Προς το περιεχόμενο

προβλημα με νοκια Ν 95 8GB

jimmys31

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από φίλο μου προχθές αγόρασα ενα νοκια ν 95 8 gb το οποίο ηταν στο κουτί του .

το προβλημα μου ειναι οτι δεν αναγνωρίζεται απο τα windows vista που εχω στο pc μου .. το imei ειναι σωστο ((ιδιο με αυτο στο κινητό )) οτι και να εκανα δεν μπορεσα να το αναγνωρίσει το pc .. στο κινητο στα εργαλεια στην συνδεση οταν το παταω μου γραφει οτι δεν υπαρχει υποστηριξη για pc προσομοιωτή .. σα ς παρακαλω οποιος ξερει να μου πει τι πρεπει να κανω…

ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμμ. Οταν συνδεεις το usb με το PC δεν σου πεταγεται ενα μενου που να λεει πως θελεις να συνδεθει? Eιναι σιγουρα αυθεντικο και οχι κλωνος ε?

Περασε απο το cd που ειχε μεσα την εφαρμογη Nokia Pc Suite, ή ακομα καλυτερα κατεβασε την απο την ιστοσελιδα της Νοκια γιατι φανταζομαι θα εχει βγει νεα εκδοση, και δοκιμασε μετα να το συνδεσεις.

Δημοσ.

αυτο δεν το ξερω αν ειναι ενας καλος κλονος .. μου ειχαν πει για το ιμει το οποιο οντος υπαρχει και στο κινητο αλλα και στο αυτοκολιτο στην μπαταρια απο πισω ..Ουτε και με τα προγραμματα της νοκια δεν εγεινε τιποτε... η τελευταια μου λυση ειναι η αναβαθμηση μπας και απο εκει διορθωθει το προβλημα ...

Αν ειναι ενας καλος κλονος πως θα το δω??? Αυτος που μου το εδωσε ειναι φιλος μου και συναδερφος και δεν το ειχε φορτισει καθολου .....

---------- Προσθήκη στις 12:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:22 ----------

στο κινητο παιταγεται το μενου που θελω να συνδεθω .... οτι συνδεθεικε usb τι το κινητο φορτιζει .... αλλα τιποτε αλλο

• Moderators
Δημοσ.

[/color]στο κινητο παιταγεται το μενου που θελω να συνδεθω .... οτι συνδεθεικε usb τι το κινητο φορτιζει .... αλλα τιποτε αλλο

Ωπα!

Tα Ν95 ΔΕΝ φορτιζουν μεσω usb. Αν ισχυει αυτο που λες (οτι σου βγαζει μηνυμα φορτισης) τοτε πολυ απλα ειναι κλωνος και του το δινεις πισω.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο σου λεω, δεν μπορει να γραφει πως ο φορτιστης usb συνδεθηκε (ασχετως αν φορτιζει τελικα ή οχι η συγκεκριμενη συσκευη που εχεις στα χερια σου) διοτι το αυθεντικο Ν95 ΔΕΝ εχει φορτιστη usb.

Πατησε *#0000# στην αρχικη οθονη και πες μου τι θα βγαλει.

Aν μπορεις τραβα μια φωτογραφια με το μενου του και ανεβασε την εδω για να δουμε αν ειναι κλωνος.

Δημοσ.

v2.0918.0.01

05-15-2009

ρμ-355

νοκια ν95(11)

---------- Προσθήκη στις 13:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:42 ----------

RM-355

Nokia

Δημοσ.

N95-1 (original N95) = RM-159

N95-2 (N95 8GB) = RM-320

N95-3 (N95 NAM) = RM-160

N95-4 (N95 8GB NAM) = RM-421

N95-5 (N95 China) = RM-245

N95-6 (N95 8GB China) = RM-321

απλα ειναι κλωνος φιλε μου..

• Moderators
Δημοσ.

Yup, fake...

Ελπιζω 1) Ο φιλος σου να μην το ηξερε.

2) Να το παρει πισω.

3) Να μην εδωσες πολλα χρηματα.

Δημοσ.

ασε τοσα χρηματα που εδωσα ...... ειδα στο youtube το ((κανονικο )) και δεν βρισκω καμια μα καμια διαφορα .. αν εμπενε και στο pc δεν θα ειχα κανενα προβλημα ..... Θα εχει αραγε και 8gb ????? η θα ειναι μουφα???

• Moderators
Δημοσ.
ασε τοσα χρηματα που εδωσα ...... ειδα στο youtube το ((κανονικο )) και δεν βρισκω καμια μα καμια διαφορα .. αν εμπενε και στο pc δεν θα ειχα κανενα προβλημα ..... Θα εχει αραγε και 8gb ????? η θα ειναι μουφα???

Δεν ξερω αν εχει 8gb. Μπορει ναι, μπορει οχι. Παντως οι λογοι για τους οποιους δεν πρεπει να κρατησεις εναν κλωνο ειναι περισσοτεροι απο τους οποιους πρεπει να τον κρατησεις. Κατ'αρχην δεν ξερεις τι sar εχει. Δεν θα μπορεις να βαλεις εφαρμογες. Θα δυσκολευτεις να το συνδεσεις στον υπολογιστη (καλη ωρα). Αν παθει τιποτα θα δυσκολευτεις να το επισκευασεις. Γενικα δεν εμπιστευομαι τους κλωνους.

Το οτι φαινεται ιδιο με το αυθεντικο δεν σημαινει πως ειναι και ιδιο.

Σε καθε περιπτωση γιατι ασχολεισαι και δεν το επιστρεφεις απλως στον φιλο σου?

Δημοσ.

ειδη αυριο το επιστρεφω .... μαλλον την πατησε σε μαγαζι και γνωστο ..... οσον αναφορα εχω αλλο και ειμαι λατρης του windows mobile εχω ενα htc το οποιο και δεν το αλαζω με τιποτε .......

• Moderators
Δημοσ.
ειδη αυριο το επιστρεφω .... μαλλον την πατησε σε μαγαζι και γνωστο ..... οσον αναφορα εχω αλλο και ειμαι λατρης του windows mobile εχω ενα htc το οποιο και δεν το αλαζω με τιποτε .......

Μπορεις να αναφερεις το ονομα του καταστηματος? Αν ειναι οντως μεγαλο δεν ειναι λογικο να πουλαει κλωνους.

Δημοσ.

δεν το λεω .........το παιδι το πειρε σε αναβαθμηση και επιδωτηση .. αλλα επειδη ειχε το ifone μου το εδωσε με κοστος τα χρηματα που ειχε δωσει σαν διαφορα το εχω στο κουτι του με τα παντα μαζι ... και ολα ΝΟΚΙΑ OPOTE ......παντος δεν εδωσα πολλα ..........

• Moderators
Δημοσ.

Xμμμ πηρε με επιδοτηση ενα κινητο το οποιο με μια προχειρη αναζητηση δεν πωλειται πια απο wind, vodafone, cosmote. Και λογικο, διοτι ειναι παλιο. Κατι δεν παει καλα. Να φανταστω αποδειξη δεν σου εδωσε ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...