Προς το περιεχόμενο

Ο υπολογιστής δεν ανοίγει

jimisvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, εχω ενα προβλημα και θελω επειγοντος βοηθεια.... εχω εναν υπολογιστη που μοιαζει δαιμονισμενος... :lol: παταω το κουμπι να ανοιξει και δεν ανοιγει.. περιμενω και μετα απο λιγη ωρα ανοιγει μονος του.... και αφου ανοιξει οταν δειχνει πως φορτωνουν τα windows σβηνει και μετα απο λιγο ξανανοιγει.. και παλι το ιδιο... ελεγξα το τροφοδοτικο και δεν φαινεται να υπαρχει τετοιο προβλημα γιατι οταν τον ανοιγω σε safe mode ολα πανε ρολοι... καμια ιδεα..? εχω πελαγωσει.. :fear: θα εκτιμισω καθε βοηθεια... ευχαριστω..!

Δημοσ.

Όταν λες πατάω το κουμπί και δεν ανοίγει περιμένω... τι εννοείς ακριβώς. Τα ανεμιστήρια τα ακούς όταν πατάς το κουμπί? Ακούς το μπιπ από τα διαγνωστικά και βλέπεις τις αρχικές οθόνες? Διευκρίνησε λίγο καλύτερα αν αργεί το ίδιο το μηχάνημα να ανοίξει ή το windows να δούμε αν είναι πρόβλημα software ή hardware. Κοίταξε πάντως μήπως έχει πιάσει η ψύκτρα του επεξεργαστή σκόνες και

υπερθερμαίνεται.

Δημοσ.

λεω παταω το κουμπι να ανοιξει και δεν κανει τιποτα... και μετα απο λιγο ξεκιναει μονος του... τα ανεμιστιρια ολα οκ και απο σκονη ολα καθαρα γιατι απο πριν χρησιμοποιησα σκουπα... ολα καλα αφου ανοιξει ο υπολογιστης... αλλα οταν φτανει εκει που φορτωνουν τα ΧΡ κλεινει..

Δημοσ.

Η μητρική δεν ξεκινάει αν δεν δώσει σωστή τάση το τροφοδοτικό (power good) . Αυτό μπορεί να εξηγεί την καθυστέρηση της εκκίνησης δηλαδή είναι πιθανόν να φταίει το τροφοδοτικό ειδικά αν είναι και παλιό. Φυσικά μπορεί να έχει πρόβλημα και η ίδια η μητρική. Αν μπορείς να βρεις άλλο τροφοδοτικό δοκίμασε.

---------- Προσθήκη στις 15:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:15 ----------

Και καλό θα ήταν να γράψεις και τι περιέχει το σύστημά σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...