lexmark Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Καλημερα σας! Εχω 2 φυλλα excel. Στο 1ο καταχωρω καποια πραγματακια με πολλες πολλες λεπτομερειες και εχω κανει ενα hyperlink για να μου ανοιγει το 2ο φυλλο το οποιο και εκτυπωνω μετα. Αυτο που θελω ειναι, αν γινεται, καθε φορα που πατω τον υπερσυνδεσμο να παιρνει αυτοματα ημερομηνια (την τρεχουσα καθε φορα) το 2ο φυλλο. Υπαρχει καποιος τροπος? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
johnny21a Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Στο κελι που θες να εμφανιζεται η ημερομηνια χρησιμοποιησε την συναρτηση Now, γραψε δηλαδη στο περιεχομενο του κελιου: >=NOW()
lexmark Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ωχ!! Αυτο μου βγαζει και την ωρα. Edit: ok! Το βρηκα! Εβαλα το >=TODAY() Thnx johnny21a!
johnny21a Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Sorry, my bad, στην θεση της NOW χρησιμοποιησε την TODAY
sculper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 υπάρχει κάποια εντολή....που πχ όταν φτάσει κανά μήνα πριν την ημερομηνία που έχω βάλει να μου βγάλει κάποιο alert ή να μου αλλάξει χρώμα?? το θέλω για κάποια πιστοποιητικά που λήγουν και θέλω όταν ανοίγω το xls να μου βγάζει κάποιο alert! μάλιστα αν μου το έβγαζε χωρίς καν να το ανοίξω ακόμη καλύτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.