Προς το περιεχόμενο

Ξηλώνει 300 καταυλισμούς Ρόμα ο Σαρκοζί

kiriak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγχαρητηρια στον Σαρκοζι τον συντοπιτη μου (Σαλλλονικιοο αχαχχααχ)

Πραγματικα πολυ μεγαλη και σπουδαια κινηση να απελαθει αυτη η ατιμη φαρα,η εγκληματικη ρατσα που μονο κακο στην αισθητικη και την ηρεμια και κυριως την ζωη των Ελληνων πολιτων προκαλουν..

Ποιο βρωμικη ρατσα δεν εχω δει παιδια,και δεν μιλαω απο θεμα καθαριοτητας....απο θεμα νοοτροπιας και θρασσους....

δυστυχως ομως δεν μπορουν να απελαθουν απο την Ελλαδα καθοτι ειναι πολυ περιεργο το θεμα

Στην Θρακη απο Ξανθη μεχρι Αλεξ/πολη αυξανουν και πληθυνονται με τις ευλογιες και την βοηθεια των Τουρκικων μυστικων υπηρεσιων και της Αγκυρας με αποτερο σκοπο να διεκδικισουν σε καποια χρονια τα εδαφη αυτα με την δικαιολογια οτι εχουν περιουσιες,σπιτια,χωραφια κλπ και με παραλληλη την Τουρκοφωνη διαλεκτο που θα υπερισχυει λογω της αυξησης του πληθυσμου τους εκει υπαρχει σχεδιο να διεκδικισουν την αυτονομια τους και ετσι να φτιαξουν δικια τους εκταση ονομαζοντας την "Αυτονομη Δυτικη Θρακη" και μετα απο καποια χρονια να ενσωματωθει με την Τουρκια....

Η οπιαδηποτε αντιδραση με αιμα και απελαση φανταζεστε τι συνεπεια θα εχει στις σχεσεις Ελλαδος Τουρκιας,κυριως για τους εναπομειναντες Ελληνες της Θρακης.....

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα η απορια μου ειναι. Που τους απελασαν; Πχ που θα απελασεις εναν Ελληνα Γυφτο; Ή εναν Ιταλο Γυφτο; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Άμα το κάναμε εμείς εδώ θα μας έλεγαν εθνικιστές και ρατσιστές τα φασισταριά.

Μας έχουν κατακλέψει τις καλλιέργειες.Μέχρι και ρεύμα κλέβουν και ο δήμαρχος είνα τόσο χέστης που δεν τους καταγγέλει.Γιατί ξέρει οτι μετά θα πάνε στο σπίτι του να του το κάψουν.Μαζί με αυτόν μέσα.Ζήτω η Ευρωπαϊκή Ένωση.Ζήτω τα ανθρώπινα δικαιώματα.Βρωμιαρέοι

Δημοσ.

Μας έχουν κατακλέψει τις καλλιέργειες.Μέχρι και ρεύμα κλέβουν και ο δήμαρχος είνα τόσο χέστης που δεν τους καταγγέλει.Γιατί ξέρει οτι μετά θα πάνε στο σπίτι του να του το κάψουν.Μαζί με αυτόν μέσα.Ζήτω η Ευρωπαϊκή Ένωση.Ζήτω τα ανθρώπινα δικαιώματα.Βρωμιαρέοι

Ωπα δικε μου. Μη ριχνεις το μπαλακι στη ΕΕ. :mad:

Δε βαριεσαι.. παλι καλα που μας κυβερναει η τροικα, μακαρι να κανει κατι με το μεταναστευτηκο :-D

Δημοσ.
..τους βρωμογυφτους....

"Έλα μάνα κάτσε!"

Η μάνα μου είναι 75 χρόνων και παίρνει πολλές φορές συγκοινωνία για να πάει στην ξαδέρφη της που μένει Άνω Λιόσια. Oι μόνοι που σηκώνονται για να της παραχωρήσουν θέση είναι οι "βρωμόγυφτοι", οι "γύφτοι", οι ρομά ή όπως αλλοιώς θέλεις πές τους.

