουν?ειμαι ασχετος απο αυτα και οσο σε σχεση με τις τραπεζες εχω ενα βιβλιαριο στη eurobank....τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Βολευει και η τραπεζα. Θα παρεις μαζι σου παραμασχαλα την ταυτοτητα σου και θα πας να ζητησεις να σου βγαλουν μια προπληρωμενη καρτα. Αφου την βγαλεις θα πρεπει να φτιαξεις εναν λογαριασμο paypal οπου εκει θα εισαγεις και τον αριθμο της καρτας.

Αυτο και τελειωσες. Μετα το μονο που θα χρειαζεται να κανεις για αγορες μεσω paypal ειναι να εισαγεις τον κωδικο που εχεις φτιαξει στο paypal και αναλαμβανει αυτο να σε ενημερωνει και να σου στελνει αποδειξεις στο mail σου.

Δημοσ.

λογαριασμο paypal φτιαχνεις στο αντιστοιχο site παρεμπιπτοντως.. βαζεις τα στοιχεια σου οπως λεει ο φιλος και οπου υπαρχει δυνατοτητα πληρωμης μεσω paypal, κανεις login και πληρωνεις.. :-)

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια....κατι να ρωτισω ακομα?

πως θα βαζω χρηματα στην paypal μεσω ιντερνετ και πως θα βγαζω γιατι θελω να την χρισημοποιησω και για στοιχημα!

Δημοσ.

Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις διατραπεζικο συστημα για μια προπληρωμενη καρτα. Θα πρεπει να πηγαινεις στην τραπεζα και να βαζεις οσα λεφτα θελεις εσυ στην καρτα. Εμενα τουλαχιστον αρνηθηκαν να μου φτιαξουν λογαριασμο e-banking μονο για την καρτα.

Δημοσ.
ευχαριστω παιδια....κατι να ρωτισω ακομα?

πως θα βαζω χρηματα στην paypal μεσω ιντερνετ και πως θα βγαζω γιατι θελω να την χρισημοποιησω και για στοιχημα!

τα χρηματα που υπαρχουν στο λογαριασμου σου, αντιστοιχουν στα χρηματα που μπορεις να χρησιμοποιησεις μεσω paypal.

για το στοιχημα : αν υπαρχει επιλογη καταθεσης μεσω paypal. αφου φταξεις λογαριαμο paypal, πατας καταθεση μεσω του site, κανεις login στο λογαριασμο paypal (θα σε κανει forward αυτοματα στη σελιδα) και κανεις το Deposit (καταθεση) που θες

ΥΓ : καλο θα ειναι να φτιαξεις καινουριο τραπεζικο λογαριασμο (και καρτα electron εννοειται) οπου θα εχεις οσα λεφτα θες να χρησιμοποιεις στο ιντερνετ και να μη βαλεις την κανονικη σου καρτα

Δημοσ.

καταλαβα εγω πηγα σημερα στην τραπεζα και θα μου εκαναν αλλα ζητουσαν πολλα που δεν ειχα...αλλα θα μου εκαναν και μια πριπεηντ καπως ετσι για σηναλαγες μεσω ιντερνετ να μην το κανω λετε?

Δημοσ.

Αν είσαι πελάτης της eurobank, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Πηγαίνεις σε ένα κατάστημα και ζητάς κωδικό για Internet banking. Από το σπίτι σου μπορείς να ανοίξεις live λογαριασμό μέσω του οποίου μπορείς, εκτός από πληρωμές και άλλες κινήσεις να μεταφέρεις χρήματα και στην προπληρωμένη κάρτα που χρησιμοποιείς για το paypal.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

σας ευχαριστω παρα πολυ ολους...να στε καλα!

---------- Προσθήκη στις 19:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:33 ----------

ομως να βγαλω την πριπεητ τις eurobank η να χρησημοποιησω paypal?

τι ειναι καλητερο?

Δημοσ.

Για μενα καλυτερα prepaid. Για να ξερεις τι εχεις και τι δεν εχεις απο χρηματα (ειδικα αφου θα τζογαρεις κιολας).

Απο κει και περα, για να σου δωσω λιγα ακομη στοιχεια. Το paypal δεν θα το χρησιμοποιεις για καταθεση - αναληψη χρηματων. Θα χρησιμοποιειται καθαρα σαν μεσαζοντας. Δηλαδη, αφου βγαλεις την prepaid, απλα θα την εγγραψεις μεσα στο paypal, και οταν σε ενα site βλεπεις πληρωμη μεσω paypal, αυτο θα σημαινει οτι το paypal απλα θα τραβαει χρηματα απο την καρτα, και θα τα μεταφερει στο site.

Στο balance του paypal το ποσο που θα βλεπεις θα ειναι παντα 0.

Δημοσ.

θα βγαλεις χρεωστικη για να μην πληρωνεις 1-2ε που εχουν οι καταθεσεις στις προπληρωμενες...

επιπλεον θα μπορεις να κανεις καταθεση μεσω ΑΤΜ της τραπεζας που διαλεξες

Δημοσ.
θα βγαλεις χρεωστικη για να μην πληρωνεις 1-2ε που εχουν οι καταθεσεις στις προπληρωμενες...

επιπλεον θα μπορεις να κανεις καταθεση μεσω ΑΤΜ της τραπεζας που διαλεξες

Καταθεση κι εγω στην prepaid της Κυπρου, μεσω ΑΤΜ κανω.

Δημοσ.

Το καπελο ισχυει, αλλα ειναι πιστευω μια η αλλη.

Στη χρεωστικη, καποια στιγμη μεσα στο χρονο θα σου χρεωσουν λειτουργικα εξοδα λογαριασμου (μιας και συνδεεται με λογαριασμο ταμιευτηριου).

Στην prepaid (στην κυπρου που εχω εγω, για αλλες δεν ξερω), εχει 1 ευρω η καταθεση, οποτε αν βαλω 100 η 200 ευρω και μου φαει 1, κλαιν μαιν, στα ιδια ειμαι, και δεν μπλεκω με λογαριασμους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...