nikko46 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Εδώ και αρκετά χρόνια αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα στην καθημερινότητα μου... Γείτονας ραδιοερασιτέχνης, σχεδόν κάθε απογεματάκι αράζει και κάνει το μεράκι του. Παράλληλα με το μεράκι του όμως προκαλεί ενόχληση στη δική μου ψυχική ηρεμία... Κάθε φορά που ανοίγει εκείνο το ριμαδο-cb-vhf-uhf-dx και τι άλλο δε ξέρω, πέφτει η dsl μου και τον ακούω από το τηλέφωνο και τα ηχεία του pc... Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Υπάρχει καμία λύση άραγε (χωρίς διαπροσωπικά μπλεξίματα)???
downloader007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Εδώ και αρκετά χρόνια αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα στην καθημερινότητα μου... Γείτονας ραδιοερασιτέχνης, σχεδόν κάθε απογεματάκι αράζει και κάνει το μεράκι του. Παράλληλα με το μεράκι του όμως προκαλεί ενόχληση στη δική μου ψυχική ηρεμία... Κάθε φορά που ανοίγει εκείνο το ριμαδο-cb-vhf-uhf-dx και τι άλλο δε ξέρω, πέφτει η dsl μου και τον ακούω από το τηλέφωνο και τα ηχεία του pc... Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Υπάρχει καμία λύση άραγε (χωρίς διαπροσωπικά μπλεξίματα)??? Κανα Ρούμκωφ... Σοβαρά τώρα,πέστου την να ρυθμίσει τις αρμονικές του,αλλοιώς πας στους τσέους. *που δεν θα πας...
nikko46 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Κάτσε γιατί δε ξέρω από αυτά... Δλδ εδώ στο σπίτι είναι αδύνατον να κάνω κάτι.... Άμα ρυθμίσει αυτός τις αρμόνικες του, που δε ξέρω αν είναι και πρόθυμος να το κάνει, η κατάσταση θα βελτιωθεί? Προφανώς και δε θα πέσει καρφί... άμα γίνει κάτι τέτοιο μετά αρχίζουν άλλα χαζογειτονίστικα...
Whiteyez Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Ήρεμα και πολιτισμένα πας και του λές ότι όταν ανοίγει το μαραφέτι του έχεις πρόβλημα με τις συσκευές σου, και να το κοιτάξει.
pournaras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Συνηθως οταν μιλαμε για ραδιοερασιτεχνες, μιλαμε για πολυ συνειδητοποιημενα ατομα, τα οποια κατα 99.99% θα ψαξουν αμεσως και θα διορθωσουν το προβλημα. Αν βεβαια μιλαμε για ξεχασμενο τυπο απ' το '80 που ακομη κανει αφιερωσεις στην Κουλα γιατι ειναι πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος, τοτε η κατασταση ειναι δυσκολη.
Adon1s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Συνηθως οταν μιλαμε για ραδιοερασιτεχνες, μιλαμε για πολυ συνειδητοποιημενα ατομα, τα οποια κατα 99.99% θα ψαξουν αμεσως και θα διορθωσουν το προβλημα.Αν βεβαια μιλαμε για ξεχασμενο τυπο απ' το '80 που ακομη κανει αφιερωσεις στην Κουλα γιατι ειναι πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος, τοτε η κατασταση ειναι δυσκολη. xaxaxaaxa πλακα πλακα ανεκαθεν μου αρεσε η ιδεα του ερασιτεχνικου ραδιοφωνου πλεον ομως μεσω ιντερνετ μπορεις να το κανεις.....το καλο ειναι οτι ειναι ΣΧΕΤΙΚΑ ευκολο,το κακο οτι πρεπει να κανεις διαφημιση το καλο με το παραδοσιακο ειναι η ρομαντικοτητα που τουλαχιστον εμενα μου βγαζει,το καλο οτι αν κανεις καλα την δουλεια,θες δε θες η γειτονια θα σε ακουει λιγο οφφ θεματος, τι μηχανηματα χρειαζεσαι για ερασιτεχνικο ραδιοφωνο γειτονιας?
kage Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 αυτους που ειναι στο ιντερνετ δεν τους ακουει κανενας σε συγκριση με οσους εχουν ινετ,φαντασου σε ποιον θα απευθυνεσε αν εκπεμπεις μολις σε λιγα κμ απο το σπιτι σου και σε περιεργη συχνοτητα...
downloader007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 xaxaxaaxa πλακα πλακα ανεκαθεν μου αρεσε η ιδεα του ερασιτεχνικου ραδιοφωνου πλεον ομως μεσω ιντερνετ μπορεις να το κανεις.....το καλο ειναι οτι ειναι ΣΧΕΤΙΚΑ ευκολο,το κακο οτι πρεπει να κανεις διαφημιση το καλο με το παραδοσιακο ειναι η ρομαντικοτητα που τουλαχιστον εμενα μου βγαζει,το καλο οτι αν κανεις καλα την δουλεια,θες δε θες η γειτονια θα σε ακουει λιγο οφφ θεματος, τι μηχανηματα χρειαζεσαι για ερασιτεχνικο ραδιοφωνο γειτονιας? Αυτό που περιγράφεις δεν λέγεται ραδιοερασιτεχνισμός.Ραδιοπειρατεία λέγεται. Το θέμα είναι να μην σε ακούν όλοι και ιδιαίτερα οι τριγύρω,αλλά μόνο αυτοί που θες (κατευθυνόμενη εκπομπή) και όσο το δυνατόν μακρύτερα από σένα. Και με 10€ μπορεί να σ' ακούσει η Μαριγούλα στο απέναντι μπαλκόνι,αλλά έχουν εφευρεθεί και τα τηλέφωνα.
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 γιατι δεν ζητάς λίγη βοήθεια από την ΕΕΤΤ? νομίζω οτι αυτοι ειναι αρμοδιοι...
nikko46 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 hmm... εχεις δικιο. θα το δοκιμασω! εχω και καιρο να τον πετυχω στο δρομο να του το κουβεντιασω... θα ποσταρω για νεοτερα! ευχαριστω για τις συμβουλες. Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.