Οι "πολιτισμένοι" Ελληναράδες - κοινώς κοπρόσκυλα - δεν σηκώνονται ποτέ απ το κάθισμα ούτε κάν τα μαθητούδια των 16 και 17 χρόνων.

Ενώ οι "βρωμόγυφτοι" όχι μόνο σηκώνονται αλλά δείχνουν και τον επιβαλλόμενο σεβασμό σε όλους τους ηλικιωμένους και τις μεγάλες γυναίκες τις αποκαλούν και "μάνα"!!!

Αυτό μόνο σαν ένα παράδειγμα ότι ο κάθε "βρωμόγυφτος" έχει και θετικά στοιχεία στην κουλτούρα του που θα μπορούσαμε να τα αναδείξουμε παράλληλα με μια προγραμματισμένη προσπάθεια εξάλειψης όλων των αρνητικών που έχουν οι "βρωμόγυφτοι"

Ένα θέμα είναι η εγκληματικότητα που χαρακτηρίζει τους ρομά αλλά και άλλες ομάδες (πακιστανούς, αφρικανούς κλπ) και άλλο θέμα είναι ο ρατσισμός πολλών ελλήνων προς τους ρομά.

Για να κατηγορήσεις μια ομάδα ανθρώπων για εγκληματικότητα πρέπει πρώτα να εξετάσεις τους παράγοντες που οδήγησαν αυτή την ομάδα να επιβιώνει μέσω εγκληματικών πράξεων, με διακίνηση ναρκωτικών, με λαθρεμπόριο όπλων, πορνεία κλπ.

Προσωπικά είμαι υπέρ της άμεσης πάταξης κάθε είδους εγκληματικής δραστηρικότητας με κάθε μέσον και με κάθε μέθοδο. Δεν μπορεί να περιμένει το κράτος πότε θα αλλάξει μυαλά ο κάθε λαθρέμπορος ναρκωτικών ή πότε θα βρεί κάτι καλύτερο να κάνει για να αφήσει το λαθρεμπόριο όπλων ο κάθε ρομά, αφρικανός, Έλληνας - κρύβονται πολλοί ελληναράδες εγκληματίες πίσω απ το φόρτωμα όλων των εγκληματικών δραστηριοτήτων στις άλλες φυλές - πακιστανός και ότι άλλο χρώμα έχει.

Η εγκληματικότητα σε αυτό το επίπεδο πρέπει να καταστέλλεται άμεσα.

Παράλληλα όμως (αν και αυτό θάπρεπε εδώ και δεκαετίες να έχει γίνει) το κράτος οφείλει να δημιουργήσει για τους ρομά τους μουσουλμάνους τους νόμιμους μετανάστες και για κάθε φυλή ή μειονοτική ομάδα εκείνες τις προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν αυτούς τους ανθρώπους εκτός της εγκληματικότητας.

Και εννοώ κυρίως την παιδεία, την υγεία, την στέγαση, την εργασία.

Δηλαδή με νόμους το κράτος να επιβάλλει και εμμέσως να εξαναγκάσει αυτούς τους ανθρώπους σε μια κοινωνική προσαγμογή και ενσωμάτωση.

Όταν όμως οι ελληναράδες γονείς αρνούνται στα τσιγγανόπουλα να γίνουν συμμαθητές με τα "καθαρόαιμα" ελληνόπουλα και τα διώχνουν απ τα δημοτικά σχολεία δεν είναι η ίδια η κοινωνία δηλαδή εμείς οι ίδιοι που σπρώχνουμε τους ρομά στην εγκληματικότητα, στην κοινωνική περιθωριοποίηση και στο να τους εξαναγκάσουμε εμμέσως πλήν σαφώς να ζούν όπως ζούν;

Γιατί λοιπόν διαμαρτυρόμαστε;

Εμείς τους οδηγούμε στην κατάσταση που τους βλέπουμε.

