Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ποια είναι η χαζομάρα με τους manager;
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Φαντάζομαι εννοεί τα εξωφρενικά ποσά που ζήταγαν οι ατζέντηδες για να κλείσουν/ανανεώσουν συμβόλαια? Δεν έχω ιδέα αν φτιάχτηκε. Στο changelog νομίζω ότι δεν αναγράφεται κάτι σχετικό. Απλώς κάπου διάβασα ότι -τουλάχιστον για τους Έλληνες διεθνείς- κάπως μειώθηκαν τα ποσά που ζητάνε.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αφού τελικά αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα. Το ότι σου ζητάνε αρχικά μεγάλα ποσά, δε σημαίνει ότι δε δέχονται και με πολύ μικρότερα. Πολύ συχνά και στη μισή τιμή! Άντε καλά, όχι ακριβώς "δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα", αλλά είναι πολύ μικρότερο απ' ότι νομίζαμε. Εγώ τα προβλήματα που έχω παρατηρήσει ήταν στα Clauses (έχω πουλήσει πολλούς παίχτες με 50% From Next Sale και δεν αποδίδονται πάντα στον Καίσαρα αυτά που του ανήκουν) και στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων που ακυρώνονται κάθε φορά την τελευταία μέρα. Τελικά το ξεπέρασα και το δεύτερο πρόβλημα, με περισσότερα χρήματα. Αλλά έχω την εντύπωση ότι τα χρήματα που επενδύθηκαν την πρώτη φορά, πήγαν στο πηγάδι. Λες και αν επενδύσεις στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεών σου και δεν την ολοκληρώσεις, οι εγκαταστάσεις γίνονται όπως ήταν. Μικροπροβληματάκια τώρα, υπήρχαν. Ιδιαίτερα στις συζητήσεις με τους παίχτες, όπου πχ σου ζητούσανε να φύγουν, προσπαθούσες να τους πουλήσεις και το status τους πήγαινε σε "δε θέλει να φύγει από την ομάδα". Επίσης, είχα έναν Αργεντίνο κεντρικό αμυντικό που του άρεσε στην ομάδα, ήταν παιχταράς και ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ για μισό χρόνο, οι αντίπαλοι έβγαζαν ανακοίνωση "must be stopped" και η ψυχολογία του πήγαινε στο ναδίρ, ενώ όλη η ομάδα ήταν Superb. Άσε που δεν ανέβαινε με τίποτα η τιμή του. Αναγκάστηκα να τον πουλήσω 2 εκατομμύρια, ενώ πήγαινε άνετα για 5 εκατομμύρια, μιας και είχε εξελιχθεί πλήρως και είχε κάτσει αρκετά χρόνια στην ομάδα (Favorite Club και εγώ Favorite Person), με ανανέωση συμβολαίου κάθε χρόνο. Τουλάχιστον είχε και αυτός ρήτρα 50% From Next Sale.
Anubis13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είμαι σίγουρος αν κάτι τέτοιο δεν ίσχυει απόλυτα. Γίνεται κεντρικός μέσος στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και σε ηλικία 32 να ζητάει 25% αύξηση αποδοχών ενώ δεν παίζει βασικός? Τέσπα βάζουμε το patch και βλέπουμε
Fever Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς μετά και το νέο patch το θέμα με τα εξωφρενικά ποσά και τους manager παραμένει...
speedy23 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης, είχα έναν Αργεντίνο κεντρικό αμυντικό που του άρεσε στην ομάδα, ήταν παιχταράς και ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ για μισό χρόνο, οι αντίπαλοι έβγαζαν ανακοίνωση "must be stopped" και η ψυχολογία του πήγαινε στο ναδίρ, ενώ όλη η ομάδα ήταν Superb. Αυτο γινοταν και σε μενα επισης με τον Τορες.Πριν απο καθε ματς εβγαινε ο αντιπαλος και ελεγε οτι πρεπει να τον σταματησουν παση θυσια και απο superb το morale γινοταν very poor.Ας ειχε σκοραρει και χατ τρικ στο προηγουμενο ματς,καθε φορα τα ιδια.Τραγικα πραγματα και δεν μιλαμε για οποιονδηποτε παιχτη.Ασε που επαιζα με εναν μπροστα και ηταν ο μονος επιθετικος που μπορουσε να σκοραρει με συνεπεια.
GamerManiac Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Αλλαγές με το πατσακι είδαμε;Βελτιωθηκαν κάποια πράγματα;
Fuel7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Αντιμετωπίζω κάποιό πρόβλημά με τα Football Manager 2010-2011.Προσπάθησα να τα εγκαταστήσω στον η/υ, πράγμα το οποίο έγινε κανονικά.Απο τήν στιγμή που έγινε η εγκατάσταση και προσπάθησα να τρέξω το παιχνίδι, παρατήρησα οτι ναι μέν το παιχνίδι τρέχει κανονικότατα αλλα σε καμμία περίπτώση δέν εμφανίζονται το πληκτρολογιο και ο κερσοράς του πληκτρολογιου στο περιβαλλον του παιχνιδιου(Χρησιμοποιω το ΜS wireless comfort Keyboard 5000 και MS Wireless Mouse 5000)Εκανα απεγκατάσταση και επανέγκατάσταση το παιχνίδι και δοκίμασα να παίξω το παιχωίδι ξανά, και εμφάνισε τα ακριβώς ίδια χαρακτιριστικά.Δοκίμασα μ'ενα παλιό ποντίκι και πληκτρολόγιο, αλλα δύστήχώς δεν έχώ δεί και τώρα κάτι που να το διορθώνει ή να λύνει το πρόβλήμα.Ετσί δέν μπορώ να παίξω το παιχνίδι ουε κάν να το παραμετροποιήσω.Υπαρχει κανείς που να ξέρει εάν υπαρχει κάποια λύση η καποιά διόρθωση πάνω σε αυτό;;Υπόψην οτι το Πληκτρολόγιο Ποντίκι, παίζει άψογα σε σε περιβαλλόν Windows. Ευχαριστώ πολύ και και Χρονια πολλά σε όλους
Fuel7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ακόμα δέν μπορώ να χρησιμοποιήσω το παιχνιδι, οτι και εάν κάνω! ;-(
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Είναι πολύ περίεργο το πρόβλημά σου... Όλα λειτουργούν κανονικά υπό άλλες συνθήκες, παρά μόνο μέσα στο παιχνίδι; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι όταν ξεκινάς το παιχνίδι, να προσέχεις να έχεις τη γλώσσα στα Αγγλικά. Βέβαια τα συμπτώματα αν την έχεις στα Ελληνικά, είναι άλλα από αυτά που περιγράφεις, αλλά και πάλι... Άλλα παιχνίδια έχεις εγκατεστημένα; Τρέχουν καλά, λειτουργούν όλα; Φαίνεται να υπάρχει κάποια παραξενιά/παρεμβολή από άλλο πρόγραμμα. Πόσο μάλλον που σου συμβαίνει σε δύο εκδόσεις του FM.
explorer21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Εάν το τρέχεις σε fullscreen δοκίμασε να το βάλεις windowed και θα φτιάξει.Το ποντίκι δουλεύει αλλά δεν φαίνεται ο κέρσορας,οπότε πρέπει να το κουνήσεις μέχρι να πετύχεις τις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.