Προς το περιεχόμενο

"windows detected a hard disk problm"

greg3301

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε φορα που μπουταρουν τα windows (home premium 7) μου βγαζει οτι εχει προβλημα ο δισκος, σημειωτεων ειναι καινουργιο το μηχανημα (3 ημερων! κ ο δισκος WD 500GB black) παιζει να ειναι καμμια "βλακεια' των windows 7 ή υπαρχει πραγματι προβλημα...το χει αντιμετωπισει καποιος απο σας...tnx in advance.

Δημοσ.

Τα windows το μόνο που κάνουν είναι να διαβάζουν το S.M.A.R.T. status του δίσκου.

Κάνε ένα Quick Test με το Data Lifeguard Diagnostic της WD και αν σου εμφανίσει ένδειξη Bad Status... Επιστροφή στο κατάστημα απ' όπου το αγόρασες για αντικατάσταση.

Υ.Γ. Αν επιβεβαιωθεί το πρόβλημα (μιάς και ο δίσκος είναι μόνο 3ών ημερών).. εγώ λέω να τους τον τρίψεις στα μούτρα κιόλας.. περίσσοτερο για παραδειγματισμό και πρόληψη !!

Δημοσ.

Test Option: QUICK TEST

Model Number: WDC WD5001AALS-00E3A0

Unit Serial Number: WD-WCATR1597381

Firmware Number: 05.01D05

Capacity: 500.11 GB

SMART Status: FAIL

Test Result: FAIL

Test Error Code: 06-Quick Test on drive 1 did not complete! Status code = 04 (Unknown failed test element), Failure Checkpoint = 96 (Unknown Test) SMART self-test did not complete on drive 1!

Test Time: 17:46:36, July 28, 2010

ουτε το τεστ δεν μπορει να τελειωσει...φευγω για εσοπ.........!!!!

τωρα θα μ αρχισουν τα ντραβαλα να δεις εκει, μα μου..

Δημοσ.
Test Option: QUICK TEST

Model Number: WDC WD5001AALS-00E3A0

Unit Serial Number: WD-WCATR1597381

Firmware Number: 05.01D05

Capacity: 500.11 GB

SMART Status: FAIL

Test Result: FAIL

Test Error Code: 06-Quick Test on drive 1 did not complete! Status code = 04 (Unknown failed test element), Failure Checkpoint = 96 (Unknown Test) SMART self-test did not complete on drive 1!

Test Time: 17:46:36, July 28, 2010

τωρα θα μ αρχισουν τα ντραβαλα να δεις εκει, μα μου..

τριξτους τα δόντια.......

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι, το αν ο δισκος ειναι προ-σκασμενος ή θα σκασει εντος τριων ημερων ειναι υποχρεωμενοι να το γνωριζουν στο e-shop?

Ή μηπως θελετε εναν εναν τους δισκος πριν σας τους δωσουν να τους ανοιγουν και να τους χρησιμοποιουν μονοι τους για λογους "τεσταρισματος"?

Δημοσ.

Νομίζω οτι κάνανε τα σχόλια, περισσότερο προϊδεασμένοι άσχημα για την αντιμετώπιση απο το service και πιθανή αντικατάσταση του δίσκου (έχουν άδικο; ), παρά για το οτι φταίει το e-shop που ο δίσκος βγήκε προβληματικός

Δημοσ.

cool guys...αν μη τι αλλο τα παιδια στο front office ειναι πολυ ευγενικα κ εξυπηρετικα, το θεμα ειναι τι γινεται με τα policies της εταιρειας στο θεμα του πιθανου πιστωτικου, σε υποχρεωνει να παρεις κατι αλλο ή δινεις λογαριασμο κ στα καταθετουν...για το 2ο το χω τσεκαρει κ το κανουν στο pc1, μαλιστα μου εκανε εντυπωση οτι στις 11 το πρωι εδωσα το λογαρισμο κ στις 3 που κοιταξα στο ebanking ειχαν πιστωσει το ποσο!

Δημοσ.

Κανονικά έχεις δικαίωμα να πάρεις τα λεφτά σου πίσω εφόσον δεν σε ικανοποιεί το προιόν. Επίσης είναι

υποχρεωμένοι στην άλλη περίπτωση να στον αντικαταστήσουν με ίδιο ή εφάμιλο ή καλύτερο προιόν εφόσον δεν έχουν διαθέσιμο. Τάχω δει και ακούσει όλα βέβαια από καταστήματα και υπαλλήλους αλλά πάντα όταν επέμενα η δουλειά γινότανε.