Όταν ο άλλος δεν γίνεται αποδεκτός απ το κοινωνικό σύνολο και χαρακτηρίζεται σαν κάτι απόβλητο θα αναγκαστεί να ζήσει με όποιον τρόπο μπορεί και συνειδητά ή ασυνείδητα θα αισθάνεται εχθρός αυτής της κοινωνίας που τον οδήγησε στο περιθώριο και πιθανότατα θα θέλει και να την εκδικηθεί πουλώντας της ναρκωτικά όπλα πορνεία και όλα τα "καλά"

Είναι εύκολο να το παίξω Αδόλφος και να ανοίξω φούρνους να ψήσω τους κάθε είδους ρομά που δεν μου αρέσουν ειδικά αν είμαι κράτος και έχω εξουσία.

Το δύσκολο είναι να δημιουργήσω από εγκληματίες έντιμους και χρήσιμους για την κοινωνία ανθρώπους.

Και είναι δύσκολο επειδή χρειάζεται κόπο, πόρους, διάθεση, ανθρωπισμό, σεβασμό, μυαλό, σχέδιο, γνώση και σοφία.

Πράγματα που στην σημερινή Ελλάδα είναι είδη εν ανεπαρκεία.

Hello world!

Δημοσ.
"Έλα μάνα κάτσε!"

Η μάνα μου είναι 75 χρόνων και παίρνει πολλές φορές συγκοινωνία για να πάει στην ξαδέρφη της που μένει Άνω Λιόσια. Oι μόνοι που σηκώνονται για να της παραχωρήσουν θέση είναι οι "βρωμόγυφτοι", οι "γύφτοι", οι ρομά ή όπως αλλοιώς θέλεις πές τους.

Οι "πολιτισμένοι" Ελληναράδες - κοινώς κοπρόσκυλα - δεν σηκώνονται ποτέ απ το κάθισμα ούτε κάν τα μαθητούδια των 16 και 17 χρόνων.

Ενώ οι "βρωμόγυφτοι" όχι μόνο σηκώνονται αλλά δείχνουν και τον επιβαλλόμενο σεβασμό σε όλους τους ηλικιωμένους και τις μεγάλες γυναίκες τις αποκαλούν και "μάνα"!!!

Αυτό μόνο σαν ένα παράδειγμα ότι ο κάθε "βρωμόγυφτος" έχει και θετικά στοιχεία στην κουλτούρα του που θα μπορούσαμε να τα αναδείξουμε παράλληλα με μια προγραμματισμένη προσπάθεια εξάλειψης όλων των αρνητικών που έχουν οι "βρωμόγυφτοι"

Ένα θέμα είναι η εγκληματικότητα που χαρακτηρίζει τους ρομά αλλά και άλλες ομάδες (πακιστανούς, αφρικανούς κλπ) και άλλο θέμα είναι ο ρατσισμός πολλών ελλήνων προς τους ρομά.

Για να κατηγορήσεις μια ομάδα ανθρώπων για εγκληματικότητα πρέπει πρώτα να εξετάσεις τους παράγοντες που οδήγησαν αυτή την ομάδα να επιβιώνει μέσω εγκληματικών πράξεων, με διακίνηση ναρκωτικών, με λαθρεμπόριο όπλων, πορνεία κλπ.

Προσωπικά είμαι υπέρ της άμεσης πάταξης κάθε είδους εγκληματικής δραστηρικότητας με κάθε μέσον και με κάθε μέθοδο. Δεν μπορεί να περιμένει το κράτος πότε θα αλλάξει μυαλά ο κάθε λαθρέμπορος ναρκωτικών ή πότε θα βρεί κάτι καλύτερο να κάνει για να αφήσει το λαθρεμπόριο όπλων ο κάθε ρομά, αφρικανός, Έλληνας - κρύβονται πολλοί ελληναράδες εγκληματίες πίσω απ το φόρτωμα όλων των εγκληματικών δραστηριοτήτων στις άλλες φυλές - πακιστανός και ότι άλλο χρώμα έχει.

Η εγκληματικότητα σε αυτό το επίπεδο πρέπει να καταστέλλεται άμεσα.

