Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με τη λίστα συμβατότητας . Το έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικές samsung (είναι στη λίστα συμβατότητας ) Στο σπίτι μου που πιανει καθαρα και ημητό και πάρνηθα έπεζε κανονικά . Στο πατέρα μου που πιανει απο Παρνηθα και στο εξοχικό παρουσιαζε κολήματα . Δεν ξέρω έαν λέω βλακεία αλλά ίσως να έχει να κανει με την έκπομπή σημάτος απο το κέντρο που πέρνουμε σήμα . ( Η πάρνηθα νομίζω δεν έκπεμπει ακομα digea )

Το θέμα με την δικιά μου samsung είναι ότι ενώ υπάρχει στη λίστα συμβατότητας δεν την υποστηρίζει. Δεν πιάνει κάν τα κανάλια της Digea....

Μένω Αργυρούπολη.

Επίσης αν η κάρτα είχε πρόβλημα ή τελοσπάντων είναι μαιμού, παραεισαγωγής ή whatever , (πράγμα που δεν ισχύει και όλο το νταβαντούρι με την... επίσημη... γίνεται για τα φράγκα και μόνο), δεν θα δούλευε απροβλημάτιστα, πανεύκολα και κυριολεκτικά plug n play στην Sony του φίλου που παραθέτω παραπάνω.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι του την έδωσα να την δοκιμάσει χωρίς καν να τσεκάρω την "Λιστα Α-Συμβατότητας" !!

Δημοσ.

Παιδες μην κολλατε, σε samsung δεν δουλευει σωστα σε ΚΑΝΕΝΑΝ, προς στιγμην δεν υπαρχει λυση. Παντα θα κολλαει στην εναλλαγη mpeg2 σε mpeg4 και το αντιστροφο. Ολες οι καρτες ιδιες ειναι, απλα οι εισαγωγες ειναι διαφορετικες και απο διαφορετικους προμηθευτες.

Δημοσ.
Παιδιά πλήρη απογοήτευση...΄

Δοκιμασε να πιασεις τα καναλια της digea(στισ συχνοτητες 46 & 47) πριν βαλεις την καρτα.

Σε αυτη την περιπτωση θα εχεις ηχο και οχι εικονα και θα εμφανιστει ενα μηνυμα

οτι δεν υποστηριζεται hd σημα.(εφοσον λαμβανεις σημα απο Υμηττο)

Αφαιρεσε τα καναλια της ert και μετα βαλε την καρτα της neotion.

Δημοσ.

Την πήρα και εγώ και την έβαλα σε Lg5600 και δούλεψε κατευθείαν. Μόνο που κάνει να αλλάξει κανάλι 4 δευτερόλεπτα. Κολλάει μόνο αν από Digea πας σε ΕΡΤ digital και ξανά πίσω αλλά όχι πάντα. Αν κολλήσει πρέπει να την κλείσεις την TV και να την ξανανοίξεις.

Δημοσ.

Την πήρα και εγώ και την έβαλα σε Lg5600 και δούλεψε κατευθείαν. Μόνο που κάνει να αλλάξει κανάλι 4 δευτερόλεπτα. Κολλάει μόνο αν από Digea πας σε ΕΡΤ digital και ξανά πίσω αλλά όχι πάντα. Αν κολλήσει πρέπει να την κλείσεις την TV και να την ξανανοίξεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

την πηρα και εγω και δουλεψε στη LG 19 3050 [τουλαχιστον ετσι γραφει απο πισω η tv]

για τον φιλο γιαννης πλατανο:

http://www.lg.com/gr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=19LG3050&matchedModelCode=NOT_MATCHED&searchEngineModelCode=19LG3050&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile#

edit: τωρα δε μου ανοιγει το site ουτε εμενα αλλα εσυ κρατα τα πρωτα δλδ www.lg.com/gr/support... πιστευω δε ειναι δυσκολο να το βρει καποιος!!εγω το βρηκα τυχαια ενω εψαχνα γουγλι λεω στασου να μπω lg.com γιατι το προτεινε ενας σε ενα ξενο φορουμ χεχε]

εδω βρηκα το μοντελο της tv μου. οπως λεει και το read me , κατεβασα το αρχειο ,φορμαρισα ενα φλασακι, περασα οπως ειναι το αρχειο στο φλασακι. Πηγα στη τηλεοραση,την εκλεισα απ το κουμπι,τοποθετησα το φλασακι στη πισω υποδοχη που λεγε usb service και ανοιξα τη τηλεοραση. μολις την ανοιξα εκανα αναβαθμιση μονη της μετα απο 10 δευτερολεπτα.εκανε μονη της επανακινηση οποτε και εβγαλα το φλασακι. Την αναβαθμιση την εκανα για το φοβο των ιουδαιων που λενε, για να μαι σιγουρος...παντως η pcmia καρτουλα δουλευει μια χαρα παρολο που εκει ο πωλητης μου πε: καλα μην εμπιστευεσαι τα site εγω στα λεω εμπειρικα,πιστευω πως αυριο θα ρθεις για να την αλλαξεις γιατι παρουσιαζει προβληματα στις LG... δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο δυνατο HELL YEAH!! ουρλιαξα οταν δουλευανε ολα ρολοι.....

Δημοσ.

Όποιος τη θέλει μιας και δεν δουλεύει καλά σε εμένα που έχω Samsung ας στείλει pm να του τη δώσω σε καλή τιμή μιας και μου 'χει μείνει αμανάτι. :P

Δεν έχω όρεξη να μπλέξω με επιστροφές - πιστωτικά στο e-shop.

Αρκει να είναι απο Αθήνα και να μην έχει Samsung βέβαια... :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα , η λυση για την αλλαγη απo αναλογικα σε digea ωστε να μην χρειαζεται να κλεινει η τηλεοραση για να επανελθουν τα digea ειναι η αφαιρεση του prisma + απο τα καναλια της μνημης.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την αγορασα κ εγω τη Neotion Free To Air για μοντελα sony bravia KDL-20B4030 και KDL-20B4050.Δουλευει κανονικα και πιανει τα ψηφιακα με τη διαφορά ότι κανει νερα και κάπως πιξελιάζει η εικονα στην ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3.Ξερει κανεις τι να κάνω;:rolleyes:

Δημοσ.
Την αγορασα κ εγω τη Neotion Free To Air για μοντελα sony bravia KDL-20B4030 και KDL-20B4050.Δουλευει κανονικα και πιανει τα ψηφιακα με τη διαφορά ότι κανει νερα και κάπως πιξελιάζει η εικονα στην ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3.Ξερει κανεις τι να κάνω;:rolleyes:

Εχω και εγω την 20B4050 και τετοιο προβλημα δεν εχω με τη μοντουλα αυτη.Τσεκαρε λιγο το σημα και την κεραια σου.Το μονο γνωστο προβλημα,οτι ακουω τα γκολ πρωτα απο αναλογικο σημα απο το αλλο δωματιο και μετα εγω.Λιγο σπαστικο...:mad:

Δημοσ.

+1 σε lg scarlet///.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...