Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

εχω μια τιμονιερα αλλα εχω να την λειτουργισω κανα 1-2 χρονια... προσπαθω να την βαλω στο λαπτοπ , και στο pc αλλα δε μου την διαβαζει.. απο οτι θυμαμαι δεν ειχα κανενα CD μαζι με την τιμονιερα.. απλα παταγα πατημενα δυο-τρια κουμπια της τιμονιερας ωστε να διξει το λαμπακι πορτοκαλι (οτι δουλευει) τωρα δειχνει κοκινο και αναβοσβηνει...ξερετε τι μπορω να κανω?

ευχαριστω..

Δημοσ.

Αρχικα να ψαξεις δεξια αριστερα πανω κατω απο το τιμονι μηπως και γραφει το μοντελο και μετα ευκολα

(μπορει και οχι)

τα πραγματα

Δημοσ.
Σιγουρα παιζει σε υπολογιστη???Γιατι μου φενεται βλεπω βυσμα για ps2...

ναι και εγω το ειδα αλλα μπορει να ειναι απο αυτες που εχουν 2 βυσματα ενα γιου εσ μπι και ενα πι εσ δυο

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα PC Games. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δοκιμασε την τωρα σε καμια κονσολα να δεις αν παιζει.Αν οχι σημαινει οτι μαλλον τα εφτυσε ενω αν παιζει δεν ξερω τι μπορει να φταιει.Μημπως πατας τα λαθος δυο τρια κουμπια που λες οτι παταγες παλια?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχω κι εγω αυτην την τιμονιερα..και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα...την πηρα απο εναν φιλο μ και δεν ξερει πως την ενεργοποιεις για να δουλευει....την δοκιμασα σε ps2 και δουλευε μια χαρα...αν βρει καποιος λυσει ας απαντηση εδω..ή ας μου στελει ενα πμ..

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...