Παράλληλα όμως (αν και αυτό θάπρεπε εδώ και δεκαετίες να έχει γίνει) το κράτος οφείλει να δημιουργήσει για τους ρομά τους μουσουλμάνους τους νόμιμους μετανάστες και για κάθε φυλή ή μειονοτική ομάδα εκείνες τις προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν αυτούς τους ανθρώπους εκτός της εγκληματικότητας.

Και εννοώ κυρίως την παιδεία, την υγεία, την στέγαση, την εργασία.

Δηλαδή με νόμους το κράτος να επιβάλλει και εμμέσως να εξαναγκάσει αυτούς τους ανθρώπους σε μια κοινωνική προσαγμογή και ενσωμάτωση.

Όταν όμως οι ελληναράδες γονείς αρνούνται στα τσιγγανόπουλα να γίνουν συμμαθητές με τα "καθαρόαιμα" ελληνόπουλα και τα διώχνουν απ τα δημοτικά σχολεία δεν είναι η ίδια η κοινωνία δηλαδή εμείς οι ίδιοι που σπρώχνουμε τους ρομά στην εγκληματικότητα, στην κοινωνική περιθωριοποίηση και στο να τους εξαναγκάσουμε εμμέσως πλήν σαφώς να ζούν όπως ζούν;

Γιατί λοιπόν διαμαρτυρόμαστε;

Εμείς τους οδηγούμε στην κατάσταση που τους βλέπουμε.

Όταν ο άλλος δεν γίνεται αποδεκτός απ το κοινωνικό σύνολο και χαρακτηρίζεται σαν κάτι απόβλητο θα αναγκαστεί να ζήσει με όποιον τρόπο μπορεί και συνειδητά ή ασυνείδητα θα αισθάνεται εχθρός αυτής της κοινωνίας που τον οδήγησε στο περιθώριο και πιθανότατα θα θέλει και να την εκδικηθεί πουλώντας της ναρκωτικά όπλα πορνεία και όλα τα "καλά"

Είναι εύκολο να το παίξω Αδόλφος και να ανοίξω φούρνους να ψήσω τους κάθε είδους ρομά που δεν μου αρέσουν ειδικά αν είμαι κράτος και έχω εξουσία.

Το δύσκολο είναι να δημιουργήσω από εγκληματίες έντιμους και χρήσιμους για την κοινωνία ανθρώπους.

Και είναι δύσκολο επειδή χρειάζεται κόπο, πόρους, διάθεση, ανθρωπισμό, σεβασμό, μυαλό, σχέδιο, γνώση και σοφία.

Πράγματα που στην σημερινή Ελλάδα είναι είδη εν ανεπαρκεία.

Hello world!

τοσο εσυ οσο και εγω μιλαμε επηρεασμενοι απο προσωπικα βιωματα και γεγονοτα,σε καμια περιπτωση αυτο που λες εσυ ή αυτο που λεω εγω δεν εκφραζει το συνολο...

να υπενθυμισω μονο οτι στην Ξανθη ο ψευτομουφτης στις εκδηλωσεις που κανουν οι τουρκοφωνοι εκεινης της περιοχης μαζευει ολους τους γονεις των μικρων παιδιων και τους λεει με απειλες οτι ο αλλαχ θα τους στειλει στην κολαση επειδη αφηνουν τα παιδια να ακολουθουν τον ελληνικο τροπο ζωης,να μιλανε ελληνικα και αντι να πηγαινουν ολημερα στο τζαμι τα αφηνουν και παιζουν με τα ελληνοπουλα,και επισης τους παροτρυνει να μην τα αφησουν να ζησουν σαν ελληνες επηρεασμενοι απο τα προπαγανδιστικα ελληνικα σχολεια

και στο τελος τους λεει πως μονο ετσι θα μπορεσει η μειονοτητα τους να ενσωματωθει στην τουρκια με το ονομα "αυτονομη δυτικη θρακη"

πες μου τωρα εσυ ποιος θελει και απομακρυνει τα παιδια του,ο ελληνας ή ο τουρκος?

μεσα σε ολους αυτους ειναι και οι εκτουρκευμενοι τουρκοφωνοι τσιγγανοι της θρακης που η Αγκυρα χρηματοδοτει τους καταυλισμους για να αγορασουν εκτασεις και ιδιοκτησιες ωστε με το καιρο να τα διεκδικισουν....

