lionheart75 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807404 Είναι το νέο μοντέλο της NEOTION (NP4+ FTA) και αποτελεί την εξέλιξη της NP4. Aπο ψάξιμο στο skroutz που έκανα είναι η φθηνότερη τιμή αυτή τη στιγμή στην αγορά. Παρήγγειλα ήδη μία και σήμερα θα την έχω για μια http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40a656a-review-20080605115.htm που είναι συμβατή στη λίστα. Πιστεύω πως η τιμή της είναι πολύ καλή για κάποιον που αφενός η τηλεόρασή του υποστηρίζει τέτοιες κάρτες και αφετέρου διότι γλυτώνεις επιπλέον συσκευές (αποκωδικοποιητή) , επιπλέον καλώδια και κοντρόλ. Την έχει δοκιμάσει κάποιος τη συγκεκριμένη κάρτα σε αυτό το μοντέλο της Samsung για να μας πεί ή γενικότερα την έχει δοκιμάσει να ξέρουμε αν αξίζει? Ευχαριστώ φίλοι μου.
kotikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Eχω την ιδια tv και με ενδιαφερει η καρτα αλλα απο οτι ακουω εχει αρκετη καθυστερηση στην αλλαγη καναλιων και καποια αλλα θεματα με τις samsung αλλα και καποιες αλλες τα οποια μαλλον οφειλονται στα mpeg 2 της ερτ 'Καποιοι σε samsung τηλεορασεις αφαιρουν τα mpeg 2 της ερτ και δεν εχουν αλλο προβλημα εκτος της καθυστερησης στην αλλαγη καναλιων. Επισης η majar, η εταιρεια που φερνει την καρτα αναφερει οτι ειναι σε κουτι(blister) ενω το eshop την εχει σκετη(bulk). Παντως αναμενω εντυπωσεις σου και με την συγκεκριμενη tv μιας που με ενδιαφερει και εμενα.
petla Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 την πήρα και εγώ από το eshop , σ' εμένα πάντως δουλεύει τέλεια σε μια παλιά sony kdl 32u2000
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807404Είναι το νέο μοντέλο της NEOTION (NP4+ FTA) και αποτελεί την εξέλιξη της NP4. Aπο ψάξιμο στο skroutz που έκανα είναι η φθηνότερη τιμή αυτή τη στιγμή στην αγορά. Παρήγγειλα ήδη μία και σήμερα θα την έχω για μια http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40a656a-review-20080605115.htm που είναι συμβατή στη λίστα. Πιστεύω πως η τιμή της είναι πολύ καλή για κάποιον που αφενός η τηλεόρασή του υποστηρίζει τέτοιες κάρτες και αφετέρου διότι γλυτώνεις επιπλέον συσκευές (αποκωδικοποιητή) , επιπλέον καλώδια και κοντρόλ. Την έχει δοκιμάσει κάποιος τη συγκεκριμένη κάρτα σε αυτό το μοντέλο της Samsung για να μας πεί ή γενικότερα την έχει δοκιμάσει να ξέρουμε αν αξίζει? Ευχαριστώ φίλοι μου. Αυτη τη λιστα συμβατοτητος που μπορουμε να την βρουμε ? Εχω μια 47αρα LG Καλες αυτες οι καρτες και γλυτωνουμε χειριστηρια αλλα με αποκωδικοποιητη μπορουμε να συνδεσουμε εξωτερικο δισκο κα να γραψουμε απο την tv.
Alxnks Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Αυτη τη λιστα συμβατοτητος που μπορουμε να την βρουμε ? Εχω μια 47αρα LG http://www.digas-service.gr/product/receiver/90-cammpeg4.html
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 http://www.digas-service.gr/product/receiver/90-cammpeg4.html Ευχαριστω.Αυτο που λεει στις LG οτι Είναι πικανόν να χρειαστε firmware update από τον καταςκευαστη. Firmware update σε εκδοση V.3.51.01 σε ολα τα μοτελα τηλεορασεων LG πως γινεται ?
