randy1989 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Καλησπερα. Σήμερα ήμουν σε έναν φίλο και φτιάχναμε το Pc του. Το συνδέσαμε αλλά μόλις πατάγαμε το κουμπί εκκίνησης τίποτα. Εννοείται ότι το έχουμε συνδεδεμένο στην πρίζα και το τροφοδοτικό ανοικτό, αλλά.... Το 8πινο καλώδιο δεν έφτανε και επειδή δεν βρίσκαμε 8πινη επέκταση πήραμε δύο τετράπινες. Με αυτές που δοκιμάσαμε στην αρχή δεν έπαιζε(δεν εφάρμοζαν και καλά κιόλας). Μετά για να συνδέσω το 8πινο που δεν έφτανε, έπρεπε να βγάλω την κάρτα γραφικών. Την έβγαλα, και έβαλα το κανονικό 8πινο. Πάλι δεν παίζει. Μήπως φταεί ότι δεν είναι τώρα η κάρτα γραφικών πάνω? Δεν ξέρω...Μπορεί βέβαια να έχει γίνει και κανα λάθος στα καλώδια. Πάρτε μια φοτο από το πως είναι το Pc μέσα τώρα. Uploaded with ImageShack.us
randy1989 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Εξηγώ απο πάνω... Λες όμως αν υπήρχε να εκκινούσε?
kosmasgr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Ξανατσέκαρε τα καλώδια ένα - ένα , μαζί και αυτά που είναι για τα led και startup σύμφωνα με το manual της μητρικής και βάλε και την κάρτα γραφικών.
RcManiac Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Γιατι χωρις καρτα γραφικων δεν ξεκιναει η motherboard ?
randy1989 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δεν πειράζει να μην βλέπουμε, αφού αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βρούμε ποιο είναι το πρόβλημα. Οκ θα κοιτάξω τα καλώδια και θα σας πω σε λίγο.
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 μπιπ για το post κανει? πιστευω ειναι το πιο απλο διαγνωστικο για το αν εχει ξεκινισει το pc σωστα...
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μήπως αυτά τα 4πίνα είναι μονο για PCI-E κάρτα γραφικών? Η mobo αυτή νομίζω έχει και ένα delay 5-10 sec μέχρι να ανοίξει στο αρχικό boot.Το λαμπάκι στην mobo ανάβει ?
randy1989 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 μπιπ για το post κανει? πιστευω ειναι το πιο απλο διαγνωστικο για το αν εχει ξεκινισει το pc σωστα... Μήπως αυτά τα 4πίνα είναι μονο για PCI-E κάρτα γραφικών?Η mobo αυτή νομίζω έχει και ένα delay 5-10 sec μέχρι να ανοίξει στο αρχικό boot.Το λαμπάκι στην mobo ανάβει ? Δεν άναβε ούτε το λαμπάκι ούτε πόσταρε η μητρική. Τέλος πάντων θέλω να ευχαριστήσω τον kosmasgr που με φώτισε να πάω να κοιτάξω το manual της μητρικής γιατί τα έβαλα όπως ήταν στην δική μου. Απερίσκεπτος εγώ.... Το Pc εκκίνησε τελικά με επιτυχία. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
kosmasgr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Πολλοί την πατάνε με τα μικρά καλωδιάκια για τα led και το start up και τα βάζουν όπως να ναι Βάλε και κάρτα γραφικών να δουμε τι φοράει
randy1989 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 To πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν μπορώ να βάλω την κάρτα γραφικών γιατί από κει περνάει το 8πινο και είναι τεντομένο για να φτάσει. Χρειάζομαι μια επέκταση (8πινη) για να μπορέσω να το περάσω απο πίσω...Οι δύο τετραπινες που πήρα δεν κάνουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.