Cernic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 παιδια εχω μια προπληρομενη visa και θελω να την βαλω στο paypal αλλα μου λεει οτι δεν το επιτρεπει η τραπεζα τι να κανω?υπαρχει τροπος?
damastes Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ποιας τράπεζας; sent from my HTC Magic using tapatalk
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Κι εγώ προπληρωμένη eurobank έχω και την έχω κανονικά στο πεηπαλ. Μάλλον κάνεις κάτι λάθος.
Cernic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 παιδια το εκανα παω να βαλω τον κωδικο που μου εστειλε στο μαιλ μου για να ενεργοποιηθει και μετα μου λεει δεν ειναι σωστος το παταω 2-3 φορες και λεει τωρα οτι ειναι μπλοκαρισμενη απο το paypal τι να κανω?
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Να τους στείλεις email που να τους εξηγείς το πρόβλημα. Μόνο αυτοί μπορούν να την ξεκλειδώσουν. Πάντως σίγουρα δέχεται , κάτι έκανες λάθος στην διαδικασία.
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ναι, απλα πρεπει και εσυ να κανεις την ενεργοποιηση με ενα τηλεφωνο.
stefa_1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Διαβασα οτι το paypal αφαιρει 1,5 ευρω απο την καρτα οταν την προσθετεις και στη συνεχεια στο επιστρεφει μετα απο 24 ωρες πισω.Μηπως η καρτα ηταν τελειως αδεια ?
Pinball1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Διαβασα οτι το paypal αφαιρει 1,5 ευρω απο την καρτα οταν την προσθετεις και στη συνεχεια στο επιστρεφει μετα απο 24 ωρες πισω.Μηπως η καρτα ηταν τελειως αδεια ? Αυτο συμβαίνει όταν κάνεις την κάρτα verify, δηλαδή είναι διαδικασία που επιλέγεις εσύ να γίνει δεν την κάνει το paypal αυτόματα. Αν ήταν εντελώς άδεια η κάρτα προφανώς θα σου έλεγε ότι το υπόλοιπο δεν επαρκεί για να γίνει η διαδικασία του verification, δεν νομίζω να μπλόκαρε η κάρτα γι' αυτό το λόγο. Ειδικό θέμα για paypal υπάρχει εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=169240
Luxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δε στεκει να εχει αδεια καρτα και να θελει να την βαλει στην paypal.
eytyxhs098 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 παιδια πια ειναι η καλητερη προπληρομενη καρτα πιας τραπεζας???? την θελω για πειπαλ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.