Προς το περιεχόμενο

προσθηκη καρτα στο paypal

Cernic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω μια προπληρομενη visa και θελω να την βαλω στο paypal αλλα μου λεει οτι δεν το επιτρεπει η τραπεζα τι να κανω?υπαρχει τροπος?

Δημοσ.

παιδια το εκανα παω να βαλω τον κωδικο που μου εστειλε στο μαιλ μου για να ενεργοποιηθει και μετα μου λεει δεν ειναι σωστος το παταω 2-3 φορες και λεει τωρα οτι ειναι μπλοκαρισμενη απο το paypal τι να κανω?

Δημοσ.

Να τους στείλεις email που να τους εξηγείς το πρόβλημα. Μόνο αυτοί μπορούν να την ξεκλειδώσουν. Πάντως σίγουρα δέχεται , κάτι έκανες λάθος στην διαδικασία.

Δημοσ.

Διαβασα οτι το paypal αφαιρει 1,5 ευρω απο την καρτα οταν την προσθετεις και στη συνεχεια στο επιστρεφει μετα απο 24 ωρες πισω.Μηπως η καρτα ηταν τελειως αδεια ?

Δημοσ.
Διαβασα οτι το paypal αφαιρει 1,5 ευρω απο την καρτα οταν την προσθετεις και στη συνεχεια στο επιστρεφει μετα απο 24 ωρες πισω.Μηπως η καρτα ηταν τελειως αδεια ?

Αυτο συμβαίνει όταν κάνεις την κάρτα verify, δηλαδή είναι διαδικασία που επιλέγεις εσύ να γίνει δεν την κάνει το paypal αυτόματα. Αν ήταν εντελώς άδεια η κάρτα προφανώς θα σου έλεγε ότι το υπόλοιπο δεν επαρκεί για να γίνει η διαδικασία του verification, δεν νομίζω να μπλόκαρε η κάρτα γι' αυτό το λόγο.

Ειδικό θέμα για paypal υπάρχει εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=169240

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...