nzeppos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Όσοι είχαν παίξει το πρώτο Operation Flashpoint το θυμούνται ακόμα. Ήταν πολλά χρόνια μπροστά από την εποχή του. Το single player campaign είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχω παίξει ποτέ σε FPS. Εκτός από τις ρεαλιστικές μάχες (που ο εχθρός ήταν μια κουκκίδα κάπου στην... απέναντι πλαγιά και μια-δυο σφαίρες αρκούσαν για να σκοτωθεί κάποιος), μπορούσες να οδηγήσεις τζιπάκια, στάγιερ, ελικόπτερα, βομβαρδιστικά, άρματα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Το παιχνίδι δεν υπήρχε, πραγματικός πόλεμος... Με το Dragon Rising δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου, μου έφταναν όσα είχα ακούσει. Άλλωστε φαινόταν πού πάει το πράγμα από τότε που οι devs τα έσπασαν με την Codemasters. Το ARMA το είχα πιάσει όταν είχε ακόμα πολλά bugs και απογοητεύτηκα. Αργότερα έμαθα ότι με τα πολλά διόρθωσαν τα περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση και τα δύο είναι πολύ πιο ρεαλιστικά από CoD, MοΗ κλπ. αλλά δεν νομίζω ότι πλησιάζουν την αίσθηση που είχε το πρώτο OF.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 OFP sequel = Armed Assault Series (2 και τα expansions του). Μιας και είναι από την Bohemia Interactive και τα 2. Αυτό το νέο OFP, είναι OFP μόνο στο όνομα.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Το 1ο OF ήταν απίθανο!!Μετά ασχολήθηκα με το arma2,αλλά ήθελε πολύ ψάξιμο το θέμα..Και όντως καμία σχέση με cod,αφού δεν είναι ένα απλό fps .
kostacurtas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_mzG-9aTuRo
chek2fire Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Το πρώτο ήταν πολύ κονσόλαδικο που το είχα δει. Δλδ έτσι όπως ήταν φτιαγμένες οι εντολές και ο τρόπος που τις έδινες ήταν καθαρά για gamepad και δεν βόλευε με τίποτα για πληκτρολόγιο
kostacurtas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=44X6AAmknxM
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Έτσι, στην αρχή βλέπουμε το ArmA 2 να σκοτώνει το OFP2 και να του παίρνει το dogtag.
john2gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μου αρέσει που λένε ότι άκουσαν τις κριτικές που τους έγιναν, αλλά διατηρούν το τραγικό GUI με το οποίο δίνεις τις εντολές. Epic fail :lol:
kostacurtas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Kt7MZkFILkU
john2gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Operation Flashpoint: Red River release date announced Codemasters has just confirmed that Operation Flashpoint: Red River will be released on April 21, 2011 for PC, X360 and PS3.
kostacurtas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RvmogSO_psk
nzeppos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Κοίτα να δεις που με τα χάλια που έχουν τα ArmA θα το γυρίσω πάλι σε OF.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Κοίτα να δεις που με τα χάλια που έχουν τα ArmA θα το γυρίσω πάλι σε OF. Χάλια; Τα ARMA; ???
nzeppos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Καλά, χάλια δεν είναι, ήταν υπερβολικό αυτό. "Τέλεια" πάντως δεν τα λες, καθώς έχουν διάφορα κουσούρια. Πρόσφατα ξαναδοκίμασα το ArmA2 και πολλά πράγματα με εκνεύρισαν υπέρ του δέοντος (κυρίως σε ο,τι έχει να κάνει με interface, μικροbugs, γραφικά κλπ). Τα ίδια πράγματα υπήρχαν στο αυθεντικό Operation Flashpoint και φυσικά τότε δεν με προβλημάτιζαν, αλλά μετά από τόσα χρόνια θα περίμενα να έχει βελτιωθεί η κατάσταση (δεν είμαστε στο 2001). Παρ' ολ' αυτά θα το κοιτάξω λίγο περισσότερο, ειδικά τώρα που κατέβασα και το Operation Arrowhead expansion του ArmA2.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Α, έπαιζες το απλό. Με το Arrowhead είχαν διορθωθεί πολλά. Αλλά οκ, έχεις δίκιο ότι υπάρχουν πράγματα από το πρώτο OFP που δεν έχουν αλλάξει (netcode/AI κυρίως για μένα, τα υπόλοιπα δεν με πειράζουν). Πάντως σε OFP2 δεν πάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.