Προς το περιεχόμενο

PersA (Personal Assistant) ή Irisnotes???

Jimmy2210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους έχουν δοκιμάσει τα στυλό ψηφιοποίησης, ποιο από αυτά τα δύο πιστέυετε ότι είναι καλύτερο. Πέρα από αυτό, κατα τη γνώμη σας, υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο να μου προτείνετε? Θέλω κάτι που να δουλεύει χωρίς ψηφιακή επιφάνεια, και όταν έπεσα σε αυτά εκστασιάστηκα. Αξίζει επίσης να τα δείτε στο youtube.com:

PersA: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-oC0SEIZrEI&feature=channel[/ame]

IrisNotes: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=P7as-sOG3KM&feature=related[/ame]

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

---------- Προσθήκη στις 18:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:27 ----------

Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν με ενδιαφέρει τόσο το οικονομικό μέρος όσο το λειτουργικό και το εμφανισιακό.

---------- Προσθήκη στις 18:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:08 ----------

Για παράδειγμα, στο Παπασωτηρίου έχει το PersA με 119€, τώρα όμως ψάχνω ένα που να μην έχει μονάδα που τοποθετείται πάνω στο χαρτί, έχει κανείς καμιά ιδέα????

Δημοσ.
Για όσους έχουν δοκιμάσει τα στυλό ψηφιοποίησης, ποιο από αυτά τα δύο πιστέυετε ότι είναι καλύτερο. Πέρα από αυτό, κατα τη γνώμη σας, υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο να μου προτείνετε? Θέλω κάτι που να δουλεύει χωρίς ψηφιακή επιφάνεια, και όταν έπεσα σε αυτά εκστασιάστηκα. Αξίζει επίσης να τα δείτε στο youtube.com:

PersA: http://www.youtube.com/watch?v=-oC0SEIZrEI&feature=channel

IrisNotes: http://www.youtube.com/watch?v=P7as-sOG3KM&feature=related

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

---------- Προσθήκη στις 18:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:27 ----------

Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν με ενδιαφέρει τόσο το οικονομικό μέρος όσο το λειτουργικό και το εμφανισιακό.

---------- Προσθήκη στις 18:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:08 ----------

Για παράδειγμα, στο Παπασωτηρίου έχει το PersA με 119€, τώρα όμως ψάχνω ένα που να μην έχει μονάδα που τοποθετείται πάνω στο χαρτί, έχει κανείς καμιά ιδέα????

ΔΕν γίνεται να μην ξέρει κανείς......

Δημοσ.

Το Persa είναι εξαιρετικό. Το χρησιμοποιώ εδώ και κανένα 3μηνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Το IRIS από όσο γνωρίζω δεν μετατρέπει σχήματα, άσε που δεν υπάρχει και εταιρία στην Ελλάδα που να το υποστηρίζει. Ενώ για το Persa υπάρχει και την έχω χρησιμοποιήσει για το software για Mac που έψαχνα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Το Persa είναι εξαιρετικό. Το χρησιμοποιώ εδώ και κανένα 3μηνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Το IRIS από όσο γνωρίζω δεν μετατρέπει σχήματα, άσε που δεν υπάρχει και εταιρία στην Ελλάδα που να το υποστηρίζει. Ενώ για το Persa υπάρχει και την έχω χρησιμοποιήσει για το software για Mac που έψαχνα.

Nαι αλλά οι σκηνές για το PersA είναι κλεμμένες από το irisnotes αναρωτιέμαι μήπως δεν είναι καλό... 120€ είναι αυτά, αξίζει τον κόπο ή τζάμπα τα χρήματα, γιατί δεν κάνω και τα καλύτερα γράμματα!

Δημοσ.

Σε ένα άλλο post είχα διαβάσει ότι έγραφαν αγγλικά και ελληνικά στο χαρτί αλλά ο υπολογιστής μετέτρεπε μόνο μια γλώσσα τη φορά. Η G&C από την άλλη μου είπε πως η συσκευή μπορεί να μετατρέψει 22 γλώσσες ταυτόχρονα!!! Άντε βγάλε άκρη...

Δημοσ.

Όταν λες δεν μετατρέπει μαθηματικά, ούτε τους αριθμούς ούτε τα σύμβολα τίποτα;

---------- Προσθήκη στις 22:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:07 ----------

Eεεεεεεεεε;

---------- Προσθήκη στις 22:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:21 ----------

Εσείς που το έχετε πάρει γιατί δεν ανεβάζετε κανένα βιντεάκι στο youtube να δούμε πώς λειτουργεί στα αλήθεια;

---------- Προσθήκη 03-09-2010 στις 00:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 02-09-2010 στις 22:41 ----------

Και αν ανεβάσετε κανένα να έχει και λίγα μαθηματικα!!!

Δημοσ.

Jimmy2210 το είδα αυτό που λες αλλά έχει ορισμένα κενά σημεία τα οποία με φοβίζουν.

Έχει 1 χρόνο εγγύηση ενώ το PersA έχει δύο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Το OCR του δεν λέει πόσες γλώσσες έχει και έαν υποστηρίζει ελληνικά, αν μετατρέπει σχήματα. Για εμένα όλα τα παραπάνω είναι σημαντικά αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι υπάρχει κάποιος να σε βοηθήσει και όπως έχω ξαναπεί το έχω κάνει αυτό.

Να μην αναφέρω ότι με τη συγκεκριμένη εταιρία έχω παραγγείλει κάτι και περιμένω 2 εβδομάδες χωρίς να με ενημερώσει κανείς.

Εσύ ξέρεις τι είναι πιο σημαντικό για εσένα και εσύ αποφασίζεις

Δημοσ.

Jimmy2210 το είδα αυτό που λες αλλά έχει ορισμένα κενά σημεία τα οποία με φοβίζουν.

Έχει 1 χρόνο εγγύηση ενώ το PersA έχει δύο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Το OCR του δεν λέει πόσες γλώσσες έχει και έαν υποστηρίζει ελληνικά, αν μετατρέπει σχήματα. Για εμένα όλα τα παραπάνω είναι σημαντικά αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι υπάρχει κάποιος να σε βοηθήσει και όπως έχω ξαναπεί το έχω κάνει αυτό.

Να μην αναφέρω ότι με τη συγκεκριμένη εταιρία έχω παραγγείλει κάτι και περιμένω 2 εβδομάδες χωρίς να με ενημερώσει κανείς.

Εσύ ξέρεις τι είναι πιο σημαντικό για εσένα και εσύ αποφασίζεις

Δημοσ.

Ορίστε ένα τμήμα του μηνύματός τους:

Σύμφωνα με τον προμηθευτή μας, το NILOX MOBILE NOTE TAKER υποστηρίζει και χαρακτήρες αλλά και σύμβολα. Για μαθηματικούς τύπους δυστηχώς δεν αναφέρει κάτι. Η εγγύηση του είναι 1 χρόνου και την καλύπτουμε εμείς μέσω του προμηθευτή μας. Υποστηρίζει και Ελληνικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...