Προς το περιεχόμενο

Μηχανακι στα 16

windsfury

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους!

Ειμαι 16 ετων και ειναι εδω και χρονια το ονειρο μου να ανεβω σε δικυκλο! Ηρθε η ωρα λοιπον να κανω τα απαραιτητα μαθηματα και να παρω το δικο μου 50ρακιιι! :-D

Απλες αποριες τωρα:

Α)Ποσο θα κοστισουν τα οτι μαθηματα και το διπλωμα για 50ρι? Τι πρεπει να κανω; Τι θα χρειαστω;

Β) Θελω να βρω ενα φτηνο μεταχειρισμενο 50cc, εχω γυρω στα 500-600 ευρω ηδη, και οτι παραπανω μαζεψω θα πανε σε εξοδα για το α) Τι μου προτεινετε; Πως θα αποφυγω να με πιασουν κορόιδο;

Οποια βοηθεια ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

δεν θελει μαθηματα το διπλωμα για 50 αρι παπι,το διπλωμα το βγαζεις στη τροχαια (εκτος αν εχουν αλλαξει τωρα τα πραγματα)

τα παραβολα θα πληρωσεις, δεν ειναι πολυ ακρυβα

με 600€ παιρνεις καινουριο παπι

Δημοσ.

Αν δεν εχεις εμπειρια ειναι δυσκολο να βρεις μεταχειρισμένο..

Βρες καποιον που ξερει να πάτε μαζί... το 98% των μεταχειρισμένων ειναι χρέπια!!!

Εγω επειτα απο 4 βδομάδες καθημερινου ψαξιματος βρηκα κάποιο μηχανάκι μεταχειρο που αξίζει σχετικά!

Δημοσ.

Για το δίπλωμα 50αριού θα χρειαστεί να διαβάσεις το μεγάλο κλασσικό βιβλίο με τα σήματα και το μικρό της μηχανής. Θα πας στην αστυνομία να σου δώσουν λίστα με τα χαρτιά που χρειάζεσαι για το δίπλωμα. Θα σου στοιχίσουν όλα 80-100 ευρώ. Θα εξεταστείς γραπτά σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής μέσα στην αστυνομία. Επίσης πρέπει να πας στην αστυνομία με το δικό σου 50αρι και δικό σου κράνος και θα σε βάλει κάποιος μπάτσος να κάνεις ένα τετράγωνο και οκ. Μαθήματα δεν χρειάζεται να κάνεις. Το αγοράζεις και μαθαίνεις μόνος σου.

Αν διαθέτεις 600ε υπολόγισε 200 για δίπλωμα και κράνος, καμιά 70αρα για ασφάλεια και με τα υπόλοιπα ένα μεταχ. γιαπωνέζικο παπί. :)

Δημοσ.

μπα μπορει να εχει φερει κανενας κανα μηχανακι και να σε βαλουν να κανεις με εκεινο βολτα στην αστυνομια

παντος μιν πας με δικο σου παπι γιατι θα σου πουν να το δοσεις και στους αλλους να εξεταστουν

Δημοσ.

Αχ αναγαλιασα τωρα! Περιμενα οτι θα μου εβγαινε ο κουκος αιδονι!

Ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ για τις απαντησεις σας, κατατοπιστικες μπορω να πω! Αρα αμα παρω κατι καινουριο θα πρεπει να βρω καμια 200ρια ακομη για διπλωμα + κρανος...Να περιμενω να μαζεψω ή να παω για μεταχειρισμενο οπως ελεγα? Τι με συμφερει καλυτερα?

Και τωρα λιγα λογια για μενα:

Μενω στην πρωτευουσα και φανταζομαι ειμαι απο κεινους τους λιγους συνειδητοποιημενους εφηβους που δεν θελουν το μηχανακι για να κανουν μ**ια η καγκουριες, αλλα μου ειναι απαραιτητο για τις μετακινησεις μου (ε, οχι οτι δεν θα πηγαινω και βολτα με την κοπελια ;) ) Απλως, τα δουλεψα αυτα τα λεφτα στις διακοπες και δεν θελω καμια στραβη απο το πουθενα, καταλαβαινετε...

Επισης, ξερει κανεις αν χρειαζεται συγκαταθεση και απο τους 2 γονεις ή μονο απο τον 1? Γιατι κατι τετοιο εχω ακούσει...

Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

να παρεις και ενα κρανακι ομως για την κοπελια.Φαντασου να γλιτωσεις εσυ και να χτυπησει αυτη..

Δημοσ.

Χρειάζεσαι και απο τους δύο γονείς σου την υπογραφή τους.

Άντε καλά αποτελέσματα, πάντα κράνος, σύνεση και προσοχή στο 110%.

Δημοσ.

βρες ενα που να σ αρεσει μετα κοιτας για μτχ.

απλα να ξερεις οτι με 200ε θα το κανεις καινουργιο και πιο γρηγορο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...