Δημοσ.

Αγνοώ το τρολάρισμα από τον highlander και περνάω στο κυρίως μενού (χωρίς το bold κομμάτι τολμώ να πω ότι θα το θεωρούσα καλοπροαίρετο χιούμορ).

Γιατι, το αν ο δισκος ειναι προ-σκασμενος ή θα σκασει εντος τριων ημερων ειναι υποχρεωμενοι να το γνωριζουν στο e-shop?

Να σου πω την αλήθεια μιας και μιλάμε για όλοκαινούργιο προιόν.. εμπιστεύομαι περισσότερο το guality control της WD ότι δεν θα έστελνε "σκασμένο" δίσκο παρά το οποιοδήποτε κατάστημα, με τις "προσεκτικές" τους μεταφορές ας πούμε.. ή το κατά πόσο ο δίσκος ήταν όντως καινούργιος και ότι δεν "ξαναπάσαραν" προιόν από αντικατάσταση άλλου πελάτη.

Και George μην μου πείς ότι αυτά δεν γίνονται.. γιατί γίνονται και μάλιστα συστηματικά. Μια έρευμα σε διάφορα forums το αποδεικνύει. Δεν πέφτουμε τόσο συχνά από τα σύννεφα πλέον. Προσωπικά εγώ προτιμώ να είμαι με το μέρος αυτού που πληρώνει και τελικά παίρνει έναν χαλασμένο δίσκο και τείνει να ταλαιπωρείται.

Οπότε "τρίψτο" στα μούτρα τους εσύ προληπτικά (εντάξει με ευγενικό αλλά αποφασιστικό τρόπο)... είναι πολύ πιθανό αυτοί να ξέρουν γιατί το κάνεις.. και γενικά αρκετά πιο πιθανό να εξυπηρετηθείς τίμια και σε εύλογο χρονικό διάστημα.

τωρα θα μ αρχισουν τα ντραβαλα να δεις εκει' date=' μα μου..

[/quote']

greg3301 εκτύπωσε την αναφορά που μας έστειλες εδώ από το διαγνωστικό και δώστην μαζί με τον δίσκο όταν τον στείλεις για έλεγχο στο κατάστημα. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα.. θα πρέπει να σου αντικαταστήσουν τον δίσκο.

Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να δεις ποια τιμή στο SMART βγαίνει "εκτός ορίων"...

Δημοσ.

κοιτα, ο δισκος ηταν σφραγισμενος στην αντιστατικη σακουλα που εχουν, αν τωρα εχουν μηχανημα κ θερμοκολουν τη σακουλα να κλεινει ετσι, τι να πω...δεν το νομιζω παντως...το θεμα ειναι οτι απο χθες το απογευμα δεν με πηραν τηλ/μηνυμα...κ λιγο πριν που μιλησα με το σερβις μου παν δεν το χουν δει ακομα...τοση δουλεια εχουν πια...την αλλη φορα τους ειχα γυρισει ενα τροφοδοτικο κ σε 4 ςρες μου χε ερθει μηνυμα αντικαταστασης...αυτο που "βρωμαει" ειναι μηπως "ψαχνουν" για refurbish μια κ ο δισκος εχει εξαντληθει κ μαλλον δεν θελουν να που το πιστωσουν...εχετε αναλογη εμπειρια απο το χρονικο που μεσολαβει...

Δημοσ.

Λοιπον, με πηραν μολις απο εσοπ γιανα με εκνευρισουν, ο υπαλληλος μου προτεινε να παρω τον GREEN WD μαλιστα λεει ειναι καλυτερος γιατι εχει 640GB...με δουλευει κανονικα ε, ασε που εκανε 61 ευρω ο BLACK 500GB κ ο GREEN 54...τι να πω ας μου προτειναν κατι στα ιδια χρηματα!!!! Ασε που οταν του ειπα για επιστροφη χρηματων μου ειπε οτι εχουν περασει 14 μερες απ την αγορα, πραγματι η αγορα εγινε 10 ιουλιου, αλλα η τοποθετηση εγινε το προηγουμενο Σ/Κ μια κ περιμενα να μαζεψω τα υπολοιπα κομματια του νεου υπολογιστη...τι να πω, αυτο που φοβομουν εγινε...δεν θελουν ουτε πιστωτικο να μου δωσουν να διαλεξω κατι αλλο...πρεπει να μιλησουν λεει με τα κεντρικα κλπ κλπ....παιδες HELP!