lionheart75 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δεν ξέρω παιδια, έχω αμφιβολίες καθώς έχω διαβάσει αλλού ότι υπάρχουν προβλήματα με τις Samsung τηλεοράσεις ενώ σε Lg και άλλες, η κάρτα παίζει απροβλημάτιστα. Αυτή η καραμέλα περί παραεισαγωγής και μαιμού καρτών θεωρώ πως είναι καθαρά για γέλια. Ίδιες κάρτες είναι και αυτές που δίνονται μεσα στο blister και αυτές που δίνονται bulk. Ίδιο τσιπάκι έχουν. Υπάρχει μια διαμάχη της εταιρείας που τις φέρνει και τις διοχετεύει στην αγορά στα 45+ ευρώ και των υπολοίπων που την φέρνουν με παραεισαγωγή και την πουλάνε φθηνότερα. Δεν θα μπώ σε αυτή τη διαμάχη λοιπόν και δεν με ενδιαφέρει, εμένα σαν καταναλωτή με ενδιαφέρει η τιμή. Επίσης, απο όσο ξέρω, 2 χρόνια εγγύηση έχει παντού. Στο θέμα μας, Θα την πάρω για να δοκιμάσω και ότι γίνει, να πάρω αποκωδικοποίητη (επιπλέον συσκευή δλδ) απλά δεν παίζει, καθώς έχω πήξει στις συσκευές, δεν χωράει άλλη μία και δεν επιθυμώ άλλο κοντρόλ. Εγγραφή προγράμματος απο τα ψηφιακά Digea μπορείς να κάνεις και με άλλο τρόπο αν έχεις ένα htpc στην Tv και μία κάρτα τηλεόρασης σε αυτό. Το θέμα είναι να βλέπεις ψηφιακή τηλεόραση χωρίς να επεμβαίνει το pc σε αυτό ή κάποιος αποκωδικοποιητής. Aυτό επιθυμώ εγώ καθώς διαφορετικά δεν έχω πρόβλημα. Θα την δοκιμάσω λοιπόν σήμερα και θα σας πώ εντυπώσεις με την Samsung LE40A656.
Alxnks Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω.Αυτο που λεει στις LG οτι Είναι πικανόν να χρειαστε firmware update από τον καταςκευαστη. Firmware update σε εκδοση V.3.51.01 σε ολα τα μοτελα τηλεορασεων LG πως γινεται ? παρακαλω γινεται οπως και γι αυτο: http://lgusb.wikispaces.com/ - Put the file in a USB stick on a folder called LG_DTV (big letters) and connect the USB stick on your TV - Go to MENU - OPTION and then press FAV 7 times - Then you will be prompted if you want to install firmware - Press YES and wait for the process to finish. αρκει να βρεις το καταλληλο firmware καπου (λογικα δεν θα ειναι δυσκολο να εντοπιστει καπου στο ιντερνετ). βασικα...http://lgusb.wikispaces.com/Firmware+Updates
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 παρακαλω γινεται οπως και γι αυτο: http://lgusb.wikispaces.com/ - Put the file in a USB stick on a folder called LG_DTV (big letters) and connect the USB stick on your TV - Go to MENU - OPTION and then press FAV 7 times - Then you will be prompted if you want to install firmware - Press YES and wait for the process to finish. αρκει να βρεις το καταλληλο firmware καπου (λογικα δεν θα ειναι δυσκολο να εντοπιστει καπου στο ιντερνετ) Σε ευχαριστω. ---------- Προσθήκη στις 13:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:20 ---------- Εγγραφή προγράμματος απο τα ψηφιακά Digea μπορείς να κάνεις και με άλλο τρόπο αν έχεις ένα htpc στην Tv και μία κάρτα τηλεόρασης σε αυτό. Εχω κατι τετοιο αλλα θελω και καρτα tv για mpeg4 που να δεχεται προγραμματισμο εγγραφης.
kamui Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Παιδιά στο link Που δώσατε http://www.digas-service.gr/product/receiver/90-cammpeg4.html βλέπω πως η εταιρεία βγάζει 3-4 προϊόντα διαφορετικά. Μπας και παίζει τίποτα με το τρόπο που παίρνει το MPEG4, το κωδικοποιεί και το στέλνει στη TV ?
vasilis1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 το γραφει ξεκαθαρα, για συστηματα κρυπτογραφησης (συνδρομητικων υπηρεσιων ) ειναι τα άλλα (irdeto,viaccess κλπ)ειναι τα άλλα
NaGR Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Θα την δοκιμάσω λοιπόν σήμερα και θα σας πώ εντυπώσεις με την Samsung LE40A656. θα μας βοηθήσεις πάρα πολύ. αν μπορείς τσέκαρε αν παρουσιάζει το φαινόμενο να κολλάει η εικόνα μετά απο ζαππινκ 5-6 καναλιών. διαβάζω οτι αυτό είναι το κύριο πρόβλημα στις Samsung.
