Προς το περιεχόμενο

ΝΕΟΣ υπολογιστής δεν ξεκινάει

gshyperion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Θα σκάσω. Αγόρασα τα κομμάτια για τον καινούριο μου υπολογιστή. Αυτά είναι τα εξής:

CPU: Phenom II X4 955

MB: MSI 870A-G54

RAM: Kingston 4GB RAMx2

HD: HD Samsung Spinpoint F3 1TB

DVD-R: LG DVD+-RW και

GPU: Twintech gtx 460 768MB

και το τροφοδοτικό το οποίο χρησιμοποιώ είναι το HEROICHI 550W GREEN 80PLUS.

Λοιπόν να τι συμβαίνει: Τα συνέδεσα όλα κανονικότατα στο κουτί. Αλλά όταν ανοίγω το μηχάνημα δεν δίνει σήμα στην οθόνη και αυτή παραμένει μαύρη ενώ λειτουργεί. Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν κανονικά, το λαμπάκι πάνω στη μητρική ανάβει που σημαίνει ότι ρεύμα έχουμε και υποθέτω ότι δουλεύει και η μητρική.

Επίσης άλλαξα θέσεις στη μνήμη, έβαλα μόνο το ένα dimm και τα ίδια. Δοκίμασα τα πάντα. Έβαλα άλλη κάρτα γραφικών μήπως έχει αυτή πρόβλημα. Αποτέλεσμα τίποτα. Και δεν ξέρω και τι να κάνω πλέον. Πολύ φοβάμαι ότι είναι είτε πρόβλημα μητρικής είτε CPU. Τα δύο αυτά κομμάτια τα πήρα από pc1. Υπάρχει κάποιος τρόπος λέτε να βεβαιωθω τι φταίει; Προτείνετε κάτι. Αν βγάλω και ξαναβάλω τη cpu δε θα χαλάσει η θερμοαγωγιμη παστα που έχει και θα πρέπει να την αντικαταστήσω;

Τα πάω καλά στα θεωρητικά των υπολογιστών αλλά στα πρακτικά πάντα κάπου σκοντάφτω.

Δημοσ.

Ο σκληρός δουλεύει ; Η οθόνη δουλεύει με άλλο pc ; Όλα έχουν εγγύηση οπότε μην σκάς μόνο μην στραβωσες κανένα ποδαρακι από τον επεξεργάστη

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Ο σκληρός είανι καινούριος δεν έχει τίπτοα μέσα ακόμα. Υποθέτω δουλεύει αλλά εδώ μιλάμε ότι δε δείχνει τίποτα ούτε καν bios. Τιποτα. blackness...

Δοκίμασα και δεύτερη οθόνη με το μηχάνημα τ αίδια κι αυτή. Δε φταίει η οθόνη. Αν στράβωσα ποδαράκι κλάφτα χαράλαμπε.

Επίσης να τονίσω ότι δεν ακούγεται κάποιο beep από τη μητρική που να δηλώνει κάτι. HEEEEELP!!!

Δημοσ.

εγώ προτείνω να κατεβάσεις το manual απο εδώ http://download1.msi.com/files/downloads/mnu_exe/E7599v3.0.zip (εκτώς και αν το έχεις σε βιβλιαράκι) και να δείς ένα ένα τα βήματα... χωρίς να ξέρω τι φταίει να μαντέψω οτι ίσως δεν έχεις βάλει σωστά τα καλώδια του τροφοδοτικού... δές στην σελίδα 23.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...