Δημοσ.

Τι σχέση έχουν οι 14 μέρες με την εγγύηση, έλεος. Παρτους τηλέφωνο και πες τους αν δεν μου δώσετε τον ίδιο ή πιστωτικό θα κάνω καταγγελία στην γενική γραμματεία καταναλωτή, Ινκα κλπ. Ψάξε στο φόρουμ για eshop υπάρχουν πολλά παρόμοια θέματα που θα δείς ακριβώς τι να τους πεις. Μου αρέσει που λέγαμε έφτιαξε και να μην είμαστε αρνητικοί.....

Μιλα και με WD απευθείας ίσως βγάλεις άκρη.

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.

Τι σχέση έχουν οι 14 μέρες με την εγγύηση, έλεος. Παρτους τηλέφωνο και πες τους αν δεν μου δώσετε τον ίδιο ή πιστωτικό θα κάνω καταγγελία στην γενική γραμματεία καταναλωτή, Ινκα κλπ. Ψάξε στο φόρουμ για eshop υπάρχουν πολλά παρόμοια θέματα που θα δείς ακριβώς τι να τους πεις. Μου αρέσει που λέγαμε έφτιαξε και να μην είμαστε αρνητικοί.....

Μιλα και με WD απευθείας ίσως βγάλεις άκρη.

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.

Μάντης κακών ? .... τυχαίο ? Δεν νομίζω ! :fear:

Μην δεχτείς τον Green που σου προτείνουν. Προτεινέ τους να σου δώσουν τον επόμενο διαθέσιμο Black (έστω πληρώνοντας την διαφορά από τα 61€) ή αλλιώς να κόψουν τον π0πό τους να σου βρουν τον ίδιο 500άρι.

Αν δεν τον βρούν πες τους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτείς άλλο προιόν χαμηλότερης αξίας από τα 61€ και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σου πιστώσουν το ποσό για να τελειώνει εδώ η ιστορία.

Που καταντήσαμε όμως παιδιά... να "ψαχνόμαστε" με το ΙΝΚΑ και την γενική γραμματεία καταναλωτή.. για ελαττωματικό δίσκο που αγοράστηκε πριν 2 βδομάδες και στοιχίζει 61€ :cry:

Όπως λέει και ο damastes... 5 χρόνια είναι η εγγύηση όχι 14 μέρες ! Έλεος με το δούλεμα ! Σκέψου δηλαδή να χάλαγε στον 1 χρόνο.. τι θα σου έλεγαν τότε ? Θα σου έδιναν τον αντίστοιχο δίσκο που θα ήταν... ένα USB flash των 2Giga? :lol: Για γέλια και για κλάματα.

Δημοσ.

Μάντης κακών ? .... τυχαίο ? Δεν νομίζω ! :fear:

Μην δεχτείς τον Green που σου προτείνουν. Προτεινέ τους να σου δώσουν τον επόμενο διαθέσιμο Black (έστω πληρώνοντας την διαφορά από τα 61€) ή αλλιώς να κόψουν τον π0πό τους να σου βρουν τον ίδιο 500άρι.

Αν δεν τον βρούν πες τους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτείς άλλο προιόν χαμηλότερης αξίας από τα 61€ και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σου πιστώσουν το ποσό για να τελειώνει εδώ η ιστορία.

Που καταντήσαμε όμως παιδιά... να "ψαχνόμαστε" με το ΙΝΚΑ και την γενική γραμματεία καταναλωτή.. για ελαττωματικό δίσκο που αγοράστηκε πριν 2 βδομάδες και στοιχίζει 61€ :cry:

Όπως λέει και ο damastes... 5 χρόνια είναι η εγγύηση όχι 14 μέρες ! Έλεος με το δούλεμα ! Σκέψου δηλαδή να χάλαγε στον 1 χρόνο.. τι θα σου έλεγαν τότε ? Θα σου έδιναν τον αντίστοιχο δίσκο που θα ήταν... ένα USB flash των 2Giga? :lol: Για γέλια και για κλάματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...