Προς το περιεχόμενο

Τι λεει το SONY VIVAZ PRO ?

antbyron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oπως προδιαθετει και ο τιτλος ενδιαφερομαι να αγορασω smartphone και απο την μεχρι τωρα ερευνα που εχω κανει, το συγκεκριμενο φαινεται ελκυστικο.

Για την τιμη του(320 απο skroutz) δειχνει να προσφερει αρκετα(διαθετω μεχρι 300-350) .

Με ενδιαφερει η υποστηριξη keybord οπως επισης και η tv out.

Θα με ενδιεφερε και η καλη αναλυση πραγμα που δεν φαινεται να εχει.

θα με ενδιεφερε και η ταχυς αποκριση οθονης και κινητου πραγμα για το οποιο δεν γνωριζω

Στα ζητουμενα ειναι η ευκολια του λειτουργικου(τι λενε τα symb?), γενικως θα ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω 3g και δεν εχω διαθεση και χρονο για να ασχοληθω παραπολυ.

οποιος εχει εμπειρια απο το συγκεκριμενο κινητο ας καταθεσει την αποψη του.

Η αν εχετε καποια αλλη προταση ?

ευχαριστω παιδες!

Δημοσ.
http://www.skroutz.gr/s/88886/Samsung-I8000-Omnia-II-8GB.html

Προσωπικά σε αυτό θα πήγαινα...

το εχω δει και φαινεται καλο, αλλα στα - το wm και διαφορα σχολια που εχω ακουσει για την αποκριση

thanks

βεβαια η amoled πρεπει να σκιζει.

---------- Προσθήκη στις 23:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:49 ----------

καμια αλλη γνωμη!

Δημοσ.

πηγα και το ειδα απο κοντα και μου φανηκε μικρο το vivaz

Επισης βρηκα ενα φιλο και επαιξα λιγο με το sasmung omnia II i8000 και δεν με ενθουσιασε

Δημοσ.

ότι πάρεις εφόσον έχει οθόνη αφής κοίτα είναι τεχνολογίας capasitive αλλιώς μην ασχοληθείς.

Για μένα πάρε Android κινητό και όχι symbian - wm 6.5

Εξαιρετική ειναι η τιμή του HTC desire στον γερμανό στα 400. Ξεφεύγεις αλλά αξίζει

Δημοσ.
ότι πάρεις εφόσον έχει οθόνη αφής κοίτα είναι τεχνολογίας capasitive αλλιώς μην ασχοληθείς.

Για μένα πάρε Android κινητό και όχι symbian - wm 6.5

Εξαιρετική ειναι η τιμή του HTC desire στον γερμανό στα 400. Ξεφεύγεις αλλά αξίζει

Μαλλον για το desire με βλεπω αλλα τα θεωρω πολλα για κατι που δεν θα εκμεταλευτω αρκετα ωστε να δικαιολογει τα χρηματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...