προηγουμενως εγραψα και κατι ακομα αλλα για ευνοητους λογους το αφεντικο του σαιτ το εσβησε....

Δημοσ.

+1 στον Σαρκοζι. Δεν τον παω μια, αλλα εκανε και κατι σωστο.

Αντε και στα δικα μας. Oh wait, εχουμε γεμισει "επαναστατες" και "ανθρωπιστες" του καναπε εμεις, και η χωρα παει κατα διαολου σε κατι τετοια ζητηματα λαθρομεταναστευσης, απελασεων κλπ... Χωρια οτι ποτε δε θα υπαρξει πολιτικη βουληση για κατι τετοιο.

Δημοσ.
τοσο εσυ οσο και εγω μιλαμε επηρεασμενοι απο προσωπικα βιωματα και γεγονοτα,

Δεν είναι θέμα προσωπικού βιώματος τα όσα πόσταρα.

Το παράδειγμα που ανέφερα ήταν μόνο ένα παράδειγμα.

Την συνολική μου άποψη για το θέμα εξέφρασα.

Όσο για τους τούρκους στην Θράκη που αναφέρεις.

Οι τούρκοι κάνουν αυτό που θα έπρεπε εδώ και δεκαετίες να κάνει η Ελλάδα αλλά δεν το έκανε.

Και εννοώ ότι έπρεπε να κάνει η Ελλάδα για τις μειονότητες της Θράκης όσα έγραψα παραπάνω.

Δεν τα έκανε η Ελλαδα και τα κάνει η Τουρκία.

Η Τουρκία φταίει ή η Ελλάδα που παράτησε δεκαετίες τώρα χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς καμμία απολύτως μέριμνα όλες τις μειονότητες στη Θράκη;

Δεν εξετάζω βέβαια τα γεωστρατηγικά σχέδια της τουρκίας και το γιατί τα κάνει όσα κάνει.

Με ενδιαφέρει ότι η Ελλάδα δεν έκανε αυτά που ήταν υποχρεωμένη να κάνει για τους πολίτες της (επειδή όσο και αν δεν αρέσει σε μερικούς και οι μειονοτικοί και οι ρομά και οι μουσουλμάνοι είναι Έλληνες πολίτες και θάπρεπε να έχουν ίση μεταχείριση αλλά δυστυχώς δεν έχουν)

Δημοσ.

Σαρκοζί φορ πρεσιντεντ!!!

Νικολά αν δεν σε θέλουν οι Γάλλοι, έλα στην πατρίδα του παππού σου

Και φέρε και την Καυ....την Κάρλα μαζί σου :-)

Δημοσ.

δηλαδη να κατσουμε με σταυρωμενα χερια και να λεμε "ε,τι να κανουμε,ετσι ειναι αυτα,δεν μπορουμε να κανουμε κατι" ???

ο καθενας πολεμαει με τον τροπο του,και εγω προσωπικα πιστεψε με δεν καθομαι αδιαφορος

Δημοσ.

afasios μια χαρά είναι οι μουσουλμάνοι της Θράκης. Ότι απολαμβάνουν οι υπόλοιποι Έλληνες τα ίδια απολαμβάνουν και αυτοί οι Έλληνες.

Το "δεν τα έκανε η Ελλάδα και γιαυτό τα κάνει η Τουρκία" δεν έχει λογική. Δεν έχει καμία δουλειά η Τουρκία με τους Έλληνες μουσουλμάνους, πέραν του να προωθήσει τα γεωστρατηγικά της σχέδια όπως πολύ σωστά είπες. Αυτά είναι όμως άλλη συζήτηση.

Δημοσ.

Ενώ τον Σαρκοζί δεν τον αποκαλεί κανένας με τους παραπάνω χαρακτηρισμούς!

:lol:

Βλέπω και μπόλικα έρεέναςΣαρκοζίπουμαςχρειάζεται ποστ.

Συγχαρητήρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...