lionheart75 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Παιδιά πλήρη απογοήτευση... Ενώ η Samsung LE40A656 είναι (υποτίθεται) συμβατή κανονικότατα σύμφωνα με τη λίστα του κατασκευαστή της συγκεκριμένης κάρτας δυστυχώς δεν δουλεύει σε εμένα. Για την ακρίβεια μόλις την τοποθετήσεις στο slot αρχίζουν να κολλάνε τα κανάλια της ERT ψηφιακή και να κάνουν τα τρελά τους, δλδ μικρά κολλήματα σε άσχετες χρονικές στιγμές και κάποιες αλλοίωσεις στην εικόνα αραιά και πού. Μόλις την βγάλεις απο την υποδοχή τα mpeg 2 παιζουν πάλι κανονικά. Αυτό με τα κολλήματα σε τηλεοράσεις samsung με την neotion np4+ το είχα διαβάσει και σε άλλα φόρουμ όμως δεν περίμενα ότι δεν θα παίζει και καθόλου. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αν αφαιρέσεις τα ψηφιακά της ΕΡΤ και κάνεις λίστα αγαπημένων μόνο με τα κανάλια της Digea δεν έχεις πρόβλημα ούτε με καθυστερήσεις ούτε με κολλήματα. Αυτό είχα σκοπό να κάνω και εγώ εφόσον τα έπιανα όμως πρώτα τα κανάλια... Όμως δεν είναι συμβατή η συγκεκριμένη κάρτα στην LE40A656, τουλάχιστον όχι στη δικιά μου αφού προσπαθώ απο τις 5 το απόγευμα να βγάλω άκρη με της ρυθμίσεις της DTV και δεν βρίσκει τίποτα είτε κατα την αυτόματη είτε κατα τη χειροκίνητη σάρωση εκτός των mpeg 2 της ERT. Η τηλεόραση δε, αναγνωρίζει κανονικότατα την κάρτα στο συγκεκριμένο CI menu. Για να βεβαιωθώ λοιπόν ότι δεν έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη κάρτα που πήρα σήμερα, την έδωσα πρίν λίγο σε ένα φίλο μου που παιδευόταν και αυτός μαζί μου, προκειμένου να την δοκιμάσει σε μία sony hd ready (KDL26S2000) παλιότερο μοντέλο απο τη δικιά μου. Με πήρε προ ολίγου και μου είπε ότι παίζει χαρτί κανονικά στη Sony. Plug n play χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα άλλο. Άρα η κάρτα δεν έχει πρόβλημα και η LE40A626 δεν είναι συμβατή όπως αναφέρει ο κατασκευαστής της neotion. Ελπίζω να βοήθησα. ΄
eliask Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Σχετικά με την επίσημη αντιπροσωπεια ειχα και έγω την ίδια απορία . Τους έστειλα email ρωτωντας για το έαν ειναι γνησιο το προιον που δίνεται σε συκευασία bulk και η άπαντηση τους ήταν πως το συγκεκριμένο καταστημα που αναφέρθηκα δεν έιναι συνεργάτης τους ..... Οταν λοιπόν ρώτησα έαν αυτο σημαινει πως το προιον δεν είναι γνήσιο δεν μπήκαν καν στο κόπο να απάντησουν με ότι μπορεί να σημαινει αυτό.... Σχετικά με τη λίστα συμβατότητας . Το έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικές samsung (είναι στη λίστα συμβατότητας ) Στο σπίτι μου που πιανει καθαρα και ημητό και πάρνηθα έπεζε κανονικά . Στο πατέρα μου που πιανει απο Παρνηθα και στο εξοχικό παρουσιαζε κολήματα . Δεν ξέρω έαν λέω βλακεία αλλά ίσως να έχει να κανει με την έκπομπή σημάτος απο το κέντρο που πέρνουμε σήμα . ( Η πάρνηθα νομίζω δεν έκπεμπει ακομα digea )
Alxnks Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 στο site που εχω δωσει παραπανω για πληροφοριες συμβατοτητες, ειχα παρει και τηλεφωνο και μιλησα γιατι εψαχνα για του πατερα μου τη 40αρα που δεν εχει mpeg4 και μου ειπαν οτι για samsung γενικα υπαρχουν προβληματα και οτι μπορουν να στειλουν μια καρτα κι αν οντως δεν δουλευει, τοτε την επιστρεφεις πισω και παιρνεις εναν εξωτερικο δεκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα