1ronma1den Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 καλησπερα. εχω μια τιμονιερα αλλα εχω να την λειτουργισω κανα 1-2 χρονια... προσπαθω να την βαλω στο λαπτοπ , και στο pc αλλα δε μου την διαβαζει.. απο οτι θυμαμαι δεν ειχα κανενα CD μαζι με την τιμονιερα.. απλα παταγα πατημενα δυο-τρια κουμπια της τιμονιερας ωστε να διξει το λαμπακι πορτοκαλι (οτι δουλευει) τωρα δειχνει κοκινο και αναβοσβηνει...ξερετε τι μπορω να κανω? ευχαριστω..
mokas1234567 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Αρχικα να ψαξεις δεξια αριστερα πανω κατω απο το τιμονι μηπως και γραφει το μοντελο και μετα ευκολα (μπορει και οχι) τα πραγματα
1ronma1den Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 το μονο που λεει ειναι ELLKOR στο κεντρο μπροστα ...
nemesiskp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Σιγουρα παιζει σε υπολογιστη???Γιατι μου φενεται βλεπω βυσμα για ps2...
mokas1234567 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Σιγουρα παιζει σε υπολογιστη???Γιατι μου φενεται βλεπω βυσμα για ps2... ναι και εγω το ειδα αλλα μπορει να ειναι απο αυτες που εχουν 2 βυσματα ενα γιου εσ μπι και ενα πι εσ δυο
1ronma1den Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 εχει ολα τα βυσματα.. xbox ,ps2 ,usb και αλλο ενα δε ξερω γιατι ειναι ;P αφου παλια δουλευε καλα ..
nemesiskp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Σε ps2 ή xbox την εχεις δοκιμασει να δεις αν παιζει?
parsifal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα PC Games. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
nemesiskp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δοκιμασε την τωρα σε καμια κονσολα να δεις αν παιζει.Αν οχι σημαινει οτι μαλλον τα εφτυσε ενω αν παιζει δεν ξερω τι μπορει να φταιει.Μημπως πατας τα λαθος δυο τρια κουμπια που λες οτι παταγες παλια?
petrosg846 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 παιδια εχω κι εγω αυτην την τιμονιερα..και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα...την πηρα απο εναν φιλο μ και δεν ξερει πως την ενεργοποιεις για να δουλευει....την δοκιμασα σε ps2 και δουλευε μια χαρα...αν βρει καποιος λυσει ας απαντηση εδω..ή ας μου στελει ενα πμ.. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα