Προς το περιεχόμενο

Πιστωτικη καρτα

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Δεν ειχα ποτε μου και δεν ετυχε να εχει καποιος απο την οικογενεια πιστωτικη καρτα για να ξερω και πολλα πραγματα.Με ενδιαφερει για αγορες μεσω ιντερνετ κυριως αλλα και γιατι δεν μου αρεσει να εχω πανω μου πολλα μετρητα οταν παω για ψωνια κτλπ.Υπαρχει καποια με διεθνη αναγνωριση ωστε να ισχυει για αγορες απο αλλες χωρες?Με τα επιτοκια τι παιζει και αλλες λεπτομεριες?Οποιος εχει διαθεση και γνωριζει ας με βοηθησει λιγο.

Δημοσ.

Με λίγα λόγια, ότι πιστωτική και να πάρεις Visa/MasterCard παίζει παντού.

Επιτόκια εξαρτάται την τράπεζα αλλά περίπου στο 16% με τις τελευταίες αυξήσεις αν δε κάνω λάθος (ήταν 14.75)

Η μοναδική λεπτομέρεια για την πιστωτική (που πολλοί ακόμα δεν ξέρουν πως δουλεύει) είναι ότι στην ουσία σου δίνει "δανεικά" για μέχρι και 45 (περίπου) ημέρες, (αναλόγως πότε εκδίδεται ο λογαριασμός) όπου και πρέπει να ξεχρεώσεις όλο το ποσό αλλιώς τοκίζεται.

Αν την θες απλά για να μη κουβαλάς μετρητά πάνω σου, τότε και η Visa Electron (χρεωστική, απλά συνδέεται με τον λογαριασμό σου) σου κάνει. Αν δε θες να την δίνεις από εδώ και εκεί υπάρχει το paypal ενώ η Πειραιώς έχει την webuy που την φορτίζεις (αλλά σε χρεώνει)

Δημοσ.

Χρεωστικη πιστευω ειναι η καλυτερη λυση.

Φυσικα αν θες να ψωνιζεις με "αερα" τοτε αναγκαστικα πας στην πιστωτικη

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μηπως γνωριζει κανεις περι πιστωτικων καρτων για φοιτητες?? Εψαξα λιγο και ειδα πως πολλες τραπεζες εκδιδουν πιστωτικες καρτες με μικρο σχετικα οριο χρηματων για φοιτητες!

Χρειαζεται να εχεις εισοδημα?? Οποιος μπορει ας γραψει καποιες πληροφοριες

ευχαριστω!

Δημοσ.

Για να βγάλεις φοιτητική πιστωτική χρειάζεσαι βεβαίωση σπουδών ή πάσο. Εισόδημα ή εκκαθαριστικό δεν χρειάζονται. Ανάλογα με την τράπεζα, το πιστωτικό όριο είναι αρκετά χαμηλό. Αν θυμάμαι η CITI δίνει το περισσότερο με 1,000€.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...